maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć kochane..
Myśmy byli wczoraj u moich rodziców..Marysi wrócił już na maxa apetyt i u babci "rąbała" wszystko jak leci - oczywiście walnęła chyba ze 4 kupki..Ja odsapnęłam i troszkę nabrałam sił na kolejne dni..:-)
Ewka - niezła ta Twoja przygoda samochodowa!!! Podziwiam za odwagę, ja pewnie bym spanikowała..z resztą jedno autko udało mi sie kilka lat temu spalić
 Podziwiam za odwagę, ja pewnie bym spanikowała..z resztą jedno autko udało mi sie kilka lat temu spalić ;-).
;-).
Klariss - ja się wcale nie dziwię Twoim obawom, bo mam tak samo..u mnie już połowa 8-go miesiąca, a ja coraz bardziej spanikowana, jak sobie dam radę z dwójką dzieci?? No, ale sama chciałam, to mam ..
..
Nastazja - super wieści, że idzie ku lepszemu z Twoim M.!!Bardzo się cieszę i nadal trzymam &&&!!
Phelania, dobrze, że się upomniałaś o tą kasę..kurcze, jak mnie to wkurza, że jak się nam coś należy, to trzeba przeważnie się nabiegać lub upominać o to, a jak komuś coś wisimy, to szybko wiedzą, jak trafić do nas
 ..
..
Aga, Mła - super wieści, dobrze, że wszystko oki u Waszych maleństw!!
Dagne - super ten płaszczyk..zazdroszczę..ja bym już musiała kupić chyba namiot na siebie :-(
:-(
Ankubator, współczuję przejść w mieszkaniówce - co za ludzie
 Mła i Rojku fajne pomysły zapodały - może faktycznie skorzystaj z któregoś z nich?;-)Tulę..
 Mła i Rojku fajne pomysły zapodały - może faktycznie skorzystaj z któregoś z nich?;-)Tulę..
Agunia1985 - niezła historia z Twoją psiapsiółką - czyli w sumie ponad połowę ciąży żyła w "błogiej nieświadomości"..
Izi, Żabcia - ja też "podpatruję" październikowe mamusie i ich galerie, ale już na listopadówkach jest 4 (!!!) dzieciaczków
Pyszczek, trzymam kciuki za Twoja wizytę, będzie oki!! No i piękny tekst..
Mirabelka -trzy wizyty? U lekarzy??
Kota - oby Twoja teściowa była na tyle mądra i nie przyjeżdżała z żadnym choróbskiem..a jeśli nie, będziesz miała preteskt, żeby jej unikac;-)..No i super wieści z budowy, oby tak dalej!!
Kurcze, a ja już powoli nie daję rady..szybko się męczę, albo chce mi się siku - bo mała to ma dwa upatrzone miejsca w brzuchu, albo na przeponie albo na pęcherzu:- zawstydzona/y:
zawstydzona/y:

Myśmy byli wczoraj u moich rodziców..Marysi wrócił już na maxa apetyt i u babci "rąbała" wszystko jak leci - oczywiście walnęła chyba ze 4 kupki..Ja odsapnęłam i troszkę nabrałam sił na kolejne dni..:-)
Ewka - niezła ta Twoja przygoda samochodowa!!!
 Podziwiam za odwagę, ja pewnie bym spanikowała..z resztą jedno autko udało mi sie kilka lat temu spalić
 Podziwiam za odwagę, ja pewnie bym spanikowała..z resztą jedno autko udało mi sie kilka lat temu spalić ;-).
;-).Klariss - ja się wcale nie dziwię Twoim obawom, bo mam tak samo..u mnie już połowa 8-go miesiąca, a ja coraz bardziej spanikowana, jak sobie dam radę z dwójką dzieci?? No, ale sama chciałam, to mam
 ..
..Nastazja - super wieści, że idzie ku lepszemu z Twoim M.!!Bardzo się cieszę i nadal trzymam &&&!!
Phelania, dobrze, że się upomniałaś o tą kasę..kurcze, jak mnie to wkurza, że jak się nam coś należy, to trzeba przeważnie się nabiegać lub upominać o to, a jak komuś coś wisimy, to szybko wiedzą, jak trafić do nas

..
..Aga, Mła - super wieści, dobrze, że wszystko oki u Waszych maleństw!!
Dagne - super ten płaszczyk..zazdroszczę..ja bym już musiała kupić chyba namiot na siebie
 :-(
:-(Ankubator, współczuję przejść w mieszkaniówce - co za ludzie

Mła i Rojku fajne pomysły zapodały - może faktycznie skorzystaj z któregoś z nich?;-)Tulę..Agunia1985 - niezła historia z Twoją psiapsiółką - czyli w sumie ponad połowę ciąży żyła w "błogiej nieświadomości"..

Izi, Żabcia - ja też "podpatruję" październikowe mamusie i ich galerie, ale już na listopadówkach jest 4 (!!!) dzieciaczków

Pyszczek, trzymam kciuki za Twoja wizytę, będzie oki!! No i piękny tekst..

Mirabelka -trzy wizyty? U lekarzy??
Kota - oby Twoja teściowa była na tyle mądra i nie przyjeżdżała z żadnym choróbskiem..a jeśli nie, będziesz miała preteskt, żeby jej unikac;-)..No i super wieści z budowy, oby tak dalej!!
Kurcze, a ja już powoli nie daję rady..szybko się męczę, albo chce mi się siku - bo mała to ma dwa upatrzone miejsca w brzuchu, albo na przeponie albo na pęcherzu:-

Na szczęście w rozmiarze nieco większym...Kupiłam tez książkę o rozwoju i wychowowywaniu malucha do 3roku zycia i zaraz zabieram sie do czytania.
Na szczęście w rozmiarze nieco większym...Kupiłam tez książkę o rozwoju i wychowowywaniu malucha do 3roku zycia i zaraz zabieram sie do czytania.