reklama

Grudzień 2011

reklama
Inka, poczekaj jeszcze trochę, ja w tym cyklu zrobiłam test jakoeś właśnie w okolicach 22 dnia i wyszła jedna kreska, następny zrobiłam już kilka dni po spodziewanej @, w ogóle zapomniałam o tym, że mi się spóźnia, straciłam rachubę dni i taka miła niespodzianka :) trzymam mocno kciuki żeby były 2 krechy!!!

Witam:)
Alanek wlasnie usnął wiec mam chwilkę dla was. M zas na nockę poszedl więc jestesmy z Alankiem sami. Mam nadzieje ze noc bedzie w miarę mozliwa.

Dla Ninki, Bartusia i Kasi wszystkiego naj, naj, naj :))))

Alanek tez uwielbia sie przytulac. Buziaczkow sam jeszcze mi nie daje, ale nie ma problemow z tym ze ja go całuję:)

Dorotar a to ci maly rozbujnik rosnie! Nie dosc ze ugryzie to uszczypie, jeszcze tylko brakuje zeby kopnął do kompletu :-D u nas to samo, non stop chodze pogryziona :sorry:

Kupinosia gratuluję ząbka!

Milva super ze niania jest! Mam nadzieje ze wszystko bedzie wporządku i będziecie zadowoleni.

Mła, Inka fotek nie bedzie bo dzwonil dzis ten facet od naszej kuchni i jutro nie przyjadą, bo cos tam wypadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zla jestem jak cholera. Ale obiecal ze bedą jeszcze w tym tyg, bo powiedzialam ze zrezygnuje z tej kuchni, jak sie z tego nie wywiąże.... Oczywiscie tylko go postraszyłam, bo rezygnować nie zamierzam :-)

Netka jak Alan widzi piwo w rekach M to z rąk mu wyrywa :D M taki mądry ze chetnie dalby mu spróbowac, ale widząc mój wzrok wie ze na to nie pozwolę :)

Agapa mam nadzieje ze z Mikołajem jest juz lepiej, trzymaj sie dzielnie kochana.

Aga no to praktycznie Oleńka sama znalazła sobie opiekunkę... :-D

Nastazja chcialabym widziec jak tancujesz z M po pokoju który ma zamknięte oczy :-D Jestem pewna ze i tak podglądał ;-) Swietnie ze kiecka juz jest:)

Inka trzymam kciuki za test!

Buziaczki dla 11-miesięczniaczków Ninki, Kasieńki i Bartusia:*:*:*:*
Agapa, współczuję i tulę mocno - dacie radę!!!!zdrówka dla Mikusia!!!!!
Ja mam chorobowe na Martusię, więc od jutra znów będę częściej na BB..teraz zmykam;-), bo S. woła:zawstydzona/y::-p:tak:

Zdrówka i duuużo radości Kasi, Nince i Bartusiowi!

Pyszczek ja jestem między Krakowem a Tarnowem :D

Inka ja też czekam na dzień miesiączki, ale ja mam dostac już 25. Bardzo bym chciała, ale poprzednie 10miesięczne starania o Anielę troszkę studzą moją ekscytację i nie spodziewam się cudów. Ale na pewno i tak będę zawiedziona jedną krechą :|

Agapa jak Mikuś i jak Ty?

Sosnowiczanka zdjęcie kuchni proszę a Nastazja kiecki!

Cześć moje kochane.
Jestem teraz bo w dzień nie mam lapka. Dziękuję wam za słowa otuchy i za troskę. Dziewczyny, ja nie jestem taka dzielna jak wam się wydaje. Potrafię usiąść i płakać jak małe dziecko i to często mi się zdarza:baffled:
Mikołaj wczoraj przebudził się o 23.00 i strasznie płakał. P nie mógł go uspokoić. Dałam Mikusiowi czopek p/bólowy i jakoś zasnął , ale do 3.00 budził się co godzinę (potem już nie patrzyłam na zegarek), ale na szczęście butla i spał dalej. Antybiotyk daję z serkiem waniliowym i jakoś idzie. W dzień Mikuś jest troszkę marudny, mniej je niż zwykle i jest taki przytulasek:-) Ja widzę że coś mu dolega:-( Ale ogólnie nie jest źle. Dzwoniłam dziś do pediatry (tej prywatnej), bo chciałam jutro jechać, ale p. dr powiedziała żeby przyjechać w piątek bo teraz może nie być jeszcze wyraźnej poprawy. Dziś załatwiłam już skierowanie, jutro P. jedzie zapisać i narazie pozostaje czekanie.

Ja dziś byłam u gina i robiłam cytologię w końcu.

Chciałabym napisać coś każdej z osobna, ale nie dam rady. Napiszę tylko tyle że mogę na was liczyć.

2701... oby to nie było nic złego, jestem z tobą myślami

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych świętujących:)

reklama
Nastazja masz racje klasyka jest najpiekniejsza, bo skromna, elegancka i piekna, a jak sie doda do tego obuwie, bizuterie,makijaz i fryzure to jest skromnie ale zjawiskowo. I wlasnie tak Ty bedziesz wygladala na swoim slubie:)

Agapa to ze placzesz nie jest oznaka Twojej slabosci a wrecz przeciwnie, Twojej walki o wlasne dzieci, o ich zdrowie ale jak kazdy czlowiek musisz uwolnic te nerwy, ta zlosc i dlatego placzesz. Dla mnie jestemmega dzielna kobieta i wspaniala matka :*

Inka trzymam kciuki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry