• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Dzieki dziewczyny ja wiem ze to nie ma sensu, ale boje sie rzucic robote bo to moja taka ostoja w razie gdyby A. Cos odwinal! plus on ostatnio tez ma problemy w Pracy przez swoja chorobe i nie wiem ale moze go zwolnia. Ja wiadomo na dom/oplaty nie zrobie ale przy wypadkach zawsze jak chociaz 21 godz sie pracuje to read doklada cos wiec idzie wyrzyc a tak bysmy obojetnie bylo bez Pracy. Do tego mam Zuzie, jej przedszkole to koszt £480 na miesiac a Bena £520, nianie biora ok £3-3.5/h wiec to ok £30 na dzien a ja za Zuzie place na dzien £38 a na Bena £41 wiec o kase mi nie przyjdzie, chodzi o problem ze zaleznieniem Pracy potem, jak sie siedzi w domu to jezyk angielski idzie w plecy, ciezko potem wrocic :-( chyba po prostu sie boje. Zuzia znow bylaby zabrana Od przyjaciol (3 raz w ciagu roku) a Od stycznia musialabym jej znalezc szkole bo tu jest obowiazek tak jakby zerowki ale dla 3 latkow wiec 15h tygodniowa musialaby chodzic gdzies gdzie bysmy sie dostali, tu problem z dojazdem itd. Nie wiem, duzo jest do przemyslenia :(

reklama
lysa przemyśl sobie wszystko na spokojnie, Benio non stop choruje i więcej siedzi w domu i się męczy niż jest w tym żłobku a Ty siano tak czy inaczej musisz zapłacić...za te pieniądze które płacisz chyba byś znalazła nianie...daj jakieś ogłoszenie tak na próbę i zobaczysz jak będzie. Kurczę ciężka sytuacja, tu dzieci ciągle chorują,Ty musisz zwalniać się z pracy a siano na przedszkole i żłobek i tak musisz płacić;/ wytrwałości i dużo zdrówka, trzymam kciuki żebyś znalazła złoty środek:*

Hej dziewczynki ja wczoraj spędziłam super czas z dziećmi po pracy, wygrzebałam pieniążki z mojego misia skarbonki w pracy z napiwków i zabrałam dzieciaki do sali zabaw na kulki ale była radocha, Kacerek był pierwszy raz w tym miejscu i widzę, że nie ostatni tak mu się podobało fajnie.
Nocka dziś jako tako. A z rana to jak co dzień wszystko na szybko.
Wrzucę fotki.

AGA czyli co Ola znalazła sobie sama opiekunkę??

NETKA mój też uwielbia się bawić w nie ma Kacperka.
A z tymi ciuchami no cóż trudno.

NASTAZJA czyli już bliżej niż dalej do tego dnia.

INKA trzymam kciuki za staranka.

MAXXEL Martula znowu chora?? Zdrówka.

ROJKU również i za Was trzymam kciuki za staranka.

BUZIACZKI DLA IGORKA.

LYSA znowu OMG.

Gratuluję dzieciaczkom nowych ząbków.

czesc dziewczyny,

chcialam ponarzekac, ze padam na pysk i po stokroc podziwiam mamy, ktore sa same z dziecmi w domach i nie chodza do pracy, to jest MASAKRA! strasznie tesknie za praca, to normalnie kilka godzin MEGA odpoczynku. no nic, oby do wieczora...

a na Lipcowkach 2013 zaczely sie poronienia... eh.. :(
powiem Wam, ze sie strasznie boje, ze nie donosze tej ciazy. nie wiem dlaczego..

kota, kota co to jest za tekst? chcesz dostać kopa?:-D:-D pamiętaj tylko poooooozytwne myślenie!!!!!!!!!!!!!!:-) będzie dobrze-musi być!:*

a co do siedzenia w domu to nie jest tak źle, kwestia przyzwyczajenia i wyrobienia rytuałów;D doszłam do takiej wprawy, że podczas drzemki Michała jestem w stanie cały dom ogarnąć:D a śpi 15 min raz dziennie hehe:D

Hejka!
u mnie dzis popaprany dzien - fachowcy uszczelniaja okna i siedzimy z Malym w domu... nadal nie wierze, ze to juz 11 miesiecy... i lezka sie w oku kreci...
Kota, nawet nie waz sie tak myslec! wszystko bedzie dobrze...

Kota ja Ci nie donoszę ja Ci nie donoszę!!!!:wściekła/y:Co to za teksty<lanie> Nie ma takich powodów dla których mogłabyś mieć problem w ciąży ;) nie stwarzaj sobie w głowie chorych scenariuszy;)!
Lysa ja dalej jestem za rozwiązaniem, żeby znaleźć jakąś dziewczynę co sama siedzi w domu i ma dziecko, co by mogla popilnować Bena. Poważnie. Skoro i tak siedzi ze swoim dzieckiem, to może wzięłaby Twego małego ;)i zarobiła trochę grosza!Może uda się trochę mniej jej zapłacić ;) Szukaj rozwiązania najlepszego dla Ciebie i Bena.
Ugotowałam kompot. Wstawiłam 2 pralki i wywiesiłam, zebrałam suche pranie i do szaf dałam. Poodkurzałam całe mieszkanie, pozmywałam gary. Nawet ogarnęłam siebie i Ninę ogarniam z doskoku też. Zaraz muszę jej zupę podać no i obrać ziemniaki na obiad. Jeszcze muszę buty na zimę przygotować. Wymyć wszystkie, po pastować. Końca nie widać.

Igorku buziale dla Ciebie:***
Kota
i jadolaczam kopa masz myslec pozytywnie:P tam w brzuszku siedzi mala slicznadziewczynka która już w lipcu będzie z wami:P
Asienka mam taksamo jak ty jak Zu spi to wlaczam Powera i sprzątam mega szybko:P a jak już mibraknie czasu to wlaczam Zuzce gangam style ona to uwielbia i mam dodatkowe 4minuty:P
Inka, Rojku mamnadzieje ze się wam uda:P
Lysa kochanaprzemysl wszystko dokladnie i zrob tak aby było jak najlepiej dla waswszystkich
Nastazja u nasnocka identyczna i tez nam się przebila druga gorna 2 :P
U mnie tez dzis popaprany dzien masakra dzis Zuzka w nocydala nam popalic wogole nie mogla spac przez tego zabka co się jej przebijal o3 dala taki koncert ze nawet A już wstal do nie pierwszy raz daliśmy czopkasyropek i troche przeszlo ale i tak zreszta snu było slabo bo co chwilemarudzila i płakała przez sen.:((
A teraz wam opowiem co mnie spotkalo rano. Bylam w PUP-ie bomialam wizyte i jak wracalam wsiadlam sobie do autobusu i włączyłam sobie bb nakomorce żeby sobie poczytac i jakies 2 przystanki dalej usiadl kolo mnie mlody chłopak20- gora 22 lata zdziwilo mnie to troche bo w autobusie może było z 10 osob i mnóstwo miejscwolnych a on usiadl akurat kolo mnie noi ja sobie siedze i czytam was i nagle czuje jego reke na mojej nodze z początkumyślałam ze on się drapie może w swoja noge ale nie on zaczyna mnie Smyrac po lydce ja do niego nie dotykaj mnie a onmnie ryp lapie za udo jak zaczelam się drzec w morde go strzelilam i takistarszy pan widzac co się dzieje wstal do tego kolesia i go zlapal ale akuratkierowca otworzyl dzwi na przystanku i ten koles się wyrwal i uciekl normalnie masakra Az mnie obrzydzeniejakies wzielo brrr…

reklama
maleństwo mój mały słucha tego:
Misja w kosmosie - YouTube
Zostań moją przyjaciółką - YouTube
razem mam ponad 6 dodatkowych minut:-D:-D słyszałam to już tyle razy, że już znam na pamięć;D ta druga bardziej dla dziewczynki no ale cóż przecież mu nie zabronie jak lubi:)

a co do zboka miałam kiedyś taką sytuację w tramwaju... stoję sobie z tyłu wsiada koleś stanął za mną i czuje coś mnie po tyłku smyra taki był ścisk że olałam temat za chwilę czuję a typ mi wkłada rękę pod bluzke i mi po plecach jeździ więc się odwróciłam i krzycze do niego : co Ty ku*rwa robisz?! a ten jak wydarł z tego tramwaju to mało się o drzwi nie zabił tydzień się trzesłam jak wsiadałam do tramwaju później się okazało że koles ma żółte papiery i kiedyś próbował laskę zgwałcić w nocnym

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry