MALEŃSTWO trzymam kciuki by się udało.
PHELANIA czyli jak jest imię dla dziewczynki to będzie dziewczynka.
KOTA Hania, mam chrześnicę Hanię.
NASTAZJA trzymam kciuki by wszystko się udało.
A butki można rozbić u szefwca, chyba że sprey od SOSNOWICZANKI Ci pomoże.
KATARINKA bo Amelki to takie małe szarańcze

, wiem coś o tym, moja Amelka zaczeła chodzić jak skończyła 10 miesięcy i ona nie chodziła ona zapierdzielała i tak jej zostało a z miesiąca na miesiąc coraz bardziej szalona.
270.. jak tam siostra??? Urodziła??
Trzymam za Was kciuki za wizyte u chirurga.
NETKA mój Kacperek też ma ciągoty do piwa, a raczej do puszki jak widzi jak K trzyma piwo w puszcze w ręce to Kacper derilki dostaje

i drze się na K po swojemu. Ale on chce tylko tą puszkę do zabawy a nie pełną, znowu do picia [iwa ma ciągoty Amelka, jak widzę jak rozlewam sobie smakowe piwo z mamą na pół w szklanki to szału dostaje
Mój Kacperek też nie lubi buziaków, odchyla sie od całowania, a jak już to tylko z siostrą, a jak pięknie się przytulają jak Mela wraca z przedszkola tak się tulą te moje Skarby, że az serce się raduje. Cudny widok.
VENUS kurczę, tulę Cię mocno i nie daj się przeszłości a roczek i święta na pewno będą cudne.
BARTUŚ, KASIA, NINKA buziaczki.
AGAPA jak noc??? Biedny Mikuś, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiał i dużo siły dla Was/
Ja w pracy, własnie śniadanko zjadłam, paróweczki na ciepło z mikrofali z sosikiem czosnkowym-więc chyba lepiej jak dziś nie przyjdzie-hahaha, a po moim sosie nawet mycie zebów nie pomaga.
Ja już zastanawiam się nad prezentami na święte, szukam co mogę kupić dzieciakom.
Rano z Kacperkiem byłam odwieźć Amelkę do przedszkola, zapluł sobie mały pół kurtki, tak się ślini, że szok. Po receptę na mleczko do lekarza weszliśmy, wróciliśmy, uspałam go i do pracusi.
Acha wczoraj przebierałam Kacpra w pidżamkę, stoi mały na łóżku przy moim ramieniu i co nagle czuję ałłłłaaaa jego zęby na moim ramieniu-cholera mój syn mnie pogryzł, łobuziak mały, a jak go odciągnełam to mnie uszczypał w rękę, no tego by brakowało by niespełna roczny syn zaczął się nademną znęcać

;-)