reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ale się wzruszyłam!!! Nasze dziewczyneczki mają już roczek!!!!!!!!!

Samych radosnych chwil Halinko i Anusiu!!! kitty2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
203.jpg

Aniu Halinkoskarby w dniu Waszych urodzin jedzie do Was pociąg
pociagi18.gif

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą..
54.gif

Milva, dzięki kochana :* Co do teściowej, to może i dobrze, że nie ma "czas" ;) A szalik... oby nie był różowy ;))))
Pytałaś kiedyś o zmianę czasu... To był raczej krótkotrwały problem. Miśka budzi się standardowo, między 5 a 6. Raz tylko zaczęłyśmy dzień o 4:20, ale z tym da się żyć. Byleby po nocach nie płakała.
Bardzo podoba mi się pomysł Tz z karmnikiem! Spróbuje zagadać do M. Moja koleżanka ma firmę i sprzedają takie cudne, z wikliny i wydrążonej kory brzozy. Moglibyśmy powiesić taki na balkonie. Tylko nie znam się dla jakich to ptaków :D Zresztą same zobaczcie, jakie ładne Wnuk

Maxwell, cóż za pytanie! Oczywiście, że tęsknimy! Bardzo się cieszę, że najgorsze już za Tobą. Pierwsze dni w nowym miejscu zawsze są smutne, ale jak już człowiek oswoi nowe 4 kąty, potem już sama przyjemność :) Oby Wam się cudownie mieszkało! :*

Venus, jak już wypucowałaś swoje, to może wpadniesz do mnie? :D Wyczyny Miśki mnie mobilizują i sprzątam więcej niż zwykle. Jednak czasu ciągle mało, więc chętnie skorzystałabym z Niewidzialnej Ręki ;)
BTW, jakoś niezręcznie pisać o tym na FB, ale masz bardzo ładne brwi. Nie wiem, czy naturalne, czy wspomagane, ale aż wpędziły mnie w kompleksy i poczułam się zapuszczono-oskubana ;)

Mła nie ma problemu, gdybyśmy mieszkały bliżej zrobiłabym to dla Ciebie;) A co do brwi to dziękuję :) SAma w domku o nie dbam:p Stwierdziłam, że kosmetyczki nie dają rady;P Nakładam hennę i reguluję sama. A Ty pewnie masz rewelacyjne brwi i przesadzasz;P

Aga &&&&&&&& ułoży się zobaczysz!Tylko na spokojnie ;), kij na niego schowaj za plecami ;)

BLIŹNIACZKI!!!!!!!!!!!!!!100 LAT W DOBROBYCIE, MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIU!;-)

balony_01.jpg

U mnie w nocy spina z P, Ninka ostrzej zapłakała i wpadła w panikę, zaczęła się po prostu zanosić a ten mi tu krzyczy.... Normalnie nie mogę nic napisać, tylko to, że żal mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga Net-ka ja w sobotę się już pakowałam. ALe po rozmowie jakoś doszliśmy do porozumienia...Byłam zdecydowana wynieść się przynajmniej na kilka dni!! U rodziców mam całą górę w domu dla siebie. Wyremontowałam , urządziłam jak chciałam i ... wyprowadziłam się do M.... Czasem żałuję, że sobie tam nie pomieszkałam dłużej:( Tak nam się paliło, żeby być razem, ale teraz sobie myślę -po cholerę ;P Faceci są niereformowalni i zdania nie zmienię;)

Venus u nas ja pakowałam się raz a P kilka razy. Zawsze śpi w samochodzie hahahahaha na 2 dzień wraca ze spuszczoną głową. Nie wiem co mu to daje ;) Może chce pokazać, że umie przetrwać w każdych warunkach. Nie wiem ale zawsze an 2 dzień skrucha.:-D

Net-ka u mnie takie wyprowadzenie się niestety mogłoby się skończyć rozwodem i to tak całkiem na serio, ma to związek z przeszłością, ale nie chce się tu rozpisywać na ten temat...A Twój mężulek może jak śpi w aucie to stwierdza na drugi dzień, że jednak wygodniej w łóżku:p

Phelania Ty nasza brzuchatko jak się czujesz? Jak oceniasz tą drugą ciążę? Lepiej czy gorzej się czujesz?

ANIU & HALINKO - Z OKAZJI WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI I SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL!!!

U nas nocka nawet fajna, ale rano.. eh oboje mamy katar
:-( Ja chyba zwariuję! :-(

reklama
Venus :) u nas rozwód gdyby wszedł w grę to wiem, że i tak by P mi spokoju nie dał. Uprzykrzał by mi życie. Zapowiedział mi to kiedyś, że i tak bylibyśmy rodziną, chcę czy nie hahaha ;) w każdym razie wiem, że nie żartuje, bo podczas 3ch lat studiów moich właśnie nie dawał mi żyć, mimo że mieszkałam 500km od niego i nie byliśmy razem ;)

Do góry