reklama

Grudzień 2011

reklama
Wszystkiego Najlepszego, Zdrówka, Szczęścia, Pomyślności i samych Radości dla Krzysia, Ninki i Bartusia w dniu 1 urodzin ! :-)

Dziękujemy za życzenia !

Dorotar-
to będzie wielkie powitanie. Mam nadzieje że babcia wypoczęła
Firanka- no szok co za patologia :dry:
Milva- o której urodziłaś ? edit: już wiem :)
Mła- ważne jest żeby ta podeszwa była elastyczna i wyginała sie swobodnie w jedną i drugą stronę...z tego co pamiętam

Wczoraj w końcu wybraliśmy choinkę...na allegro bo nasza stara już sie sypie i klejony stojak znów połamany. Mam małą na światłowody i bardzo lubię jej migotanie. Zdecydowaliśmy sie na podobną tylko dużą. Ma przyjść kurierem to jest szansa że zdąży jeszcze przed Świętami :-D Na stronie sprzedawcy filmik. Skończy sie problem z lampkami.
bardzo ładne choinki światłowodowe - YouTube

Dzięki za życzonka.

Kupinosia
zajefajna ta choinka ;) pochwal się jak ubierzesz ją jak przyjdzie ;) Mogłabym siedzieć wieczorami przed choinką i siedzieć...

Trochę humor mi się poprawił, bo wpłynęła P nagroda uznaniowa na konto ;) to jeszcze Wojsko wisi mi jakieś.... hymmm około 4 tysiące... do końca roku mają wypłacić-zobaczymy czy się im to uda zrobić!

Czy Wam też bb szaleje, jakoś zmniejsza się wszystko, inaczej jest czasami????
My po imprezie w przedszkolu, było miło i sympatycznie, robiliśmy kartki świąteczne, mały szalał, całe szczęście moja siostra ze szkoły na autobus nie zdążyła to przyszła do nas do przedszkola i pilnowała Kacpra bo ja nic z Amelką bym nie zrobiła.
Dzieliliśmy się opłatkiem i był Mikołaj, wrzucę fotki na grupę.

VIOLA zdrowiejcie do świąt.

KUPINOSIA no na pewno babcia wypoczeła ale wielkie powitanie przez dzieci będzie jutro rano bo dziś babcia wróci pewnie koło 22, trzeba będzie po nią do pociągu jechać a o tej porze moje dzieci już śpią.
Oby choinka zdążyła dojść do świąt:-D

Kasienko, Ninko, Bartusiu wszystkiego co najslodsze dla Was:**** images.jpeg

A co tutaj tak pusto, pochloniete przygotowaniami do swiat jestescie??

My u lekarza nie bylismy bo zadzwonila pani z recepcji i pow zebysmy nie przychodzili bo wlasnie w przychodni umarl starszy pan i woadomo ruszyc go nie moga a to w poczekalni. Zapytala jak dzieci czy moze wizyte domowa nam zapisac na jutro coprawda nie naszego lekarza bo go jutro nie ma a innego. Ale stwierdzilam ze poczekamy do ponidzialku bo wlasciwie marika po syropku lepiej wiec nie ma az takiego nacisku.

Ale za to zostawilam P fabiana a z Marika bylam w klubiku u nas na uliocy, pobawila sie marika z dzieciakami i po raz kolejny udowodnila ze na bez rodzicow radzi sobie swietnie jak tam weszlysmy to widzialam ja do rozebrania bo potem posza do dzieci i innych pan opiekujacych sie i tak spedzilam czas siedzac i plotkujac z mama:P

ojj faktycznie cisza tu...
my po 3 godzinnych zakupach urodzinowo świątecznych, poszło masę kasy sama nie wiem gdzie...
Bartek jak widzi mnie z fridą albo kroplami to dostaje histerii, więc jest "super":baffled: Na siłę mu odciągamy , co zrobić...
W domu nic nie sprzątnięte ...ja nie wiem kiedy , już mi się totalnie nic nie chce.

reklama
Hej. No rzeczywiście dziś cisza. Wszystkie się wzięły za przygotowania do świąt. Mnie czeka bardzo pracowity weekend, bo wtedy P. w domu to mam nadzieję co zrobić.
Na temat podawania antybiotyków to słyszałam od kilku lekarzy i to różnych specjalności że antybiotyk powinno się podawać przy 3-ch chorobach: zap. płuc, zap. ucha i krtani, Inne choroby powinno się leczyć bez antybiotyków. I moje dzieci są tak właśnie leczone. Nie mówię tu o astmie, bo w tym przypadku to leczenie jest jeszcze inne, innymi lekami.

Miałam jeszcze wczoraj napisać co u nas jest na kolacji wigilijnej. Barszcz czerwony z uszkami, karp smażony z ziemniakami, kapusta wigilijna, kasza gryczana z sosem pieczarkowym, pierogi z kapustą i grzybami i kluski z makiem i bakaliami uwielbiane przez wszystkich. Nic innego nie robimy bo to co mamy to ledwo do żołądka mieścimy. Aaa no i do picia oczywiście kompot z suszonych owoców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry