reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

hej dziewczyny, ja tylko na moment, nawet nie miałam czasu od paru dni na neta.. tak na dobrą sprawę ciagle coś sie dzieje, a jak mały śpi w południe to ja też leniu****ę;p;p
Żabciu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!
Inka podejrzewam że Wam obu jest z tym źle i obie chciałybyście to zmienić więc z pewnością zdążycie się pogodzić i porozmawiać:) głowa do góry
Violet wracaj do nas i to jeszcze w dwupaku choc na troszkę:)
Olluchna słyszałam widziałam, uwazam że fajna rzecz, ale ja i tak wolę tradycyjną kąpiel niemowlaka, to jest niesamowite uczucie szczegolnie kiedy dzidzia juz po kilku dniach zaczyna czerpac z niej radość(bo z poczatku bywa że popłakuje i sie boi)
papayko nie miałam okazji napisać choć czytałam o śmierci dziadka, więc moje wyraz wspolczucia, i jestem dumna z Ciebie że dalaś radę pożegnać dziadka, wiem że to głupio zabrzmi ale ci zazdroszczę że mogłaś tyleee się nim nacieszyć ja dziadków wogole nie znałam tylko babcie i to bardzo słabo pamiętam, a uważam że to wielkie szczęście ich mieć:)
klariss powodzenia w oszczędzaniu się.. wiem że przy Błażejku to łatwe nie będzie
Milva ja jeszcze nie mam wypranej pościelki, to jak wroce od tesciow.. ale tak myślę czy przy młodym prałam kocyki i chyba nie.. więc moze tylko solidnie wywietrzę na balkonie. Reszta obowiązkowo jest prana.

a u nas jak zwykle długi szalony dzień, jutro jadę na 13.30 na basen(wyjatkowo bo my mamy zajecia w niedziele) ale potem zaraz ruszam w drogę do teściów znowu na tydzien, pozamykac sprawy z kredytem i rozliczeniami II transzy, no i troche przypilnować naszą ekipę bo chyba się rozkokosili trochę. A poza tym nie ukrywam że ciekawi mnie efekt po kolejnych 2 tyg. pracy, własnie minął miesiac odkąd weszli na fundamenty.
Mała bryka na całego, mnie czeka kupa prasowania i nie mam ochoty sę za to zabierać, w dzień Kamil mi wszystko roznosi, na wieczor choć chwilkę mam dla siebie więc ... same rozumiecie.

AAAAaaaaaa w kwesti pakowania torby, zaczęłam:D nawet kupiłam cienki szlafroczek (bo ja mam 2 ale jeden gruby frotte a drugi taki misiowy-zajmują calą torbę) i papcie, papierowe nakładki na wc(POLECAM DO SZPITALA TYMBARDZIEJ JESLI NIE MA TAKICH WARUNKOW JAK W SZPITALU KTORY WYBRAŁA MŁA!!!!), z młodym ich nie miałam ... a nei lubię siadać na publicznych toaletach...

NO I WŁASNIE okazało się że majtki siateczkowe ktore kupiłam.. podobnie jak u maxwell są za małe... [h=2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2]rozmiar M/L 52-100cm[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/h]wiec jesli ktoraś reflektuje to mam paczuszkę 5 szt. jedne tylko rozpakowałam zeby zobaczyc(przeczucie) oczywiście oddam za darmo i przesyłkę równiez opłacę ja:0 szkoda mi je wyrzucic.

reklama
Padam na twarz :( zolw ze mnie nieziemski i od 9 wieczora zrobiłam tylko sałatkę warzywna i Zuziowy tort na jej jutrzejsza imprezke :o no ale nic, u mnie po polnocy I w koncu ide spac. Tort zalaczam o ostrzegam, ze takich zdolnosci jak mamaOskarka nie mam co widac po mojej Swince Peppie haha tak czy siak ciasto biszkoptowe, jedna warstwa kremu smietankowego i jedna tiramisu, na wierzch masa cukrowa kupna tylko rozwalkowana a obrazen tez wydrukowany na masie cukrowej ale to juz zamawialam z internetu wiec troszke oszukalam ale nawet mi sie podoba ;-) jutro postaram sie was nadrobic a poki co spokojnej nocki, buziaki.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
Witajcie dziewczyny, pewnie jeszcze śpicie...:-)Aja się wczoraj przed zasnięciem fatalnie czułam. Brzuch mi twardniał tak mocno że aż mi się słabo robiło, chociaż nie bylo to bolesne.
Duszno mi bylo, a kiedy zasypiałam miałam wrażenie, że lapie mnie bezdech i się ciągle wubudzałam.. Wczoraj wylazły mi hemoroidy i to chyba ta hardcorowa wersja:zawstydzona/y:.Nie wiem co stosować, bo to męka nieziemska.

łysa,
gratukacje dla siostry, pewnie jest przeszczęśliwa.

Phelania, to mnie pocieszyłaś z tym cukrem. Ja mam na czczo w normie takze chyba na razie dobrze. Nie moge sie doczekac końca tej diety, marzę o slodkościach:-). Aż sie boję, że po ciązy dorwe się do slodyczy i przytyję ze 100kg...:-)

asko, w takim razie ja tez musze otworzyc moje majciochy, bo nie sprawdzałam czy będą ok a mam rozmiar m. Powodzenia z mobilizowaniu ekipy. :-)

Violet,
trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia, wytrwajcie jeszcze.

Cześć Baby! :-)

Melduję się (prawie...) pierwsza w sobotni poranek... Właściwie to od jakiś 3 godzin nie śpię już, kręciłam się tylko z boku na bok więc zapadła decyzja o tym, żeby pupę z łóżka podnieść... :sorry:

Violett trzymaj się Kochana w dwupaku dalej, oby jak najdłużej! Trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&&
Agunia1985 dobrze że już w szpitalu jesteś pod opieką, lekarze na pewno Wam pomogą! Wszystko będzie dobrze! To już 35tc u Ciebie, więc bądź spokojna o Ingusię! Ale życzę Wam wytrwałości w dwupaku jeszcze przez jakiś czas &&&&&

Łysa aaaj tam, się przejmujesz ;-) Mnie się świnka podoba :-) Wyśmienitej zabawy życzę dzisiaj na Zuzinkowych urodzinkach :tak:
Inka dobrze Dziewczyny piszą, myślę, że telefon i spokojna rozmowa z mamą pomoże i będzie lepiej :tak: :-)

Przede wszystkim, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ŻABCI i Żabciowego Małża z okazji wstąpienia na nową drogę życia!!!! Niech Wam wspólne życie mlekiem i miodem płynie! :tak: :laugh2:
prezent-slubny-44751398.jpg

tofika no to chyba zaczynamy naszą bezsennością przepowiedziany "całodobowy dyżur" na BB ;-) Mam tylko nadzieję, że ktoś nas będzie zmieniał, bo tak noc w noc to by ciężko było :dry: ;-) A na Twoje dolegliwości nie mam pojęcia, co by mogło pomóc... :-(

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-)

Wpadłam na chwilkę żeby napisać że mam takiego zajeb**tego stresa że głowa mała ... chciała bym mieć to wszystko za sobą już. Z tego wszystkiego boli mnie co troszkę brzuch wrrr a wczoraj zachowywałam się masakra dobrze że mój przyszły M się nie rozmyślił heh bo darłam się o byle co i płakałam itd.
Dziękuję dziewczyny za pamięć i życzenia :-)

Miłego dzionka :-)

Oj ja już tez nie śpię od 5, ale to dlatego, że poszłam wczoraj spać o 20, bo okropnie się czułam. Kręgosłup tak mnie bolał, że nie mogłam podnieść się z łóżka:-(

żabcia - Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, stadka dzieci, mrowia wnuków I ... zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy i miłości po wsze czasy.
1501767960.jpg

Żabcia wiem sama jaki to ważny i stresujący dzień w życiu, także trzymam za Ciebie kciuki i oby wszystko poszło po Waszej myśli:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Zabciu!

Sergi dziękuję :-) Zuzia i tak będzie latać i mówić Peppa Pig wiec nie przejmuje się. Ona nawet jak widzi zielona kulke to mówi 'zaba' wiec wiesz ma bujna wyobraźnię i co chce to i tak zobaczy :-D

agunia trzymajcie się w dwupaku a jeżeli nie to malenstwo da sobie radę ale będę trzymać kciuki!

4 godz spania a ja muszę wstać ;( czekam tylko pod kolderka az sie lazienka nagrzeje bo zimno :-( na 10 jedziemy na kulkowy plac zabaw a o 15 przychodza znajomi wiec pewnie odezwe sie wieczorkiem. Trzymajcie sie I milej soboty zycze!

Ostatnia edycja:
Do góry