PRZEDE WSZYSTKIM SPÓŹNIONE ŻYCZONKA DLA MAMUSIEK ASKO I DAGNE, WSZYSTKIEGO CO NAJWSPANIALSZE.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIACZKÓW.
270... jak tam usunięcie włókniaka poszło???
NETKA świetnie, że wyprawa na sanki udana.
Po raz kolejny cieszę się, że Ninka nie ma zd.
Ja już w kościele nie byłam ponad miesiąc i też czuję, że muszę iść. Może w niedzielę pójdę. Nawet nie wiem czy już były rekolekcje u nas.
MILVA mi też przykro i jak już napisałam zrezygnowałam z tej pracy.
SOSNOWICZANKA trzeba było od gościa parę stówek wyciągnąć za wiechanie w "dupę".
ROJKU dobrze, że przygody M skończyły się bez większych problemów.
KOTA dla mnie to też chore by nagradzać za chodzenie do kościoła.
A z ciążą na pewno wszystko ok.
VENUS spokojnie. Mocno tulę.
VIOLA to Mariczka dziś pospała.
Może poczekaj do wiosny, lata jak ciepło będzie, na pewno wtedy łatwiej Wam pójdzie a może i do tego czasu sama zrezygnuje.
Co do pytania ja moją oduczałam w upalny czerwiec i latała w majtkach albo i na golasa czasem i jakoś poszło, czasem się w majtki zlała aż załapała o co chodzi.
A włoski to masz fajnie długaśne.
PHELANIA zdrówka.
FIRANKA trzymaj się, zdrówka dla małego.
U nas w przedszkolu też dziś miało być świąteczne spotkanie ale nastąpiły zmiany i będzie w czwartek.
Wow drogie prezenty, szalejesz;-)
SERGII to też robisz kuchenne rewolucje

, dobrze, że nic się nie stało.
Pisałam już na fb, wyglądałaś obłędnie.
LYSA jak Zu u dentysty?? Kurczę moja nie chce iść, dziurkę jedną ma. A jak były wyjścia z przedszkola na wizytę do stomatologa to chora była, a tak się cieszyłam, że jak pójdzie z przedszkolakami to da sobie w paszczę zajrzeć.
Udanych imprez jutro. Baw się, należy Ci się.
Własnie zmyłam kolorek z włosków, boję się ściągnąć ręcznik bo to eksperyment.
K pojechał po pracy po fajkę elektryczną- w końcu, taniej wyjdzie niż miesięcznie wydaje na fajki normalne, a że kolega mu kasę oddał to już dawno uzgodniliśmy, że jak mu odda to sobie kupi.