reklama

Grudzień 2011

Kurcze spać nie mogę bo Mlody cos źle śpi i placze przez sen a poza tym odpadł mi szew z tego zszywanego dziąsła po wyrwaniu 8ki i mam wrażenie jakby cos mi sie tak rozłaziło a przecież nikt o 0:20 mnie nie przyjmie...
Dziewczyny nawet nie wiecie jak ha bym chciała te 2 kreski zobaczyć!! Jeszcze chociaż tydzień muszę wytrzymać i zrobię test. Tyle ze wynik negatywny mnie rozczaruje i załamie na maxa...
A kiedy beta może już cos pokazać??
(Chyba popadam w paranoję!! Za bardzo chce! Przy Młodym tak nie miałam,był mega luz)

reklama
Dzień dobry!!
Czyżbym była pierwsza??

Więc składam najlepsze życzenia dla Igorka na te 11mcy!!

U nas jakaś dziwna noc!! Mlody spał z nami a mimo to wrzucal sie, płakał i marudzil. Nie chciał tez mleka.

Samych radości dla Igorka !

Milva-
może akurat niania będzie ok ! niektóre są jak prawdziwe super ciocie lub babcie
Inka- to czekanie przed testem najgorsze
Rojku- my czekaliśmy podobnie bo 9m
Nastazja- to musiało super wyglądać, Ty w kiecuni, zamknięte oczy Tz i taniec :)
Aga- może akurat z tą sąsiadką wypali
Phelania- to wielka ulga że Alanek może już wszystko jeść
violett- a ćwiczysz te brzuszki ? ja też miałam zacząć 1go ale mega leń

Dziękujemy za życzenia. Wczoraj tak chodziłam nieprzytomna że w końcu trąciłam buteleczke z syropem na kaszel i sie rozbryzgła na 3 metry w każdą stronę, klejąca mazia i drobinki szkła :/ Dzieci spały dobrze ale M ledwo sie położył i dostał tel z roboty że pożar w fabryce. Ubrał sie, pojechał a ja już ciężko spałam przez to. Co jakiś czas mają takie akcje w pracy.

Kasia coraz częściej wstaje. Upodobała sobie stolik Oli.

A ja siedzibę w pociągu i rycze :-( ledwo dojechalam do pracy a tu telefon z przedszkola ze Ben wymiotuje i mam go odebrać nosz kuzwa doszłam do szefa poryczalam się, znów mnie w pracy nie ma a najgorsze ze znów jakies cholerstwo! Nie wiem juz co robić bo za przedszkole płace a go tam ciagle nie ma, w pracy mnie wiecej nie ma niż jestem :-( podobno kilkoro dzieci ma biegunke, wymioty więc podejrzewam norowirusa :-(

hej
lysa kurcze... szkoda gadac biedulek z Bena oby skonczylo sie na strachu i drobnych dolegliwosciach, pamietam jak pisalas ze w pracy zarabiasz wlasciwie tylko na opiekę nad dziecmi, fakt moze masz komfort psychiczny wyjscia z domu... ale zastnow się moze w takim razie cos trzeba zmienic. Ja wlasnie z tego powodu niestety nei wrcilam do pracy ... poki nei załatwię złobka lub przedszkola publicznego... poprostu mi się to nei opłaca, bo jeszcze doplace do inteesu a wogole z dziecmi nie będę.
3majcie sie cieplutko btw kroliś Bena piękny! motywujecie mnie do naszego własnego ... ale jakos chęci brak;p
inka wyluzuj, wiem że chcesz ale spokojniej, bo tak jak laski piszą zatniesz się i nici. Teraz fajny czas roczki, święta, Ty robisz piękne rzeczy zajmij się tym skup się na przyjemnych rzeczach a zobaczysz ze nawet się nei obejrzysz i będą 2 krechy:)
wszystkim maluchom zyczę duzo zdrówka w tym "nijakim" okresie a naszym małym solenizantom podwójnie i wieluuuu radości:)

Hej.
Dzisiaj mam nastroj do bani;/ Wszystko mnie wkurza. Pomogda beznadziejna, ja sie zle czuje bo mnie jakas grypa zlapala i mam rozwolnienie i jakos mnie mdli;/ No i jeszcze wczoraj Fabian zwalil mi laptopa ze stolu i pekl ekran i sie rozlal i nie widac 1/3 z prawej storny, teraz podlaczylam pod telewizor to widze wszystko. Zla jestem strasznie, brat mi powiedzial ze raczej sie nie oplaca tego robic, bo moj laptop nie jest jakis super nowy a nowy ekran/matryca sporo kosztuja.. Wiec zostaje bez laptopa bo teraz nie stac mnie na nowy:(
I mam jeszcze jeden problem ale opisalam to na grupie

Igorku buziaki dla Ciebie :*

Kupinosia cwiczylam jakies 2 tyg:P teraz przestalam;/

Łysa moze rzeczywiscie jakis wirus bo ja tez dzisiaj mam biegunke i mnie mega mdli:( Zdrówka dla Bena

Lysa- nie wiem co napisać...życzę uzo siły Tobie!! Może to co Asko napisała jest do przemyślenia? A niania to jaki koszt u Was?

Inka- tak jak dziewczyny piszą- luzu trzeba, a będzie dobrze- oczywiście trzymam kciuki za test!!

Igorku- najlepszego skarbie:-)

Cześć Dziewczyny,
My po spacerku.. Pogoda taka sobie, ale wzięłam go wózkiem na spacer bo dawno nie był.. Albo chory albo tylko z domu do auta. Przewietrzył się i śpi.. Ja też się teraz położyłam pod kocem, bo nocka była do bani - płacz co równe 2 h. No i rano przy myciu ząbków zobaczyłam że górna dwójka przebiła się. M. dziś cały dzień do nocy w pracy, ale od jutro podobno ma luzy i mamy jechać po buty, garnitur i całą resztę..

Łysa
- biedny Ben.. Może rzeczywiście tak jak Asko pisze, odpuścić sobie pracę, bo nic narazie dobrego z tego nie wynika. Powiem ci że wiadomo - każdy grosz się przyda, ale czasem nie warto- gdybym może miała pracę gdzie zarabiałabym bardzo dużo, to bym nie odpuściła, ale za pare groszy do pracy bym w tej chwili nie poszła.

Inka- ja tak miałam w lutym byłam pewna- i ZONK, a w marcu w ogóle się nie spodziewałam i 2 krechy. Trzymam kciuki :* Aha a jak tam temat ślubu- powrócił czy sprawa ucichła?

Violett- zdrówka

reklama
Igor buziaki od Ninki ;)zdrowo rośnij ;)
Nastazja
czekam na foto sukienki ;) i bucików ;)
Agapa a kto nie ma takich chwil? Ja też słaba jestem i każdy ma chwile kiedy nie daje rady, mimo to podnosisz się i dalej działasz ;) I w tym tkwi siła ;)Ja Cię bardzo bardzo podziwiam ;) Dajesz radę!
Inka no wiesz ;P moja siostra zrobiła z 4 testy-każdy był negatywny. Poczekała kilka dni, bo "grypa żołądkowa" nie mijała i trafiła w 2 krechy ;)I nie ma się co załamywać ;) nie w tym miesiącu to w kolejnym- ważne by działać pod pierzyną ;):-D
Kupinosia brawo dla Kasi ;) Ninka też co jakiś czas usiłuje wstać na kolanka i wyżej ale jeszcze nie jest tak stabilna i często gleba jest. Ja 2 dni temu rozlałam na podłogę wapno Ninki. Myślałam, że nie wyrobię. Musiałam gorącą wodą umyć całą podłogę, można było się przylepić.
Łysa to jest dołujące-fakt. Ale do kurwy nędzy nie można chorych dzieci przyjmować do żłobka/przedszkola. Jak będą tam przyjmować dzieci chore to zawsze tak będzie, że Ben albo będzie zasmarkany albo z biegunką. Jest jakaś granica. Jak przedszkolanka widzi, że ktoś przychodzi chory to przecież logiczne jest, że zarazi inne dzieci. Powinny odsyłać do domów... chore dzieci, wogle nie przyjmować i już przy rodzicach mówić, że nie mogą przyjąć, bo są chore. Szkoda, że realia są inne. ;/;/ Nie wiem ile płacisz za żłobek Bena ale może udało by Ci się znaleźć kogoś, kto ma dziecko i nie pracuje, może ta osoba chciałaby dorobić i się Benem zająć. Może zgodziła by się na kasę jaką możesz jej zaoferować. Zamiast płacić na przedszkole. No i może Ty wtedy mogłabyś normalnie pracować. Bez stresu.Ja ostatnio zrezygnowałam z kolejnej pracy. Nie było by mnie w domu 51h tygodniowo plus dojazdy. Odpuściłam. Miałabym 600zł dla siebie, po odliczeniu Niani. Ninka jest za mała, żeby tyle nie widzieć mamy, poza tym, rehabilitacje, logopedzi i cały ten sajgon, który mamy, kto to ogarnie lepiej niż ja w tej chwili.
Violett ;)Nie wiem jakimi funduszami prosperujecie ale ja mam teraz oprócz stacjonarnego, netbooka. Jest mały i dosyć tani. Kupiłam od dziewczyny, która wzięła go rok temu z salonu. Chciała 600 a ja wydębiłam za 450 ;)A może na święta się wszyscy zrzucą na coś takiego małego dla Ciebie?Zamiast robić sobie prezenty małe, a zbyteczne?:>No i wirusa współczuję, nienawidzę-to moja zmora już Go przechodziłam w tym roku z 3 razy :[
Antoninek ma 2geo mleczaka na dole ;) przebił się już jakiś czas temu a ja zobaczyłam go dopiero wczoraj wieczorem.
Poza tym muszę zrobić pakę na allegro i jakoś mam dużo do roboty ostatnio ;o:szok: A efektów nie widać-mojej pracy.
Pomału spłukuję się na prezenty. Kupiłam już obraz do sypialni dla rodziców-bo mama chciała, bluzkę dla kuzynki, teściowej i MAŁPY(SIOSTRY)P. Ale nie zapłaciłam drogo. P się mnie pyta, po co jej kupiłam, mówię, że to Twoje siostra, może chcesz jej coś dać, a on NIE-NIE ZASŁUŻYŁA. Oczywiście rózgę też jej przyniosę.
No i wczoraj przyszedł mój nowy tel z Orange. Cieszę się jak małe dziecko ;) Zabieram Go nawet do toalety ;) Czego nie robiłam z pozostałymi i Ninka ma zakaz dotykania. Poprzednimi waliła o podłogę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry