hej hej
moja Myszka ma dziś swoje całeeee 3 mies. Z tej okazji w koncu namowilam mojego K. ze jedziemy wszyscy na basen,w koncu wiem jak postepowac z niemowlakiem na basenie i po nim bo juz to przeszłam z młodym. Było super Kamil szalał z tata a ja przyzwyczajałam mała do wody,, polewałam jej buzke i rusząłam na wodzie na boki itp itd, była zadowolona ale tez mega zdziwiona co się dzieje, dopiero jak ją już konczyłam ubierac zaczela plakac a potem zasnela.
aaa i z nowości wiem wiem że nei daje się takiemu bobasowi obiadków itp itd, tym bardziej ze ona jest w 90% dzieckiem cyckowym(mm dostaje gdy wychodzę) ale jedlismy ostatnio chrupki kukurydziane i mała tez ciumkała, śliniła i w sumie pochloneła całe 3 małe chrupki, a ile miała zabawy i radochy. Na szczęście zadnych nieporządanych reakcji brak
a ja powoli zaczynam podawac ciut więcej mm z wielu powodów, jedne dobre dla mnie inne dla małej. Ale będę się starała jeszcze karmić w najgorszym wypadku 50/50.
violett 3mam kciuki żeby tylko do wtorku, i oby szybko zleciał wam czas i spokojnie.
mamaOskarka normalnie jak zobaczyłam buzinke Oskarka to mnie szoklo co to za głupi konował leczy małego przeciez to jakis koszmar ciekawe czy ona chciałaby miec takie rany na buzi. Mam nadzieję że ktos zareaguje w koncu i malutki szybko wydobrzeje.
A swoja droga mam jeszcze do ciebie romans powiedz mi kochana czy ty robisz masę cukrową sama czy kupujesz gotową, masz jakis sprawdzony przepis, bo ja testowalam 2 ale jakos mi nei przypadły do gustu a chce dzieciom zrobic tort sama na chrzciny i urodzinki Kamila.
sosnowiczanka gratuluję przełomu, korzystaj, u nas w weekendu zdarza się że jak zasnę z mala przy karmieniu i jeszcze Kamil się zwali w nocy do nas to w 4 spimy... grrr
mała umie spac w lozeczku ale poki karmie piersia to jak biorę na karmienie to juz potem zostaje bo ja zasypiam chyba szybciej niz ona;p
Kota, ostatnio wspominalas ze maly jak kiedys zostawal z Twoja mama tak teraz nie lubi, powiedz mi czy dalej tak jest?? moja mała od kilku dni wyje u kazdeego na rekach a wystarczy ze ja ja wezme i cisza a jeszcze lepiej jak dam cycka to odrazu zasypia i potem juz mozemy gdzies isc. Cho regułą to nie jest bywają dni ok, a czasem jak ide na zumbe to 2 h mama biedna mała nosi, zaiast zadzwonic zebym wrocila ona sie meczy zebym mogla odsapnac od dzieci.
maxwell super wyglądasz
lysa bylaas z Benem na basenie?? bo cos wspominalas.
zyczę milej niedzieli- tej zimowej!? u was tez tak sypie??