reklama

Grudzień 2011

Dzieki dziewczyny ja wiem ze to nie ma sensu, ale boje sie rzucic robote bo to moja taka ostoja w razie gdyby A. Cos odwinal! plus on ostatnio tez ma problemy w Pracy przez swoja chorobe i nie wiem ale moze go zwolnia. Ja wiadomo na dom/oplaty nie zrobie ale przy wypadkach zawsze jak chociaz 21 godz sie pracuje to read doklada cos wiec idzie wyrzyc a tak bysmy obojetnie bylo bez Pracy. Do tego mam Zuzie, jej przedszkole to koszt £480 na miesiac a Bena £520, nianie biora ok £3-3.5/h wiec to ok £30 na dzien a ja za Zuzie place na dzien £38 a na Bena £41 wiec o kase mi nie przyjdzie, chodzi o problem ze zaleznieniem Pracy potem, jak sie siedzi w domu to jezyk angielski idzie w plecy, ciezko potem wrocic :-( chyba po prostu sie boje. Zuzia znow bylaby zabrana Od przyjaciol (3 raz w ciagu roku) a Od stycznia musialabym jej znalezc szkole bo tu jest obowiazek tak jakby zerowki ale dla 3 latkow wiec 15h tygodniowa musialaby chodzic gdzies gdzie bysmy sie dostali, tu problem z dojazdem itd. Nie wiem, duzo jest do przemyslenia :(

reklama
lysa przemyśl sobie wszystko na spokojnie, Benio non stop choruje i więcej siedzi w domu i się męczy niż jest w tym żłobku a Ty siano tak czy inaczej musisz zapłacić...za te pieniądze które płacisz chyba byś znalazła nianie...daj jakieś ogłoszenie tak na próbę i zobaczysz jak będzie. Kurczę ciężka sytuacja, tu dzieci ciągle chorują,Ty musisz zwalniać się z pracy a siano na przedszkole i żłobek i tak musisz płacić;/ wytrwałości i dużo zdrówka, trzymam kciuki żebyś znalazła złoty środek:*

Hej dziewczynki ja wczoraj spędziłam super czas z dziećmi po pracy, wygrzebałam pieniążki z mojego misia skarbonki w pracy z napiwków i zabrałam dzieciaki do sali zabaw na kulki ale była radocha, Kacerek był pierwszy raz w tym miejscu i widzę, że nie ostatni tak mu się podobało fajnie.
Nocka dziś jako tako. A z rana to jak co dzień wszystko na szybko.
Wrzucę fotki.

AGA czyli co Ola znalazła sobie sama opiekunkę??

NETKA mój też uwielbia się bawić w nie ma Kacperka.
A z tymi ciuchami no cóż trudno.

NASTAZJA czyli już bliżej niż dalej do tego dnia.

INKA trzymam kciuki za staranka.

MAXXEL Martula znowu chora?? Zdrówka.

ROJKU również i za Was trzymam kciuki za staranka.

BUZIACZKI DLA IGORKA.

LYSA znowu OMG.

Gratuluję dzieciaczkom nowych ząbków.

czesc dziewczyny,

chcialam ponarzekac, ze padam na pysk i po stokroc podziwiam mamy, ktore sa same z dziecmi w domach i nie chodza do pracy, to jest MASAKRA! strasznie tesknie za praca, to normalnie kilka godzin MEGA odpoczynku. no nic, oby do wieczora...

a na Lipcowkach 2013 zaczely sie poronienia... eh.. :(
powiem Wam, ze sie strasznie boje, ze nie donosze tej ciazy. nie wiem dlaczego..

kota, kota co to jest za tekst? chcesz dostać kopa?:-D:-D pamiętaj tylko poooooozytwne myślenie!!!!!!!!!!!!!!:-) będzie dobrze-musi być!:*

a co do siedzenia w domu to nie jest tak źle, kwestia przyzwyczajenia i wyrobienia rytuałów;D doszłam do takiej wprawy, że podczas drzemki Michała jestem w stanie cały dom ogarnąć:D a śpi 15 min raz dziennie hehe:D

Hejka!
u mnie dzis popaprany dzien - fachowcy uszczelniaja okna i siedzimy z Malym w domu... nadal nie wierze, ze to juz 11 miesiecy... i lezka sie w oku kreci...
Kota, nawet nie waz sie tak myslec! wszystko bedzie dobrze...

Kota ja Ci nie donoszę ja Ci nie donoszę!!!!:wściekła/y:Co to za teksty<lanie> Nie ma takich powodów dla których mogłabyś mieć problem w ciąży ;) nie stwarzaj sobie w głowie chorych scenariuszy;)!
Lysa ja dalej jestem za rozwiązaniem, żeby znaleźć jakąś dziewczynę co sama siedzi w domu i ma dziecko, co by mogla popilnować Bena. Poważnie. Skoro i tak siedzi ze swoim dzieckiem, to może wzięłaby Twego małego ;)i zarobiła trochę grosza!Może uda się trochę mniej jej zapłacić ;) Szukaj rozwiązania najlepszego dla Ciebie i Bena.
Ugotowałam kompot. Wstawiłam 2 pralki i wywiesiłam, zebrałam suche pranie i do szaf dałam. Poodkurzałam całe mieszkanie, pozmywałam gary. Nawet ogarnęłam siebie i Ninę ogarniam z doskoku też. Zaraz muszę jej zupę podać no i obrać ziemniaki na obiad. Jeszcze muszę buty na zimę przygotować. Wymyć wszystkie, po pastować. Końca nie widać.

Igorku buziale dla Ciebie:***
Kota
i jadolaczam kopa masz myslec pozytywnie:P tam w brzuszku siedzi mala slicznadziewczynka która już w lipcu będzie z wami:P
Asienka mam taksamo jak ty jak Zu spi to wlaczam Powera i sprzątam mega szybko:P a jak już mibraknie czasu to wlaczam Zuzce gangam style ona to uwielbia i mam dodatkowe 4minuty:P
Inka, Rojku mamnadzieje ze się wam uda:P
Lysa kochanaprzemysl wszystko dokladnie i zrob tak aby było jak najlepiej dla waswszystkich
Nastazja u nasnocka identyczna i tez nam się przebila druga gorna 2 :P
U mnie tez dzis popaprany dzien masakra dzis Zuzka w nocydala nam popalic wogole nie mogla spac przez tego zabka co się jej przebijal o3 dala taki koncert ze nawet A już wstal do nie pierwszy raz daliśmy czopkasyropek i troche przeszlo ale i tak zreszta snu było slabo bo co chwilemarudzila i płakała przez sen.:((
A teraz wam opowiem co mnie spotkalo rano. Bylam w PUP-ie bomialam wizyte i jak wracalam wsiadlam sobie do autobusu i włączyłam sobie bb nakomorce żeby sobie poczytac i jakies 2 przystanki dalej usiadl kolo mnie mlody chłopak20- gora 22 lata zdziwilo mnie to troche bo w autobusie może było z 10 osob i mnóstwo miejscwolnych a on usiadl akurat kolo mnie noi ja sobie siedze i czytam was i nagle czuje jego reke na mojej nodze z początkumyślałam ze on się drapie może w swoja noge ale nie on zaczyna mnie Smyrac po lydce ja do niego nie dotykaj mnie a onmnie ryp lapie za udo jak zaczelam się drzec w morde go strzelilam i takistarszy pan widzac co się dzieje wstal do tego kolesia i go zlapal ale akuratkierowca otworzyl dzwi na przystanku i ten koles się wyrwal i uciekl normalnie masakra Az mnie obrzydzeniejakies wzielo brrr…

reklama
maleństwo mój mały słucha tego:
Misja w kosmosie - YouTube
Zostań moją przyjaciółką - YouTube
razem mam ponad 6 dodatkowych minut:-D:-D słyszałam to już tyle razy, że już znam na pamięć;D ta druga bardziej dla dziewczynki no ale cóż przecież mu nie zabronie jak lubi:)

a co do zboka miałam kiedyś taką sytuację w tramwaju... stoję sobie z tyłu wsiada koleś stanął za mną i czuje coś mnie po tyłku smyra taki był ścisk że olałam temat za chwilę czuję a typ mi wkłada rękę pod bluzke i mi po plecach jeździ więc się odwróciłam i krzycze do niego : co Ty ku*rwa robisz?! a ten jak wydarł z tego tramwaju to mało się o drzwi nie zabił tydzień się trzesłam jak wsiadałam do tramwaju później się okazało że koles ma żółte papiery i kiedyś próbował laskę zgwałcić w nocnym

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry