Witam od rana w biegu, sprzątanie, gotowanie, spacer, praca... Dopiero niedawno włączylam kompa. M w pracy, Alan na szczescie spi. Przeczytam was bynajmniej w spokoju i tez sie kladę, bo jutro mam na rano. Pozniej musze isc na zakupy, kupic skladniki na tort, który M w czwartek bedzie robil, a w piątek bedziemy go konsumowac
Kota gratuluje wygranej

A z tej bezobiawowej ciąży to ty sie ciesz.... W ciąży z Alankiem to ja sie czulam duzo gorzej niz chora. Bóle brzucha, bóle piersi, wymioty, zawroty głowy, mdłości... Tragedia...
Ewka dzis w sklepie pierwszy raz widzialam lalki monster high.. OMG ale lalki

Jako ze mam syna i jeszcze malego to sie nie rozgladam za takimi zabawkami, ale te robią wrazenie! Najbardziej podobał mi sie samochód z tej kolekcji
Agapa dobra decyzja-zapusc troszkę, obiecuję ze bedzie ci ładnie!!!
Netka wiedzialam ze wszystko bedzie ok. Kiedys pokrótce opowiedzialam mojemu M waszą historię i pokazalam zdjęcia Ninki i wiesz co mi powiedzial? Zebys powiedziala tej doktórce ze sama ma downa... (nie chcialam ci tego pisac zanim sie nie wyjasniło

)
Milva szkoda ze z nianią sie porzegnaliscie... Moze ta starsza pani bardziej Bartusiowi bedzie pasowac?
Nastazja super ze wszystko sie udalo, milo ze strony wlasciciela hotelu z tym prezentem

No to przy zmianie nazwiska czeka cie trochę chodzenia i wymiany papierów,no i jeszcze przyzwyczaic sie trzeba bedzie

A buciki nie obtarły? ;-) No i z niecierpliwoscią czekam na zdjęcia pary młodej!!!!!!!
Agapa
Fryzury krótkie / strona 1 tu masz mnóstwo fryzur z krótkimi wloskami, tylko sie nie zrazaj, bo polowa to fryzury bardzo awangardowe, na dole strony masz wyswietl kolejną stronę i tak caly czas az znajdziesz cos dla siebie, a znajdziesz na pewno!
Dorotar zdrówka dla dzieciaków!