reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Hej kochane. My też nadal w dwupaku.

brzuch nadal boli skurcze łapią ale ani nie idzie to w stronę porodu ani w druga cały czas tak samo przez co juz naprawdę nie mam siły.

Widzę że dzisiaj będzie tydzień narzekania naszego.

Ja dzisiaj zaczynam 36 tydzień. Myślicie że wszystko by było ok z małym gdybym teraz urodziła?

Inka mam pytanko do Ciebie jaką datę wpisałas robiąc suwaczek? Bo chciałabym zmienić mój ale niestety mój termin jest tylko z usg bo miesiączki nie potrafię podać. A u Ciebie dzień różnicy.

Miłego dnia dziewczyny życzę:)

reklama
Witam Dziewczyny!!!

Ja dzisiaj też jestem padnięta, w nocy nie mogłam spać, bo nie ma już dla mnie wygodnej pozycji, a poza tym chyba już mnie ogarnął stres przedporodowy. Jutro mam wstawić się już w szpitalu a w środę CC. :szok:

Poza tym mam doła, że mnie z niego chyba już nie widać - ale to znowu zwalam na hormony.

A dzisiaj tu nic się nie dzieje, czy przegapiłam jakiegoś posta???? Ale której z nas by się chciało rodzić przy poniedziałku???:-)

Miłego dnia Dziewczyny!! Będę zaglądała do Was.

Mimozami, to przynajmniej Ty nam gwarantujesz emocje na środę! Dobrze, dobrze :) Nie denerwuj się, już za chwilę nie będzie czasu na doła :) Będę czekała na wieści! Bądź dzielna!

MamoOskarka, ten słownik miałby duże szanse na stanie się bestsellerem :) jeszcze z naszą reklamą to już w ogóle :-D:-D

dziewczyny, które mają planowane CC, strasznie Wam zazdroszczę, że znacie choć daty przyjścia na świat swoich pociech :tak: dla mnie to oczekiwanie i niepewność to straszna tortura :confused2: przyznam się Wam, żew chwilach najgorszych dołów i skoków hormonów wyję w poduszkę i biadolę, że zaraz sobie kupię cesarkę, bo już mam tak siebie dosyć w tej końcówce, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać.... straszne! :)

czesc brzuchatki:)

ja też dzisiaj ponarzekam a co.!:) nadal jestem zawalona, M zrobił m na śniadanko chlebek z jakimś serkiem ale nie wiem jakim bo nie czuje smaku!! pierwszy raz w życiu takie cos;p do tego miałam dziś histeryczny atak płaczu bo od stóp do głow coś mi dolega- kosmos!!
rojku, mamoOskarka jak czytam o waszych dolegliwościach to tak jakbym czytała o swoich;/ łącze się z Wami w bólu, czuję się jak kupka nieszczęscia;p
a i podjęłam decyzję ostateczną będzię MICHAŚ i wali mnie czy komuś się nie podoba ooooo!!!!!!!!!:D
ma ktoś jeszcze nie spakowaną torbę ? ja mam kilka dni do terminu a torby twardo brak hehe:D

Ja dzisiaj nie mogę się dobudzic. Zawiozłam rano Młodą do szkoły na 8, zrobiłam szybkie zakupy i przyjechałam szybko do domu i do łóżka. Spałam 1,5h. Zaraz muszę jechać odebrać Kami ze szkoły a tak mi się strasznie nie chce.
A kto tu dzisiaj ugotuje to już nie wiem wogóle.

Asienka, Michaś to super imię, mój szwagier to Michał i super z niego facet :-):tak: no i wiadomo, że Wam się ma przede wszystkim imię podobać, a reszta tak czy siak się dostosuje.
i raz, raz zabieraj się do pakowania torby, już nawet Mła poczyniła postępy w tej kwestii :-D

Troszku się boję odzywać :-D- bo jeszcze jestem podwójna...ech. no co mam zrobić. Tymek uparty i ni huhu nie chce mnie słuchać. Choć powiem Wam, że dzisiejsza noc troszku nrobiła mi nadziei. dostałam wyjątkowo silnych bóli o 1 w nocy. ale po godzinie wszystko się uspokoiło. cholerka.
Maxwell, Rojku - oficjalnie, na forum ogłaszam, że daje Wam moje błogosławieństwo na rozpakowanie przede mną! jak będziecie czekać na mnie, to chyba poczekacie do świąt:-)!buziaki. idę coś zjeść i chyba kawkę sobie zrobię, bo ledwie widzę na oczy przez te nocne przeboje.

reklama
Ja rowniez w dwupaku witam sie z rana:) - Tak,tak z rana bo dopiero wstalam :zawstydzona/y:
dziewczyny czy wy tez tak macie ze potraficie spac ok11-12 godzin? Bo ja juz nie pamietam kiedy ostatnio spalam krocej:( klade sie ok 23 a wstaję przed poludniem-z jedna pobudka na siku ok 6 rano...
Asienka gratuluje podjecia decyzji co do imienia dla synka, Michał- bardzo ładne imię:tak:
A co do proszku ja tez pralam wszystko w loveli :)
Miłego dnia

Do góry