reklama

Grudzień 2011

Witajcie, byłam z K na chwilę w mieście i dostałam szoku, ludzi wszędzie full, no chyba powariowali, dwa dni świąt a nie ma gdzie palca wsadzić nie mówię już o zaparkowaniu auta.
A najbardziej mnie dziwią ludzie którzy biorą nawet pożyczkę na święta a sama osobiście znam takich.

SOSNOWICZANKA my też sami zawsze robimy, ale jakoś ten rok nam się kryzysem pieniężnym żaczął i tak się ciągnął i nie było pieniążków na świnkę. Ale wuj dziś przywiezie i też swojej roboty. Mniam.
A my święta w domku spędzamy.

MAMO OSKARKA, SERGEVNA wszystkiego najwspanialszego.

MAXEELA to z tej mojej synowej niezły głodomorek.

KUPINOSIA a co jest dziewczynkom????

MILVA mam to samo z gardłem od 3 dni a najbardziej w nocy boli, ja mogę tylko TANTUM VERDE ale nic nie daje.

KOTA uhahałam się z tej koleżanki:-D

reklama
Tofika, Kuba to mały tyran i depota, pewnie by małą pogonił ;)

dziewczyny, jeszcze nigdy nie widaiałam takie radości na buźce Kuby, dostał w łapki mały foliowy woreczek i oszalał z radości, szeleści nim, podskakuje, biegnie leżąc, znów szeleści, śmieje się głośno, jak szalony, a ja się aż popłakałam ze śmiechu, jak na niego patrzyłam. i tak się nim bawił i śmiał, aż zasnął z tym woreczkiem w dłoni :)

Cześć dziewczyny.

U nas dziś była kiepska nocka bo Emilce dokucza dziąsło, budziła się z płaczem co godzinę i musiałam jej dawać coś do buzi do ciumkania. Już chyba trzeci tydzień te ząb się szykuje i go nie ma. Dzięki Dorotar za pocieszenie, że może to potrwać dwa miesiące :confused2::-D

Kota Emilka też słabo się kręci. Z plecków na boczki i z powrotem jest ok, ale na osi plecy-brzuch to kiepsko. Kilka raz z pleców na brzuszek się udało, ale odwrotnie jeszcze nigdy.

STO LAT DLA JUBILATEK!

Witam dziewczyny :)
Dziękuję Wszystkim za życzenia urodzinkowe :):*

Dzisiaj byłam znowu z małym u lekarza bo buzia dzisiaj wyglądała tak:
IMAG0005.jpg

Rany zaczęły się robić na nogach i głowie. Jak go dzisiaj zobaczyła to bez szemrania przepisała Nutramigen.
Szkoda tylko, że bidulek tak długo się męczyć :((( Mam nadzieję, że najgorsze już za nami i teraz tylko z górki.

Ta krew na policzku to nie zadrapanie, tylko pęknięcie skóry. Mam nadzieję, że z tego nie pozostają blizny.

FREYA no napisałam co ewentualnie może was jeszcze czekać:-), czasami tak bywa.

MAMO OSKARKA biedactwo z małego, myślisz że go to boli??? Dobrze, że przepisała to mleko.

A u na s zaczynamy pieczenia i gotowania jutro, dziś sprzątanko.
Ale z córcią pisanki zrobiłam, o takie

mamoO co za głupia pi*a z tej lekarki :no::wściekła/y: widzisz trochę chęci i od razu szło przepisać a co się dzieciak namęczy to jego;( że takich ludzi ziemia nosi i to jeszcze ludzi którzy mają POMAGAĆ - żal... trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło:*

MamoOskarka, trzymam kciuki za prostą ;) U nas po nowym mleku dolegliwości zmniejszyły się tego samego dnia, a ustąpiły następnego :)

Kota, widać to etap szeleszczenia, bo moim ostatnim patentem na powstrzymanie płaczu Misi jest położenie do łóżeczka i szeleszczenie spódnicą zawieszonej tam lali z Lamaze ;) Zwykle mała staje się wtedy głodna, a nie raz usnęła też przy tym szeleście. Ale nie dziwię się, sama bym usnęła :D
Aktualnie ululały ją kołysanki z niani elektronicznej. Nigdy bym się nie spodziewała, że przyda mi se aż tak bardzo :) I nawet ma lampkę nocną! ;)
Pomysł koleżanki... mocno niefajny....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie!
MamaO i Sergi- wszystkiego co sobie wymarzycie!
Kota, troche odjechana kolezanka....
U mojej siostry nadal cisza... wczoraj bardzo sie zdenerwowalam, okazalo sie, ze przewrocila sie wychodzac z prysznica:szok:na szczescie w tym nieszczesciu na bok i obila sobie szczeke i lokiec...
Zazdroszcze wam troszke swiatecznej atmosfery.... tutaj wielkanoc za tydzien.... robie tylko salatke i jajka faszerowane, bo jestesmy tylko maz i ja.....
Kupinosia, zdrowka dla dziewczynek!
Firanka, mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej!
Maxwell, apetytu pogratulowac!
U nas zebow jeszcze nie widac.... i nie narzekam z tego powodu....;-)
Zycze wszystkim wesolych swiat!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry