reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Phelania ja tez bylam kiedys blondynka i tez sie lubilam w tym kolorze ale przefarbowalam tez z powodu zniszczonych wlosow, i korci mnie zeby znowu zejsc do blondu ale nie chce niszczyc moich.

Dorota a z mojego koloru trudno by bylo dosc do blodu?? wyszly by mi blond pasemka na tych moich ciemnych teraz?? Musialabym farbowac farba czy rozjasniaczem??

Netka zalozl seksowna pizamke a P napewno sie nie oprze. oj ja tez mam ochote na swojego P oj bardzo ale @ ciagnie sie i ciagnie;/

kota oj kolezanka cie chyba bardzo dlugo nie widziala bo od kad tu z nami jestes zawsze ladnie wygladasz:)

reklama
NETKA kciuki za teściową oby to nic poważnego.

Mieliśmy gości, chrzestny z żoną i synkiem się do Kacperka się pofatygował, mały od wujka dostał autko policyjne z napędem.
Zdążyłam wykąpać dzieciaki a oni przyszli, nawet jeszcze woda w wanience w pokoju czekała na K aż z pracy wróci by wylał . Posiedzieli z godzinkę, przyjełam ich herbatą tak jak mówiłam bo nic innego do tej herbaty nie miałam.
Teraz mały po dawce leków już prawie śpi, Mela dobranockę obejrzy i też ją do łóżka zagonię.

KOTA super, że masz piękne ząbki.
Co do znajomej to nie wiem ale niektórzy ludzie to wyczuwają i widzą po człowieku.
Jak byłam na początku w ciąży z Amelką o której jeszcze nie wiedziałam to byłam u kuzynki za Warszawą na weekend i po powrocie do domu jedna z ciotek zadzwoniła do mojej mamy czy ja czasem w ciąży nie jestem, bo niby byłam taka inna, spokojniejsza, a o ciąży dowiedziałam się jakieś półtora tygodnia później.

VIOLA białe to może by Ci te Twoje włosy nie wyszły ale myślę, że coś sensownego by wyszło z nich, no ale niestety rozjaśniaczem, farbą nie ma szans.

Ostatnia edycja:
Hej!
Najlepszego dla Karolci i Kacperka!
Ja dopiero teraz usiadlam na chwilke... dalej chorujemy i powoli staje sie wrakiem czlowieka... meza nie ma... Maly tragicznie kaszle, czasem tez (minimum raz dziennie) wymiotuje podczas napadu kaszlu....i malo je.... katar tez caly czas tak samo go meczy.... boje sie, ze sie odwodni, bo pic tez nie chce....
Lysa - super wiadomosc!
Agapa - trzymaj sie!

Tak tu mówicie o fryzurach i zmianie koloru, że zapisałam się na piątek do fryzjera na podcięcie i dekoloryzację:-p Może wyjdzie ciemny blond, który chcę, albo o ton ciemniejszy...mam nadzieję, że nie będę się w domu farbować na ciemno od razu:sorry2:
Zamówiłam tort na urodziny - będzie wizerunek Kubusia Puchatka.
Najgorzej, że kasa na koncie topnieje, a tu jeszcze masa wydatków...

Papayka- jej ...trzymajcie się...na pewno ci bardzo ciężko samej:no:

A ja fryzjera mam w pon :-)
I wiecie, przez myśl mi przeszło by zrobic sobie brąz :-) ake Kacha-moja fryzjerka pewnie mi nie pozwoli bo wie ze za 2mce wrócę o będę chciała blond :-) tak było z rudymi :-)
Byłam dzis u dentysty i u mnie dwa nowe ubytki... A we wtorek wyrywam 8! Już sie boje na sama myśl :-)
No i tyle kasy znów pójdzie...
A tu tyle wydatków przede mną!

Milego wieczoru

hm... nie wiem gdzie to wkleić a chciałam się spytać czy może ktoras coś o tym wie lub używa itp itd:):)
Kubeczek menstruacyjny MeLuna Lepszy niż tampony ! (2842546563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chciałam kupić sobie zapasik tamponów... bo kończą mi się mini, a przy tabletkach praktycznie większych nie używam, normali mam całą pakę... i leży bo jak włoże to głównie co chłoną to wydzielinę a krwi to ledwo co jest... i ciągle czuję się taka mega wysuszona przy okresie, dziś znalazłam te kubeczki, wyglada interesujaco... choc jakos nei uśmiecha mi się wyciągac "wylewac i myc" i ponownie zakladac... niby higieniczne bardziej niz tampony. Co o tym myślicie??

Aśko nie czytałam z tym kubeczkiem... jak się obsługuje ale hym... chyba bym się bała, że gdzieś mi poleci albo wyleci...
Papayka && za szybkie wyzdrowienie dla młodego. No i co więcej-przy kaszlu może wymiotować. To nie jest takie złe, przynajmniej od razu flegmę czy te wydzieliny wszystkie wyrzuca z siebie.
Kota u mnie to samo. Ciocia i mama wiedziały, że jestem w ciąży zanim ja się dowiedziałam. Ciągle mi o tym gadały, że jestem zmieniona i co ze mną jest. Mało tego miałam gigantyczne powodzenie w tym okresie...No a jak zaczęłam rzygać od 7tyg ciąży to do 4 i pół miesiąca wyglądałam okropnie. Nie miałam sił się myć.

Dziś mam zły humor i to by było na tyle. Spadł śnieg. Dużo śniegu!

f_rp_1115_6d4cc.jpg100lat Anielciu!!!!Buzi! Rośnij zdrowa, mądra i piękna!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry
Wszystkiego najlepszego dla Anieli!! Rosnij zdrowa, mądra i piękna!!

My już na nogach od 6:45- u nas to rzadkość więc musze sie mega mocną kawą ratować.
Dzis Mikołaj a ja nie mam nic dla Młodego :-( a na 18 idziemy do sali zabaw na jego pierwsze w życiu spotkanie z Mikołajem.
Żałuje ze wczoraj jak byłam z Młodym w mieście to mi spał w aucie akurat wtedy kiedy przejeżdżałam koło przedszkola a tam- sanie, dwa prawdziwe/żywe renifery i Mikołaj!! Nawet aparat miałam w aucie...

Netka Tz ubij!! Ja chyba mojego M tez ubije. Wczoraj zasnelismy przed tv ok 22-23, przebudzilam sie, wykapalam i wolam M do sypialni, poszliśmy a on do mnie ze sexu mu sie chce, a ja mega zmęczona zasnelam i nic nie dostał. Ok 3 budze sie, bo Mlody strasznie płakał, patrzę a M nie ma w sypialni, poszedł spać do salonu przed tv z kołdrą, poduszką... Haha focha chyba strzelił!! Bo mu nie dałam :-);-);-) jak dziecko, aż brak mi słów!

Do góry