reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

MAMOOSKARKA mam taka nadzieję bo trochę to ciągłe twardnienie brzucha mnie martwi a i chciałabym mieć już poród za sobą. Jutro wizyta na szczęście.

reklama
Kota, aż zmierzyłam coś, co było kiedyś moją talią - 107 cm! :/ Jedyne pocieszenie, że wszystko inne mi nie urosło :p ;)

Inka, patrząc na listopadówki, to może nie będzie aż tak źle - zanim ostatnie urodzą, pierwsze powinny już się pozbierać ;)

Dorotar, w sprawie kontaktu do DoMisi, napisz proszę do niej na PW, bo kontaktowała się z nami przez neta.

Papayka, na odległość Cię tak denerwuje??? Niedobry! Chyba zapomniał, że jesteś w ciąży! Proponuje wysłać mu fotkę brzuszka, niech się chłopak nawróci na słuszną drogę! ;) A co z butami? I z wózkiem? I dostawką?

Agapa, MamoOskarka, jesteście kochane! :) Obiecuję poinformować tę, która będzie jeszcze nierozpakowana i na posterunku :) :*

Ostatnia edycja:
mamoOskarka ja też chcę sernik na zimno. Właśnie siedzę i myślę co chapnąć bo mam ochotę na jakieś ciacho albo coś słodkiego, ale nie cukierki. I chyba sobie zrobię kogel mogel:-D

A ja jestem ciekawa która jutro urodzi:-D Ja nie wiem czy rano dam radę wskoczyć na bb bo gnamy z Wiką zdjąć te resztę szwów.

Dziewczyny a ja własnie upiekłam pierwszy raz w życiu ciasto :) Normalnie chodzę dumna jak paw ciekawe jeszcze czy nie wyszedł zakalec :p
Wiem że głupio to brzmi by 30 letnia baba dopiero teraz sięgnęła do pieczenia ale stwierdziłam że jeśli i tak większość rodziny uważa mnie za osobę która w kuchni dobrze się czuje ( może to mi pomaga że kuchnia to prawie jak moje laboratorium w pracy) to nadeszła pora na ciasto by mój syn w brzuch jeszcze spróbował 1 ciasta mamy.
My jutro mamy wizytę ciekawa jestem ile mój klocek już waży .

Witch, gratuluję wyczynu ;) A btw Twojego syna macie jakieś imię? Bo właśnie widziałam na spisie Pana Ktosia ;)))

Agapo, ja to bym nawet cukierkiem nie pogardziła :)

przed chwilka wrócilam z selgrosu,kupilam z M palete yogurtów malych jogobella:eek::tak:bo cos ostatnio mnie do nabialu ciagnie... Jestem strasznie spiaca ,jak nigdy zazwyczaj ze mnie nocny marek a tu taka niespodzianka:-pmoze przez to ze sie nie wysypiam,M juz w pracy i niestety kolejna noc w samotnosci.

Dziewczyny nie mowcie mi nic o słodkosciach przed chwilka zjdalam misia petitka lubisia:-)z mlecznym nadzieniem wystarczyly 2 gryzy hihihi
To dzis czekamy na kolejnego dzieciaczka:-)

Witch, nasza kochana Sergi na pewno zamieni Pana Ktosia na Olgierda :)

Phelania, ja też czasem mam taką ochotę na coś, że kupuję hurtowo, a potem leży i traci termin ;)

Ostatnia edycja:
MamoOskarka -oj chciałabym tam się znaleźć, uwierz mi;-)
Asieńka - duuuuuuuuuuuuużo zdrówka..
Mła, na mnie też możesz liczyć (i inne dziewczyny także)- mój numer telefonu na kontaktach jest zapisany:-)..
Witch - a jakie ciasto ukręciłaś?;-)
Dorotar, Witch - to trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty:-)
Agapa - za Twoją Wikusię także!!
A tak poza tym - mamusie rozpakowane..co tak mało foteczek dzidziusiów??

A u nas Marysia właśnie zasnęła..ja po gorącej kąpieli (i przysiadach) - przeczytałam u dr Google'a, że też przyspiesza taki mix..zaraz kolacyjka, finał TzG i męzol jeszcze raz wzięty będzie pod uwagę:-D:-D

reklama
Maxwell, dziękuję :* :) A co do Twojego terminu - zmieniaj szybko suwaczek na ten wg USG - od razu zrobi Ci się lżej :) Patrzyłam jak rodziły listopadowe dziewczyny i najczęściej chyba był to 40 tc....

Do góry