Maxwell czy wczoraj u was przypadkiem nie był piątek, 13-go

? A serio to w pierwszym momencie jak czytalam to zrozumialam ze Marysia zostala sama w mieszkaniu i az mi sie slabo zrobilo. Dobrze ze udalo sie drzwi otworzyc, choc faktycznie drogo was to wyszło.
Milva ja sie codziennie od ok dwóch miesiecy czuje jakby mnie tramwaj przejechał... Dzis znowu w nocy marudzenie. Tak jak napisalas, jak Bartusiowi wypadnie smoczek to placze az znowu dostanie- u nas to samo, tylko ze za zmoczka służy mój cycek, więc mozna sobie wyobrazic... Mnie oczywiscie, szczególnie rano jak bardzo chce mi sie wstac z łóżka... Dzis w nocy próbowalam go oszuka i dalam smoczek, wyplul z obrzydzeniem, i sie rozplakal wiec dalam mu znowu cycka i dopiero sie uspokoil i usnął...

Mam nadzieje ze niania spisze sie na medal! Młoda ta wasza niania?
Tofika dla Lenki 100 buziakow

czekamy z Alankiem na kawałek pysznego tortu
My tez dostalismy kartke i balonik, w zasadzie tez dwie
Freiya a to ci sie dziarska staruszka trafila

Pewnie miala wielką ochotę mu przyłozyc odkąd tylko go zobaczyła
Freiya spoko, nie pali sie. Jak ci juz na PW pisalam, wstyd sie przyznac, ale ja nie mam w banku konta takiego do oplacania rachunków. Mamy z M konto oszczednosciowe, na które odkladamy sobie pieniążki, mam tez firmowe (bo muszę), ale takiego do placenia kartą nie. Kiedys mialam i zrezygnowalam bo jakies problemy mialam z platnoscią kartę w sklepie, z winy banku wlasnie i zrezygnowalam z tego, bo za moje w pieniądze w dodatku, ja sie w sklepach wstydzic nie bede! I gdzie chodze to za wszystko place gotówką, oplaty robię na poczcie gdzie w domu mam zawsze schowane dowody wplat. A jak mi potrzeba zrobic jakis przelew internetowy to prosze o to siostre, gdzie jej daję pieniązki i nie mam zadnego problemu. Moze to i staroswieckie, ale cóz, jak napisalaś, kiedys ludzie trzymali pieniądze w skarpecie i tez zyli :-)
Siedze sobie w pracy, jako ze pierwsze co zrobilam to zajzałam do was, to w takim razie teraz musze doprowadzic sie do stanu używalności (umyc wlosy, uczesac i zrobic makijaż) i zajze pózniej.
Milego dnia!