reklama

Grudzień 2011

Dla solenizantek -najlepszego!!:tak:

Kota- Bartek też słabo się przekręca, jakoś się tym nie przejmuję, jak lezy , to zajety jest gadaniem i pchaniem rak do buzi- to co się tam będzie przekręcał;-)

Jak mnie boli gardło-masakra....nie mogę przełykać....

reklama
dziewczyny jak jest u Was z miesiaczkami? u mnie dalej brak, od ponad miesiaca nie karmie piersia, w pn wzielam ostaatnia tabl. anty. , mam przerwe te 7dni i czekam na @, a tu cisza. Dodamm ze w ciazy byc raczej nie moge, bo zadko uprawiam seks(dla mnie mogl by nie istniec teraz) a jak juz to uzywamy prezerwatyw mimo bioracych tabletek. Test tez jakis czas temu robilam jak sie zeschizowalam- zreszta pisalam Wam o tym. Czy to normalne nie miec tyle @??

Kota- mój Adaś też się nie przekręca, ale narazie nie panikuję, bo jak leży w łóżku na pleckach a zgłodnieje i chce cysia, to potrafi łobuz się na bok przekręcić, więc wnioskuję że po prostu jak nie widzi potrzeby przekręcania to tego nie robi :tak:

Dziś młody ładnie spał, ale w szoku jestem bo zasnął już ponad godzinę temu i spi i spi.. Zawsze pierwsza dłuższa drzemka jest około 13. No nic nie będę biedaka budziła. Idę robic naleśniki..

Milva - zdrówka!!!
Nikuss- ja dostałam w połowie marca - pół miesiąca po tym,ja przestałam karmić piersią i to było tak intensywne krwawienie, że szok..poszły mi 3 paczki podpasek:szok::szok:
Nastazja, fajnie, że Ci tak ładnie śpi;-) Moja przez dzień, to tak w sumie średnio śpi przez około 2,3 godzinki..

czyli nie ma powodu do obaw, wszystko idzie swoim torem jeśli chodzi o obroty :)
Nikuss
, to nasz szkraby mogą sobie podać rączki, Kuba zachowuje się tak samo.

powiem Wam teraz coś, to padniecie, moja koleżanka miesiąc temu urodziła dziecko i teraz się okazuje, że ma na mało pokarmu, bo mała nie przybiera na wadze, a w poradni laktacyjnej jej elektronicznym laktatorem z pełnych 2 piersi odciągneli tylko 40ml no i moje wspaniałomyślna koleżanka wpadła na "genialny" pomysł, że ona mi będzie dziecko przywoziła, żeby ja je karmiła piersią, bo mam tylko pokarmu, więc mogę się podzielić :eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok::szok: myślałam, że ona żartuje, ale ona tak chyba na poważnie. dałam jej w każdym razie namiar na ten bank mleka kobiecego, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żebym miała karmić swoje i jeszcze cude dziecko piersią!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry