reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny :-)

Ja tak na chwilkę bo Maciuś śpi, dzisiaj ciąg dalszy kataru i do tego marudzenie i odpychanie gruszki, fridy i chusteczki.
Nocka całkiem całkiem o 2 wzięłam Maciusia do nas bo płakał i nie chciał spać w łożeczku a wtulony we mnie usnął moment.
Uciekam zjeść póki mały śpi bo nie wiem w jakim humorze wstanie.
Miłego dnia :-)

reklama
Hahahha Dorota Twoją Amelię to nie tylko bym zapisywała w zeszytach ale i nagrywała ;) Ona jest przebojowa ;) jak na swój wiek bardzo chytra i sprytna w zachowaniu i tekstach ;) NIE MACIE Z NIĄ NUDY ;)
Violett zazdroszczę weekendu ;) Nie za dobrze masz ;P:)

Violett ;P no wiesz nie wypada w naszej sypialni jest jeszcze TROL Ninka, który nie uznaje jak się do mamusi tatuś w nocy tuli, bo ona się tym zajmuje ;P haha. Miałam spytać-Fabian ma już ząbki?

Wizyta zaraz bedzie opisana na szybciocha w odpowiednim watku:)

Sosnowiczanka- bylam w smyku i kupilam mu ksiazke pt"zwierzeta na wsi"hihi jak otewierasz strone to np na niej jest krowa i muuuuczy itp,do tegodwie małe "zwierzatka" (kotek,piesek itd bez dzwieku) i "poznaj swoje ciało"
Kota- tak dokladnie USG połowkowe mam za równy tydzien i juz nie moge sie doczekac:-)
Inka,Kota,Ne-tka- z imionami mamy problem jesli chodzi o dziewczynke to nam sie podoba Emilka,Pola a chłopiec ....nie mam jeszcze pojecia:zawstydzona/y::sorry:

Młody dopiero zrobił sobie drzemke...a ja pije Capuccino z magnezem a M myje podłogi hihihihi.Ale chciaz posprzatalismy dzis razem mieszkanko , i przenieslismy plac zabaw Alusia do jego pokoju:) w salonie tak pusssto:happy:

Phelania świetne imiona ;) mi też się podobają ;P Polę urodzi moja koleżanka w grudniu ;)właśnie udziela się na Grudniówkach 2012 ;) No a u nas w salonie tylko nasrać brakuje. Sorry za wyrażenie ale ssstrasznie dużo mamy tu zabawek. Oczopląsu można dostać, po środku tego wysypiska siedzi Troll i co posprzątam to rozrzuca.

netka mi przez Ciebie podoba się imię Antonina:D Antosia ooo!:)
ja dla córuni mam zarezerwowaną Julkę bo Michał jest od pierwszej litery imienia M więc córa będzie musiała mieć na J po mnie:D
a jeśli chodzi o chłopca to podoba mi się imię Kuba (przez kote;p)Bartek (przez milve) i Igor no i oczywiście imię Michał mi się podoba bo najwięcej zdrobnień na świecie;P

Phelania mi też bardzo podoba się Pola.
Poczytuję Was ale na odpisywanie potem zawsze brakuje czasu.
Ja znowu ma tydzień zakręcony i jeźdze do Krakowa codziennie na drugą cześć szkolenia także ledwo wyrabiam po przyjezdzie.

reklama
Netka to zostaje stół w kuchni :)
Fabianek ma juz 2 zabki:) Wyszly niedawno :) A dokladnie 10 listopada pierwszy, 12 drugi a teraz idzie 2 górna:)

Ależ tu pusto:)

Lece zraz kapac dzieciaki z P, bo Marika dzisiaj nie spala i juz nudzi a Fabianek spal po 11 cale 40 minut

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry