Net-ka
Ninkowa Mamusia
Rojku oj taam oj tam!! Mi Leon też się szalenie podoba to jest imię dla mego syna wymarzone ale P wie po kim syn by je miał-nienawidzi tego mego kolegi - i jest o niego zazdrosny
)
Sosnowiczanka to wrzuć od razu foty kuchni
będzie pewnie piękna
i znów będę mieć doła ;P że ja mam brzydką!jhdaosdaolcnk82e7948- nerw
mi się załączył

2701 3mam kciuki!!!! Za dzidzię i mamę
Kota Hania też mi się podobało ale przebiło to imię Helenka-już byłam o krok nazwana tak Ninki gdy u P w pracy jego kolega ściągnął te imię od nas
No i się odwidziało mi. Ale Hania brzmi dumnie 
Mła
nie wiem czy wiesz ALE JAK MIŚKA NIE WKŁADA PRZEDMIOTÓW SPOWROTEM to musisz uważać, bo możecie mieć ZD. My podobno możemy mieć, choć udaje nam się zbierać klocki przedmioty spowrotem do pudełka.A na poważnie
jakie to słodkie. Ja sprzątam a za mną saneczkuje Ninka i rozwala
Dziś kupiłam jej ciuchcię z klocków. Więc klocki też już mamy
Teraz trzeba je zbierać spod kanapy więc wiem co czujesz 
Violett to gratki za ząbki
Asienka ja mam brata ciotecznego Michała i fajny z niego chłopak
Jest o rok młodszy ode mnie. Jak był mały to kazał na siebie mówić Michał Adam Duży albo Michał Adam Pierwszy. A my mu na złość Michał Adam Drugi Albo Michał Adam Mały -wściekał się do czerwoności i ryczał hahhah teraz mu to wypominamy. Antonina też dostojne imię 
P sprowadza Ninę na złą drogę, daje jej wąchać piwo, ona wkłada do butelki palce i do buzi. Nienormalny. Jej pasuje ten zapach i trzęsie się za butelką, już w tym wieku ma ciągoty
Idę robić kanapki P do pracy i zmywać gary ;(
Sosnowiczanka to wrzuć od razu foty kuchni

2701 3mam kciuki!!!! Za dzidzię i mamę
Kota Hania też mi się podobało ale przebiło to imię Helenka-już byłam o krok nazwana tak Ninki gdy u P w pracy jego kolega ściągnął te imię od nas
Mła
Violett to gratki za ząbki
Asienka ja mam brata ciotecznego Michała i fajny z niego chłopak
P sprowadza Ninę na złą drogę, daje jej wąchać piwo, ona wkłada do butelki palce i do buzi. Nienormalny. Jej pasuje ten zapach i trzęsie się za butelką, już w tym wieku ma ciągoty
Idę robić kanapki P do pracy i zmywać gary ;(
zdarzy sie ze jak mama kucnie to przyleci male ADHD da czólko zeby pocałowac bo w usteczka czy policzek co ty....A jak mowie daj mamusi buzi to ucieka i sie smieje ach Ci faceci