reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
Majeczka02 ja miałam liczne bakterie w moczu i gin zapisał mi 2 saszetki monuralu...kazał jedną wypić, a drugą po 10 dniach. Ja jeszcze dodatkowo piłam herbatkę żurawitu bo czułam, że ten antybiotyk nie pomógł na długo bo po 2 dniach ból się pojawiał w nerkach i często latałam siuku i pytałam gina to pochwalił, że dobrze że żurawit brałam i mówił, że zarówno kapsułki jak i ta herbata nie zaszkodzą, że nie ma przeciwskazań. Tak więc teraz profilaktycznie łykam jedną kapsułkę dziennie żurawitu bo herbatka mi się już skończyła. A jak robiłam wyniki na ostatnią wizytę to niby już bakterii nie wykazało :) Oby już tak zostało! I pij dużo, żeby oczyścić drogi moczowe z tych bakterii :)

Witam :)

cały dzień jakaś ospała jestem...

W sobotę mam wizytę i mam nadzieję, że się dowiem jakiej płci jest Dzidziuś. Chciałabym juz wiedzieć, mogłabym już jakoś konkretniej myslec, bo do tej pory to raz myslę jak o chłopczyku, a czasem jak o dziewczynce :-)

w sobote zaraz po wizycie wyjeżdzam na imprezę rodzinną; dwie sukienki juz naszykowane, teraz tylko dylemat czy bardziej sexi czerwona czy elegancka czarna? :-D (obie takie same i obie mi się podobają).

Ale ziewanie mnie dopadło.....

Hej dziewczyny!
Ja dzis przezyłasm szok, zorientowŁAM sie ze wygladam juz jak wieloryb, bluzki ktore byly mi luzne sa opiete i to bardzo...ja nie wiem ale jeszcze z 3 dni temu taka nie bylam hahha

Hej dziewczyny :-)
Co z ta pogoda się dzieje?? Jak jest upał to mnie słabość dopada, jak deszcz to z łóżka bym nie wychodziła. Ogólnie rzecz biorąc to ciągle jest źle ;-)
Jedyne co chce mi się robic to jeść, jeść i jeść, a jak na początek szóstego miesiąca to cos chuda jestem. A u Was jak dzisiejsze samopoczucie??

hej Mamusie i Tatusiowie

ja właśnie wróciłam z Czech, pojechaliśmy z moim M i znajomymi do Safari Zoo w Dvur Kralove. wszystko pięknie i fajnie bo pogoda dopisała tylko mnie dopadł potworny ból zęba i leżę teraz i w sumie nie wiem co robić.
próbowałam dojść który to ale tak promieniuje że nie wiem. obstawiam na 8 która się znów wyrzyna :-( właściwie to moje 4 ósemki potrafią tak co jakiś miesiąc- półtora dawać o sobie znać i wyrzynać się po kawałeczku. na usunięcie nie mam teraz szans bo trzeba to zrobić chirurgicznie i w momencie gdy całkiem już się wyrżną :-(

agapa a Tobie gratuluję Syneczka, myślę że przyda się w Waszym babińcu :-)

Ostatnia edycja:
Agapa super ze synuś :) I swietnie ze wszystko oki:)
martusz5 elegancka czarna :) kciuki za wizte :)
Beatris wlasnie dzisrozmawialam na ten tamt z mama ze jak zimno to zle ale jak goraco to jeszcze gorzej. I wez tutaj dogodz kobiecie w ciazy :p Ale teraz to nam wolno :) Ja sie zastanawiam jak moj P ze mna wytrzymuje bo rok po roku ma w domu zrzede:p Ale teraz jesem chyba gorsza niz w pierwszej ciazy..

agapa super ze z dzidzia wszystko ok:):)no i ze wiesz co....
a ja jescze nie wiem;/;/

no i mam dylemat:(:(:(
bbo moj M jedzie jutro nad morze i moge jechac z nim...
aleeeeeeeeeeeee bym musiala Patryka zostawicx na pt,sob,ndz i w poniedzialek juz wrocimy co byscie zrobily:(:(
mam dolineee:(
popmocyyyyyyyyyyy

Witam Grudnióweczki!!!

U mnie jak narazie ok, ale też miałam w poniedziałek atak kolki nerkowej, byłam u gina i przepisał mi BUSCOPAN, PROURO, i antybiotyk jednorazowo w saszetce ( nie pamiętam nazwy). Współczuję wszystkim mamuśkom, które mają problem z nerkami i pęcherzem bo ból ogromny:-(.

Dziewczyny, mam do Was pytanie: czy myjecie okna w ciąży i zmieniacie firany???? Wszyscy wokoło huczą, że nie wolno, a ja już pomału nie widzę przez brudne okna na podwórko. Miłego wieczoru!! Pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!

reklama
mimozami79 ja wlasnie mylam w sobote zmienialam firanki...w pierwszej ciazy tez mylam:):)
takze smialo mozna myc,najwyzej rob sobie przerwy jak takie duze okna...

dobranoc..
chyba nie jade...mam jakiegos dola i placze...moze to 20 tydzien powoduje smutek u mnie;/

Do góry