reklama

Grudzień 2011

Tofika, u nas bywa niestety podobnie, Kuba akceptuje jedynie tulenie się do mamusi, ewentualnie, jak ma humor to jeszcze moja mama może go ponosić, u mojego M. i u każdej innej osoby jest źle. Staramy się go przyzwyczajać do innych rąk, ale czasem jest mi już go tak szkoda, że biorę go do siebie. Choć małe sukcesy też są za nami, M. dał radę go kilka razy uspokoić, musiał tylko zmienić technikę ułożenia rąk na podobną do mojej ;)

Kubinek sobie robi poranną drzemkę, więc biegnę szybko pod prysznic.

Sergi, MamoOskarka, spełnienia marzeń!!!!

Vector-Cocktails-14.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
I u mnie tez juz koniec spania. Postaram sie co nieco posprzątać zanim do fryzjera pójdę.

Tofika u nas podobnie, rączki mamy najlepsze. Staram sie jak mogę nie reagować na jego histerię ale niestety miekne... Juz sama nie wiem czy to skok czy on po prostu okazuje swoje niezadowolenie??

Milego dnia

dzien dobry ja od rana pieke, bo tesciowa sobie zazyczyla ciasto na jutro, mimo zebedziemy tam w pn, azle niech jej bedzie. U nas nocka ok, pogoda tez fajna, wiec na spacerek sie tez skoczy :)

Sergi, MamaO- Wszystkiego Najlepszego ! :)

U nas do kitu. Rano małej podałam pierwszą dawkę antybiotyku. Mieliśmy na święta jechać do moich rodziców i raczej nie pojedziemy. Do Wawy mamy 200km więc bez postoju sie nie da. Po drodze bym musiała gdzieś nakarmić Kasię a ma być zimno. Ola też jeszcze kaszle :(

Kupinosia, zdrówka dla dziewczynek!

powiedzcie mi, czy ćwiczycie z maluchami obroty? ja ostatnio coś próbuję z Kubą, bo leniuch jest z niego niemiłosierny. dziś nam się udało i pierwszy raz mały się obrócił z plecków na brzuszek (przy niewielkiem pomocy mamy, ale minimalnej). ale jak leży sam, to za nic mu się nie chce przewracać, może czasem raz kilka dni się kulnie z brzuszka na plecki, ale najczęściej po prostu zaczyna wyć i wtedy go biorę i obracam :/ nie wiem, czy ćwiczyć obracanie, czy to jest niepotrzebne przyspieszanie. czytałam, że niektóre dzieciaczki to leniuchy i im się nie chce, obawiam się, że Kuba może się do nich zaliczać.

KOTA- moja Lenka ewidentnie sie zalicza do leniuszkow. Nie obrocila sie nawet raz. Czasami z nia cwicze, nozke jej przekładam tak, zeby latwiej jej bylo sie obrocic i jak jest juz na boku to czasami zamiast na brzuszek juz, to Ona chyc i na plecy spowrotem;| A jak uda nam sie na brzuszku znalezc, to ma jedna reke, z ktora nie umie sobie poradzic haha

reklama
Kupinosia- zdrówka dla dziewczynek!!
Kota, ja nie ćwiczę..Marta sama się "wije" i nie uleży na miejscu..z plecków na brzuszek udaje się jej już idealnie, ale nie potrafi z brzuszka na plecki - więc jak się jej znudzi takie leżenie, to zaczyna wyć i trzeba jej pomóc;-)
Gosia - nie przepracowuj się kochana!!:-p
Nikuss, Lenka ma czas..moja starsza też długo "leniuchowała"..;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry