lysa_d
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny ja wiem ze to nie ma sensu, ale boje sie rzucic robote bo to moja taka ostoja w razie gdyby A. Cos odwinal! plus on ostatnio tez ma problemy w Pracy przez swoja chorobe i nie wiem ale moze go zwolnia. Ja wiadomo na dom/oplaty nie zrobie ale przy wypadkach zawsze jak chociaz 21 godz sie pracuje to read doklada cos wiec idzie wyrzyc a tak bysmy obojetnie bylo bez Pracy. Do tego mam Zuzie, jej przedszkole to koszt £480 na miesiac a Bena £520, nianie biora ok £3-3.5/h wiec to ok £30 na dzien a ja za Zuzie place na dzien £38 a na Bena £41 wiec o kase mi nie przyjdzie, chodzi o problem ze zaleznieniem Pracy potem, jak sie siedzi w domu to jezyk angielski idzie w plecy, ciezko potem wrocic :-( chyba po prostu sie boje. Zuzia znow bylaby zabrana Od przyjaciol (3 raz w ciagu roku) a Od stycznia musialabym jej znalezc szkole bo tu jest obowiazek tak jakby zerowki ale dla 3 latkow wiec 15h tygodniowa musialaby chodzic gdzies gdzie bysmy sie dostali, tu problem z dojazdem itd. Nie wiem, duzo jest do przemyslenia 

Co to za teksty<lanie> Nie ma takich powodów dla których mogłabyś mieć problem w ciąży