Hej

Ja dzisiaj na rano bylam w pracy i w związku z tym czeka mnie dluuugio wieczor bo P uspal Fabiana o godzinie 17, mlody wstal po 18;30 a właściwie ja go obudzilam jak wróciłam, wiec teraz będzie brykal do pozna.
Jutro tez ide na rano, a w piątek mam dentyste ( nareszcie) i szczepienie Fabianka..
Milva no jasne ze się nadaja i na wyjscie i po domku ale po paru praniach niestety do niczego się nie nadaja
J Ale co się dziwic za takie mieni adze to nie można wymagac zbyt duzo, chociaż niepowiem pare razy trafilo mi się kupic tanie nnp. Bodziaki w pepko i służyły fabianowi i Filipkowi mojej sis i nadal sa ok.
Kupinosia dziękuje, Filipek jest cuuudny:0 jestem w nim zakochana na zaboj, naprawde takie trzecie moje dziecko

W porównaniu z moimi dzieciakami to jest wieeeelki, ale słodziutko

Może na grupe wstawie jakies zdjecie.
Dorota wiem wiem, wlasnie dlatego daje P do myslenia, i naprawde na niego dziala to ze widzi ze ja się maluje, ladniej ubieram, wygladam serownie itp.
Nastazja to ja mam takie typy jak Ty, dla dzieci H&M lub reserved a sama lubie reserved, bershke, New York i New look
Mła masz racje chociaż ja z ta zazdrością u P musze troszke uważać bo kiedys było ciezko oj ciezko, ale teraz kiedy już się mój chlop opamiętał czasami rzucam na niego te moc coby sobie przypoomnial ze ma fajna kobiete a nie mame dzieci
J
Kupinosia moja Marika tez uwielbia podpaski, zawsze jej wtedy mowie ze będzie miala ich dosc
Dorota a macie całość podworka ogrodzone?? My jak jesteśmy na wsi u rodzicow P którzy maja ogrodzone podworko to dzieciaki moje i dzieci P siostry ( 4 latka i prawie 3 latek) zawsze się bawia na podworko i nie zawsze ktos jest, ale jakos się nie boje, bo ogrodzone, zabawki, nie maja czym się pokaleczyc, gdzie wpaść to niech się bawia
Nastazja duuuzo zdrowka kochana:*