reklama

Grudzień 2011

100 LAT DLA IGORKA ! ROŚNIJ SKARBIE ZDROWO !!!

Papayko- to dobrze że za mani tęskniłaś, bo my za Tobą też :)
Rojku- w zeszłym roku przy przeprowadzce też mi dziwnie smutno było, właśnie przez te same dobre wspomnienia
Mła- aż sie wzruszyłam, piękny tort upiekłaś specjalnie dla mojej Kaśki - dziękuję :)
Lysa- zdrówka, staraj sie myśleć pozytywnie
Dorotar- u nas Mikołajki były w przedszkolu 6go i młoda chorowała...ale załapała sie na fotke Mikołajkową i grupową. To było 2 dni po pasowaniu. Dziś mają w przedszkolu Wigilię ale taką wewnętrzną bez rodziców

Dziękujemy za życzenia :)
Powinnam dziś na szczepienie z małą, ale było - 17 i odpuściłam poza tym nigdy źle nie reagowała ale jakby co to weekend i Swięta przed nami. Nie chciałam ryzykować. Wystarczą mi komplikacje zdrowotne z teściem.

Ola ze schodów dziś zleciała przy babci w przedszkolu ale na szczęscie tylko guz...mam nadzieje. Teścia wypuścili ze szpitala. Przed wczoraj M jeździł po niego a dziś nad ranem znowu go zabrało pogotowie ale już do naszego szpitala. Pechowy dzień mamy bo jeszcze małej krew z nowa poszła. Walnęła chyba o coś.

reklama
Kupinosia - ehh , współczuje nerwów z teściem , trzymam kciuki za spokojne święta!

My na szczepienie chyba dopiero po nowym roku pójdziemy aż Bartek na dobre wyzdrowieje.
Aaa haha powiem Wam co pediatra zalecił na katar dla młodego - wycieranie chusteczką:szok::-D, ale zapisał też jakaś maść pod nosek.

Przedstawię Wam nasz hit Bartusiowy - Tz przypadkiem włączył to 2 dni temu i teraz koniec-leci dziennie z 20 razy , nawet jak idę spać to słyszę w mojej głowie:-p:nerd:
Gummy Bear - Gumi Miś - YouTube

Idę dalej sprzątać...

Buziaczki dla naszego nowego MAŁEGO DZIECKA:-):-)Roczniaka!!!

M
ój synek własnie zbudował mi coś z lego kazał mi zobaczyć pochwaliłam i napisałam tutaj...
A on mówi rozwaliłem prezent dla Ciebie,bo się nie chciałas na niego patrzeć,a ja mówię,że chciałam,a on mów jakbyś chciała to byś się patrzyła,a nie w ten głupi komputer,teraz żebyś chciała i prosiła mnie na kolanach to Ci nie zbuduje:szok:(powalił mnie ten tekst)
(A po chwili przemyślal i mówi) oki-zbuduje...ale to będzie ostatni raz i masz się na swój prezent patrzeć bo rozwalę(to mówił 4-latek...)
A więc spadam sie patrzeć póki Sara śpi...:-D:-):szok:

Majeczka ale synek ma teksty haha

Fabian spi, Marika je mleko moze tez usnie.

Zapomnialam ze dzisiaj post i nie mam co jesc;/ Na obiad tez nic nie ma..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piszę siedząc na ziemi.. nie mam nic w pokoju oprócz łóżeczka. Dziś niespodziewanie przywieźli mi meble. tata szybko pomalował i zaraz wróci M. i poskładamy je do kupy. Wszystkie ciuchy mam w łóżeczku adasia.. Jestem wykończona, a teraz pewnie będę składała wszystko do nocy. Rano się spakowałam i jutro jedziemy do siostry.
M. ma tydzień wolnego i jestem cała happy.. W planach mamy aqua park i inne atrakcje.
Szkoda że mam dla was tak mało czasu , ale ciągle coś!!!

Buziaki, trzymajcie się!!!

IGORKU sto latek dla Ciebie !!!

Przepraszam ale nie odpiszę nikomu bo dla mnie dzisiaj nastąpił co miesięczny koniec świata zrobiłam test i ujrzałam tylko 1 kreskę i jest mi strasznie smutno i nie mam chęci na nic :-( Przechodzą mi przez myśl myśli że nigdy nam się nie uda ehhh a to wszystko bo ja jestem do niczego :wściekła/y:

reklama
Żabciu- ale przecież się udało-jest Maciuś!!!!!!! Spokojnie, na pewno będziecie mieli i drugą dzidzię! Przy tak rozregulowanym cyklu jaki masz, to może być ciężej bez nadzoru gin i leków.

Ja na dziś skończyłam, co miałam zrobić zrobiłam...teraz najlepiej bym sobie usiadła, herbata, ciacho, film...ale nie ma to jak jęczący Bartek;)

Jutro na uroziny 3 osoby nie dotrą- czyli jednak jakieś szczęście w tym wszystkim hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry