kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, dobrze, ze byliście z sunią! ja kiedyś byłam świadkiem narodzin szynszyli
szykowałam się do pracy i nagle jakies popiskiwanie dobiegło z ich klatki, podchodzę, patrzę, a tam już 2 małe szkraby są i nagle trzeci się pojawił. Fajnie móc obserwować na żywo, jak rodzą się takie szkrabki kochane.
Sergi, Sosnowiczanka, ja łykam Femibion dla mam karmiących. No ale karmienie piersią też niestety robi swoje...
Sergi, super, że się zdecydowaliście!
) Gabi zasługuje na rodzeństwo!!!
Phelania, ja też myślę już o trzecim dziecku, ale dopiero, jak dwa zbójki pójdą do przedszkola, czyli za co najmniej 2 lata
póki co zakładam Mirenę, która jest na 5 lat, ale pewnie wcześniej się jej pozbędę
dzieciaki są super, nawet, jak dają w kość, to nie wyobrażam sobie teraz życia z jednym dzieckiem.
jeśli ktoś ma ochotę poczytać, to wrzuciłam opis porodu Hani do odpowiedniego wątku.
Sergi, Sosnowiczanka, ja łykam Femibion dla mam karmiących. No ale karmienie piersią też niestety robi swoje...
Sergi, super, że się zdecydowaliście!
Phelania, ja też myślę już o trzecim dziecku, ale dopiero, jak dwa zbójki pójdą do przedszkola, czyli za co najmniej 2 lata
jeśli ktoś ma ochotę poczytać, to wrzuciłam opis porodu Hani do odpowiedniego wątku.
Ostatnia edycja: