Net-ka
Ninkowa Mamusia
Hej Laseczki!
My dziś na szczepienie idziemy- ciekawe jak będzie, później Ninka zostaje z moją mamą a ja jadę na zakupy, ostatnie prezenty i jedzenie trzeba kupić, będę robić ciasta, które polecałyście i moczkę i sałatki niektóre
Wyjdzie szydło z worka, czy nikt nie umrze po moim gotowaniu po Świętach albo w trakcie... jeśli już to pewnie i tak nie do końca umrą, tylko się posrają za przeproszeniem po toaletach. Dobrze, że mama ma dwie...nie będzie dużych kolejek.
Papayka super, że się odezwałaś
) ja też nie lubię siedzenia kątem u kogoś. Dobrze u kogoś ale w domu najlepiej
)
Łysa tragedia. &&&żeby się to szybko w miarę skończyło...
Milva chciałam powiedzieć, że Bartuś jest mega słodki i śliczny- normalnie do schrupania, i ten strój-wymiękłam....I jak tak patrzę na niego to nie dowierzam, że taki z niego męczy dusza
)i nie daje Ci pracować 
Żabcia to się Maciusiowi coś poprzestawiało!!!Robi sobie w nocy drzemki i wstaje ;P haha musisz przeforsować spanie w dzień chyba, na rzecz spania w nocy
IGORKU KOCHANY!!!!!!100LAT W LUKSUSIE
W ZDROWIU I W MIŁOŚCI!!!
Zobacz załącznik 524950
My dziś na szczepienie idziemy- ciekawe jak będzie, później Ninka zostaje z moją mamą a ja jadę na zakupy, ostatnie prezenty i jedzenie trzeba kupić, będę robić ciasta, które polecałyście i moczkę i sałatki niektóre
Papayka super, że się odezwałaś
Łysa tragedia. &&&żeby się to szybko w miarę skończyło...
Milva chciałam powiedzieć, że Bartuś jest mega słodki i śliczny- normalnie do schrupania, i ten strój-wymiękłam....I jak tak patrzę na niego to nie dowierzam, że taki z niego męczy dusza
Żabcia to się Maciusiowi coś poprzestawiało!!!Robi sobie w nocy drzemki i wstaje ;P haha musisz przeforsować spanie w dzień chyba, na rzecz spania w nocy
IGORKU KOCHANY!!!!!!100LAT W LUKSUSIE
Zobacz załącznik 524950