Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
FREYA ja mam podobne nosidło tylko chyb innej firmy
Ach poskakałam sobie z córcią sobie na trampolinie-ale super.
MAXXEL oj domowe wyroby pycha. Miały być sklepowe ale mamy brat zadzwonił do niej i pytał czy chcemy bo będzie robił, oczywiście zakupić ale wolę dać ciut więcej i mieć pyszności niż dziadostwo ze sklepu.
a ja mam pytanie odnośnie nosidełek????? bo widze że kupujecie albo macie chęć???
to chusty nie wystarczą jak myślicie, bo ja z myślą że chuta lepsza od nosidełka ???
zdrówka dla Krzysia oj biedulek aby szybciutko się poprawiło i Firanka trzymaj się także będzie dobrze
Gosia ja uważam że chusta to świetna rzecz ale też myślę nad nosidełkiem ponieważ lepiej się je zakłada nie trzeba tyle plątać więc na wyjazdy lepiej aaa i jeszcze jedno co lepsze w nosidełku to to że M będzie nosił niunia bo w chuście to go raczej nie weźmie nie daję się przekonać :-)
Dziewczyny na ile przed swietami mozna upiec ciasto najwczesniej, zeby w swieta bylo dobre? wiem, ze glupie pytanie, ale nalozylam na siebie tyle roboty na swieta, ze nie wiem jak to rozlozyc, zeby se wyrobic ze wsyztskiom...przy malym dziecku to juz wogle bedzie wyczyn, jesli zrobie wszystko co chcialam.
Gosia, ja mam nosidełko po Marysi - i w nim będzie urzędować mój S. (podobnie jak mąż Żabci;-))- on chusty nie uważa;-) Nikuss - zależy jakie ciasto, bo nie każde się nadaje do dłuższego przechowywania..
Biedna Firanka i maly Krzysiu... Az mi lezki w oku stanęły jak przeczytalam co sie stalo. Wracajcie szybko do domku.
Kota nosidelko super, ja tem musze o jakims pomuslec bo moj Alan wyjątkowo ciezki
Dorotar moj M sam robi wedlinki na swieta, wlasnie dzisiaj wedzil szyneczki, poledwice i kielbaske, w calym domu czuć A smak do sklepowych to nie ma co porównywac...
Ja na swieta nic wielkiego nie robię, tylko serniczek piekę, a tak to w jeden dzien pewnie odwiedzimy tesciów... A w drugi M do pracy idzie wiec bede sama z dzieckiem a ja to dieta matki karmiącej wiec wiadomo co i jak....
Nikuss sernik piekla bede w sobote