Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ide mieszac w tym bigosie hahah ale slabo mi tam jak stoje
Glodna jestem ale przez to ze mnie muli to nie chce nic jest ;(
rojku - mam ktg na papierku, ale nie mam możliwości wklejenia tutaj. Powiem Ci, że wyszło dobre, bo mała była aktywna i tętno miała równe, lekarka powiedziała, że czynność serduszka bardzo ładna. Tylko to drugie, pokazujące na skurcze tak skakało, ale nie że jakoś bardzo. Moja doktor powiedziała, że widać że macica jest aktywna, ale ktg będzie szaleć jak będą te prawdziwe skurcze, narazie nie są silne. Ta kreseczka co leci na dole, to mam troszkę bardziej powyginaną niż Ty.:-) I faktycznie da się to wytrzymać te skurcze, czuje że boli, bardziej się wiercę poprostu. Najbardziej uwiera mnie w miednicy...Moja koleżanka miała 3cm rozwarcia i zaczęło jej się dopiero coś dziać po 4dniach. Zobaczymy jak to będzie.A co do tygodni, to dziwne to! Jak mówię że jestem w 37tyg., to mnie poprawiają że jeszcze nie. Położna dzisiaj poprawiła mnie, że zakończony 37 będzie w sobotę, a narazie jestem jeszcze w 36tyg., jakby te 2 dni miały mega znaczenie.to ja wkleje moje dwa "KaTeGia" powiecie mi czy macie podobnebo mój lekarz przy obu popatrzył i stwierdził, że okna dzisiejszym i tetno dziecka wieksze i macica jakas bardziej aktywna, ale tylko powiedzial, ze za tydzien do kontroliZobacz załącznik 408760Zobacz załącznik 408761