Hej
Ja dzisiaj w pracy do 17, dzieci były z moim bratem troche bo P gral troche w pilke.
Jutro mam wreszcie dentyste i pierwszy raz się doczekac nie mogę.
Ogolnie dzien udany. Marika już spi bo wymeczylka się na placu zabaw a Fabianek jeszcze buszuje ale dopóki ja siedze to on tez będzie bo inaczej wstaje o 6;/
Żabcia moccno trzymam kciuki za Ciebie i synka, niech siedzi w brzuszku jeszcze u mamusi. I wiem co przezywasz bo ja jeszcze wczesniej niż Ty bo w 31 tyg trafilam do szpitala z zagrażającym porodem i leżałam ponad tydzień w szpitalu na lekach, kroplówkach itp. A Marika mala w domu. MKyslalam ze oszaleje bo tutaj martwilam się żeby nie zaczac rodzic bo za wczesnie a z drugiej strony płakałam z tesknotyy za Marika, ale kochana będzie dobrze;*
Dorota no to co innego jak masz tyle rzeczy na powdorku gdzie dziecimoga sobie cos zrobic, w takim wypadku tez bym nie puszczala dzieci ale tak jak mowie na podworku u teściów jest wszystko spoko, maja maly placyk zabaw, piaskownice, multum zabawek wiec dzieciaki buszuja sobie same, brama zabezpieczona ze nie wyjda, furtka tez, tak samo studnia czy szambo.
Mła mi jak Marika pierwszy raz powiedziala ze mnie kocha to się popłakałam, Fabianek na razie mowi „ kooo” i się tuli
J
Malenstwo, Freyia moja Marika uwielbia myszke miki, a mini to kocha nie wazne ze na necie większość po angielsku i tak oglada. Lubi tez ( niestety) pingwiny z Madagaskaru – ja ich nie cierpie;/ A Fabianek to lubi bardzo traktor tom

Kubusia to lubia obydwoje i bardzo lubia krola lwa
Dorota ja w trakich momentach gram jeszcze bardziej na nerwach ludzia i np. robie wszystko jak zolw, wybieram pieniadze same najdrobniejsze, i nie mogę się zdecydowac ile torebek wziasc i pakuje je wolno itp.

a co jak się jej tak spieszy ze wchodzi na plecy to niech sobie czeka jeszcze dłużej
J
Asko ja tez zamowie u Ciebie czapeczki oczywiście tak jak mówiłam ale czekam na jakis przypływ gotowki
Dziewczyny Cd Żabci to musimy być dobrej mysli, przynajmniej my bo wiem sama po sobie ze nie potrafilam jakos się zmobilizowac do dobrego myslenia. Ale pamiętacie jak we wrzesniu tamtego roku martwilam się o synka siostry P, której odeszly wody w 33 tyg??? Urodzila, z malym lezala tydz w szpitalu a teraz Mikolaj jest boskim roczniakiem, już chodzi i wogole rozwija się jak dziecko urodzone w terminie. Urodzil się z waga 2100
J
Inka a malowaliście pędzelkami czy palcami?? U mnie dzieci farby uwielbiaja ale tylko wtedy kiedy mogą palcami,/rekami, jak już pędzelkami to nie jest tak fajnie.
Oooo tak się zajelam pisaniem na BB ze Fabian usiadl do lezaczka i poszedł spac, wiec czas odłożyć go do lozka

iii… laba