reklama

Grudzień 2011

Agapa zdrowia zyczę Mikusiowi i Tobie mniej stresu, chociaż wiem że się nie da nie stresować jak dziecku się coś dzieje.

Nie było mnie tydzień - wyjazdowo - służbowo. Nadrobiłam Was ale tak na szybcika. Spóźnione życzonka dla jubilatów i wielkie gratulacje dla Koty :)

270.... trzymam kciuki!!!

Krzyś przytula się superancko. strasznie to lubie. Jak nie może zasnąć to mnie odsuwa ale tak poza tym to przytulasek nieziemski jest!

reklama
Agapo wy to sie macie ehhhh...wiem co czujesz Bo Alan jak miał 2 tygodnie to bylismy w sylwester w tamtym roku w szpitalu i zostalismy na zapaleniu ucha i nie tylko:confused2:Bidoczek nie chcial nic jesc i bardzo cierpiał.Bardzo wam współczuje do roczku blizej niz dalej musicie wytrzymac a pozniej Mikus bedzie brał te dodatkowe lekarstwa .Trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&;***

Klade sie dziewczyny spac bo juz oczy mi sie przymykaja a jutro na 12 czeka nas gastrolog tez mam nadzieje ze to ostatnia wizyta:sorry:

kota, netka mój Michał jest bardzo przytulaśny często jak np. siedzę na ziemi to obejdzie mnie do okoła wstanie trzymając się moich pleców i kładzie mi głowe na ramieniu ;-) potrafi tak zastygnąć na minutę, albo wdrapuje mi się na kolana i chowa głowę w moich ramionach:D ale całusów za to nie daję ooo! jak chce dać mu buzi to jęzor wyciąga;p

agapa tulę:* biedny Mikuś- strasznie mi go żal co się biedak namęczy ciągle coś;/ serce krwawi jak takie małe dzieciątko tak strasznie się męczy...trzymam kciuki żeby szybko wyszedł z tej infekcji i żeby mu te uszko nie dokuczało-znam ten ból pół dzieciństwa przęmeczyłam się z uchem coś strasznego dopiero woskowanie mi pomogło.

Agapa współczuję, jak minęła nocka?

Mikuś zasnął mi wczoraj o 18 i spał z przerwą na jedzonko do 5.30 :D Jestem w szoku:O Nie zdążyłam go wykąpać i nawet sama nie poszłam się kąpać, bo czekałam, aż się obudzi hehe

Jeszcze jakiś czas temu cieszyłam się na Święta, roczek, a od wczoraj mam takiego doła, że szok. Niestety tak wpływa na mnie rodzina M. i jego przeszłość-zabija całą radość.... Wbijam sobie do głowy,że to moje życie i niepotrzebnie przejmuję się niektórymi sprawami,ale nie zawsze umiem się odciąć...

Co do przytulania, Mikołaj tuli się jak jest śpiący, a tak się odpycha heh

Witam!
najlepszego dla Kasi, Ninki i Bartusia!
Agapa - ja tez dolaczam sie do pytania - jak nocka? Oby ta wieksza dawka szybko pomogla! Dobrze, ze byliscie u laryngologa i teraz wiadomo co jest grane....
27012 - kciuki zacisniete!
Dorotar - rzeczywiscie, szkoda, ze goscie nie dopisza.... ale najwazniejsze, zeby Kacperkowi sie podobalo - to bedzie jego swieto!
Przytulanie - z tym bywa roznie, raczej nie bardzo....
Mla - wspolczuje.... mnie tez kregoslup wysiada od jakiegos pol roku.... tak boli, ze spac nie moge....
Kota - dolaczam do pytania Mla - w pracy sytuacja sie wyjasnila pozytywnie?
Moj maz spi w salonie na sofie, bo musi sie wysypiac do pracy i nie moze tak funkcjonowac z 4 pobudkami w nocy.... hahaha... takiego mam nerwa na niego, ze....

MALEŃSTWO trzymam kciuki by się udało.

PHELANIA czyli jak jest imię dla dziewczynki to będzie dziewczynka.

KOTA Hania, mam chrześnicę Hanię.

NASTAZJA trzymam kciuki by wszystko się udało.
A butki można rozbić u szefwca, chyba że sprey od SOSNOWICZANKI Ci pomoże.
KATARINKA bo Amelki to takie małe szarańcze:-D, wiem coś o tym, moja Amelka zaczeła chodzić jak skończyła 10 miesięcy i ona nie chodziła ona zapierdzielała i tak jej zostało a z miesiąca na miesiąc coraz bardziej szalona.

270.. jak tam siostra??? Urodziła??
Trzymam za Was kciuki za wizyte u chirurga.

NETKA mój Kacperek też ma ciągoty do piwa, a raczej do puszki jak widzi jak K trzyma piwo w puszcze w ręce to Kacper derilki dostaje:-D i drze się na K po swojemu. Ale on chce tylko tą puszkę do zabawy a nie pełną, znowu do picia [iwa ma ciągoty Amelka, jak widzę jak rozlewam sobie smakowe piwo z mamą na pół w szklanki to szału dostaje:-D

Mój Kacperek też nie lubi buziaków, odchyla sie od całowania, a jak już to tylko z siostrą, a jak pięknie się przytulają jak Mela wraca z przedszkola tak się tulą te moje Skarby, że az serce się raduje. Cudny widok.

VENUS kurczę, tulę Cię mocno i nie daj się przeszłości a roczek i święta na pewno będą cudne.

BARTUŚ, KASIA, NINKA buziaczki.

AGAPA jak noc??? Biedny Mikuś, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiał i dużo siły dla Was/

Ja w pracy, własnie śniadanko zjadłam, paróweczki na ciepło z mikrofali z sosikiem czosnkowym-więc chyba lepiej jak dziś nie przyjdzie-hahaha, a po moim sosie nawet mycie zebów nie pomaga.
Ja już zastanawiam się nad prezentami na święte, szukam co mogę kupić dzieciakom.
Rano z Kacperkiem byłam odwieźć Amelkę do przedszkola, zapluł sobie mały pół kurtki, tak się ślini, że szok. Po receptę na mleczko do lekarza weszliśmy, wróciliśmy, uspałam go i do pracusi.
Acha wczoraj przebierałam Kacpra w pidżamkę, stoi mały na łóżku przy moim ramieniu i co nagle czuję ałłłłaaaa jego zęby na moim ramieniu-cholera mój syn mnie pogryzł, łobuziak mały, a jak go odciągnełam to mnie uszczypał w rękę, no tego by brakowało by niespełna roczny syn zaczął się nademną znęcać:-D:no::szok:;-)

reklama
Najlepszego dla Ninki i Bartusia !

Milva- dać znać jak niania
Agapa- nie zazdroszczę, zdrówka dla Mikiego !

Z imion też sie zastanawiałam nad Polą by pasowało do Ola ale M sie nie zgodził bo to w papierach Apolonia, nie podobało sie. Marzyłam o Tosi ale też nie przeszło.

Mała wczoraj w końcu podniosła dupke, pierwszy raz stanęła na nóżki bo zależało jej na ściągnięciu kredki ze stolika Oli. Potem był bach i ponowna próba płaczem sie zakończyła a dziś od rana ryczy :-( Mamy 4 ząbek !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry