• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

reklama
Gosia, dziękuję za wyrozumiałość :) Ten M. to ma z Tobą dobrze, ale żeby odkupić winy za bolącą głowę pierścionek będzie musiał być naprawdę duży ;)

A cisza? Hmm, znów dzielimy jakiś syndrom zmęczenia, tak jak kilka dni temu dzieliłyśmy syndrom wariactwa, wcześniej poruszenia (z uwagi na Salsik) itd. :) Myślę, że skutecznie pobudzi nas jakiś szczęśliwy poród, tylko że choć chętnych nie brakuje, to skuteczność zerowa :)

Chciałam też oświadczyć oficjalnie, że bez względu na datę porodu dla mnie zostaniecie grudniówkami i nie wyobrażam sobie, że ktoś się później przeniesie do listopadówek, albo styczniówek. Mam rację? :)

Mła, mnie się to wydawało jak najbardziej oczywiste xD

Cisza??? może to jakaś cisza przed burzą?;-)

Ja już mówię wszystkim dobranoc bo mi moje dziecię lapka zabiera;-)

Więc do jutra:-) wszystkim życzę dobrej nocy:tak:

Ostatnia edycja:
Chciałam też oświadczyć oficjalnie, że bez względu na datę porodu dla mnie zostaniecie grudniówkami i nie wyobrażam sobie, że ktoś się później przeniesie do listopadówek, albo styczniówek. Mam rację? :)

o tym samym pomyślałam kiedy nam się Salsik rozpakowała! no ale mam nadzieję, że dziewczyny nas nie opuszczą, bo jakby nie było trochę się już zżyłyśmy!!

Gosia8005 hahaha to zazwyczaj baby głowa boli. Powiedz, że zostało udowodnione, że seks bardzo pomaga na bóle głowy :D Chociaż zobaczymy, czy mój dziś nie będzie uników robił :rofl2:

Mła oczywiście że jesteśmy grudniówki! Nie ma Innej opcji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosia, oczywiście, że się tym zajmiemy. Każdej uciekinierce będziemy kasować posty w innych wątkach ;))))

I byłabym ostrożna z tą deklaracją, że niby seks leczy ból głowy. Może to zostać kiedyś wykorzystane przeciwko Tobie ;)))

BTW. Pisałam dzisiaj do Salsik, ale pewnie ma ręce pełne roboty i nawet nie spojrzała na telefon. Myślę, że wszystkie to rozumiemy.... a jeśli nie, to zrozumiemy niedługo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry