Dobry wieczor!
piekny kawaler zasnal.... dziekujemy wszytskim za zyczenia i przesylamy baaardzo mokre buziaki!
Spojrzalam w te gazetke Biedronki i dobrze, ze nie jestem w PL, bo prawie wszytsko bym kupila.....
Maxwell, Lysa - zdrowka dla Maluszkow!
Malenstwo - ale przygoda! Nalezalo mu sie!
Dziewczyny, trzymam kciuki za nastepne pozytywne testy! Moze kiedys dolacze???
Aga - a czemu rezonans kregoslupa?
ZAbcia - zazdroszcze tego "kocham"... czy moze byc cos piekniejszego i bardziej wzruszajacego....
piekny kawaler zasnal.... dziekujemy wszytskim za zyczenia i przesylamy baaardzo mokre buziaki!
Spojrzalam w te gazetke Biedronki i dobrze, ze nie jestem w PL, bo prawie wszytsko bym kupila.....
Maxwell, Lysa - zdrowka dla Maluszkow!
Malenstwo - ale przygoda! Nalezalo mu sie!
Dziewczyny, trzymam kciuki za nastepne pozytywne testy! Moze kiedys dolacze???
Aga - a czemu rezonans kregoslupa?
ZAbcia - zazdroszcze tego "kocham"... czy moze byc cos piekniejszego i bardziej wzruszajacego....

Ja mam to szczęście, że urodę mam utajoną ;P , więc historii podobnych nie jestem bohaterką.
Na pocieszenie dodal ze jego siostrzenica miala taki problem ze swoją córką i zakonczylo sie to gdy mala miala 3 lata. Do tego czasu co noc ssala piers. No nie wiem czy to moze mnie pocieszyc...
Daje się niani oprowadzać za rączki, czego nam nie pozwala, może to go ośmieliło w ruszeniu samodzielnie. Dziś zostawiam ich samych na 2 godz
Murzyn ze zdziwienia mnie wypuścił a babcia z uśmiechem powiedziała mi dobranoc