reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Jesteście kochane! nie wiem co bym bez Was zrobiła!

Trzymaj sie i nie mysl!!!!!!!
Samo przyjdzie,dasz rade!!!Bo jestes najlepsza...zaobaczysz...A jakjby co to pisz my Ci pomozemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soadam bo zaraz kumpela przyjezdza na kawke!!!
Kasiabzymek ja tez poprosze velvet z mlekiem i jedna mala z cukrem:):p

reklama
cześć dziewczyny:)
na początku tulę wszystkie kobitki z wszelkimi dolegliwościami niestety im dłużej porodu tym bardziej zaczynają nam doskwierać ale to znak że już niedługo zobaczymy nasze cuda:) u mnie w domu poród to główny temat na tapecie moja mamuśka która jest w sumie młodą kobietką bo ma 43 lata bardziej to chyba przeżywa niż ja już nawet załatwiła sobie wolne w pracy w okresie mojego terminu, żeby przez pierwsze dni mi pomagać z czego bardzo się cieszę:) no i w ostatniej chwili po wielu konsultacjach zmieniłam zdanie i mam zamiar zamiast w Poznaniu rodzić w Śremie:) lista zakupowa powoli nam się kurczy z czego też się cieszę bo może trochę odetchniemy z ulgą już niedługo i uda nam się wyjść na prostą, ten rok był bardzo ciężki dlatego narodziny dziecka w grudniu jest najmilszym akcentem jaki się zdarzył:)                    pyszczek trzymaj się kochana mam nadzieję że twoje hormony w końcu się uspokoją i jestem pewna że będziesz cudowną mamusią!!:-) 

Witam Dziewczyny!!!
Smutno tu dzisiaj troszkę, ale pociesza mnie fakt, że to chyba hormony szaleją bo u mnie też kryzys. W niedzielę pokłóciłam się z M, i to tak, że po 7 latach małżeństwa po raz pierwszy pojechałam do mamy na noc. I gdyby nie to, że Alicja bardzo za nim tęskniła, to bym nie wróciła szybko. Ale wczoraj wieczorem przyjechałyśmy do domu, ale póki co nie odzywam się do niego. ( poszło o to, że całą ciążę się nie interesował zakupami, a teraz on wie najlepiej gdzie ma stać łóżeczko, jaki wózek kupić) MASAKRA!!!!
Mam doła i to wielkiego:-(

A teraz wróciłam z zakupów, kupiłam rzeczy potrzebne do szpitala i 200 zł poszło. Boję się, że w zwiąku z tymi stresami nie dotrzymam do 36 tg. Pozdrawiam

Hej dziewczyny!
u mnie dzis smutno... rano zmarl dziadek.... co prawda spodziewalismy sie, ze ktoregos dnia to nastapi, mial ponad 90tke, ale myslalam, ze jeszcze zobaczy prawnuczka:((((( Niedawno, znaczy w sierpniu zmarl tesc, a teraz.... Ehhh... Sorki, ze wam tak smuce.... :-(

reklama
Czesc Kochane

Ja też chyba dołącze do grona smęcących, normalnie płakać mi sie chce, a chyba najgorsze to ze rwa kulszowa mnie dopadła i nie moge normalnie wstac z łóżka tak boli:zawstydzona/y:, a musze isc dzisiaj do diabetologa bo cukry szaleja i ciala ketonowe tez, normalnie masakra, a co do skurczy to u mnie no-spa na porzadku dziennym jest bo skurcze coraz silniejsze,

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki bo widze ze nie tylko ja mam dolegliwosci i hormony mi szaleja

Papayko
-strasznie mi przykro z powodu smierci dziadka, tule mocno

Do góry