reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Malenstwo - coz za dobra wiadomość :) taka osoba z polecenia lepsza niz Pani ktora sie sama zglosiła... dasz mi jakos jej namiar? albo moge Ci podac namiary na mnie żeby sie ze mna skontaktowała, u mnie problem jest taki, że nie mieszkam w samym Wrocławiu, tylko 2km od granic i jest problem z dojazdem !

AnetaW ;) piękna bombka ;)
Kota a jak ja jadłam kebaba, dzień przed zrobieniem testu, to nim plułam. Miałam ochotę a jak już dojechał i zaczęłam jeść miałam ochotę puścić pawia i puściłam. Od tamtej pory jadłam go może z 4 razy ale ale!!!Do 6i poł miesiąca nie jadłam żadnych fast foodów, nawet pizzy.
Maleństwo nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Przykro mi, mam nadzieję, że jednak to się inaczej potoczy! No i piosenka świetna ale u nas ostatnio Majka Jeżowska, Przyjaciółka, Kto z Ciebie wyrośnie, 4 słonie, Mucha w Mucholocie czy jakoś tam... MASAKRA. :-D:szok:
Asienka problem w tym, że już mam ułożone ale porządek w domu by się przydał-choć weny brak na to.
Sergi no co Ty;) już raz miałam bloga, bił rekordy popularności w moim LO i nie tylko ale później ktoś mi skradł hasło, załamałam się i puściłam to wolno....
P z N śpią.
Dalej mam na P nerwa.
Nie może odkupić swoich win, usiłuje ale nie daję mu, no nie mogę...ustąpić. NIE!
Senna ja, była koleżanka u mnie.
Nudy.
Pogoda do dupy nawet na spacerku nie byłam z dzieckiem.

Aneta- jakbym miała wybierać to na pewno wolałabym nianie niż żłobek
Netka- Postaraj sie zrobić coś miłego, przyjemnego tylko dla siebie. Bądź dla siebie dobra. Ja wiem,najgorsza jest ta bezradność i głupie czekanie

Młoda dziś miała pasowanie na przedszkolaka. Wiedziałam że sie wzruszę, poryczę przy ludziach. Ślubowały dzieci a potem rodzice : ślubuję zawsze mieć w pamięci, że moje dziecko jest niepowtarzalnym darem
- słuchać uważnie o czym mówi
- pamiętać, że każdy człowiek uczy się na błędach
- doceniać w dziecku to, co jest najlepsze
- przytulać go bardzo często
Slubuję cieszyć sie jego dzieciństwem pamiętając że lata szybko mijają kiedy ono jest małym dzieckiem
no i rycze, znowu ryczę, bo mnie rozwalają takie teksty. Szok jak ten czas leci. Jeszcze czuje jak to mało ciałko wiło mi sie na brzuchu, pełzło w stronę piersi tuż po porodzie a tu już przedszkolak całą gębą.

reklama
Kupinosia piękne słowa!! Nie dziwię Ci się ze łzy poleciały bo mi od samego czytania gula urosła w gardle:-) dzisiaj patrzylam na małego jak chodzi po pokoju jak wola mama i tak mnie coś wzięło ze aż się poryczalam to pewnie @:-D kocham nad życie tego lobuza małego:-)

Netka jednym słowem P przegial pale:-D

Do góry