dorotar110
Fanka BB :)
Witajcie, byłam z K na chwilę w mieście i dostałam szoku, ludzi wszędzie full, no chyba powariowali, dwa dni świąt a nie ma gdzie palca wsadzić nie mówię już o zaparkowaniu auta.
A najbardziej mnie dziwią ludzie którzy biorą nawet pożyczkę na święta a sama osobiście znam takich.
SOSNOWICZANKA my też sami zawsze robimy, ale jakoś ten rok nam się kryzysem pieniężnym żaczął i tak się ciągnął i nie było pieniążków na świnkę. Ale wuj dziś przywiezie i też swojej roboty. Mniam.
A my święta w domku spędzamy.
MAMO OSKARKA, SERGEVNA wszystkiego najwspanialszego.
MAXEELA to z tej mojej synowej niezły głodomorek.
KUPINOSIA a co jest dziewczynkom????
MILVA mam to samo z gardłem od 3 dni a najbardziej w nocy boli, ja mogę tylko TANTUM VERDE ale nic nie daje.
KOTA uhahałam się z tej koleżanki
A najbardziej mnie dziwią ludzie którzy biorą nawet pożyczkę na święta a sama osobiście znam takich.
SOSNOWICZANKA my też sami zawsze robimy, ale jakoś ten rok nam się kryzysem pieniężnym żaczął i tak się ciągnął i nie było pieniążków na świnkę. Ale wuj dziś przywiezie i też swojej roboty. Mniam.
A my święta w domku spędzamy.
MAMO OSKARKA, SERGEVNA wszystkiego najwspanialszego.
MAXEELA to z tej mojej synowej niezły głodomorek.
KUPINOSIA a co jest dziewczynkom????
MILVA mam to samo z gardłem od 3 dni a najbardziej w nocy boli, ja mogę tylko TANTUM VERDE ale nic nie daje.
KOTA uhahałam się z tej koleżanki

widzisz trochę chęci i od razu szło przepisać a co się dzieciak namęczy to jego;( że takich ludzi ziemia nosi i to jeszcze ludzi którzy mają POMAGAĆ - żal... trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło:*
na szczescie w tym nieszczesciu na bok i obila sobie szczeke i lokiec...