reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Witam,
wspanialosci i zdrowka dla Emilki i Kalinki!
dzieki za rady w sprawie tortu... zamowilam....
Lysa - zdrowiej kochana!
Violett, Asienka, Inka, Dorotar - zdrowka dla Maluszkow!
Po waszych postach postanowilam nabyc Greya... hahaha... moze roznieci wygasly plomien....

reklama
Buziaczki dla Emilki i Kalinki!!! Sto lat!!

U nas tort będzie. Mężolek już zamówił. Z tym że ja robie urodzinki w knajpie wiec ominie mnie szaleństwo przygotowań. W poniedziałek na Sylwestra tylko muszę coś porobić bo przychodzi koleżanka z mężem i dzieciaczkami - mamy dziewczynki starsze i młodsze w tym samym wieku:-p
Zulka wszędzie spaceruje. Jak cos zabronie to ryk stulecia i wisi mi potem na nodze - fajnie się tak cokolwiek gotuje.
Wietrzycho straszne od wczoraj u nas. Pojechałam wczoraj z dziewczynkami do fotografa zrobić zdj do paszportu i podjechałysmy autem bo tak lało. Dzisiaj mam odbóir zdjeć i zastanawiam się czy jechać wózkiem czy znowu wskoczyć do auta.

Hej.
Najlepsze życzenia dla Emilki, Kalinki, Amelki i Sary

Ja wczoraj na wieczór się rozchorowałam. Położyłam się wcześniej za pozwoleniem P. Wsz;ystko mnie boli (ale na szczęście nie tak bardzo). Czułam się jakbym miała gorączkę ale nie mierzyłam. Teraz jest lepiej.

LYSA zdrówka kochana dla was

Najlepszego dla naszych rocznych księżniczek Emilci i Kalinki :-)
Zobacz załącznik 526219

Dzisiaj nastąpiło jakieś święto heh M wcześniej wstał ode mnie i zabrał Maciusia na dół nakarmił go i przebrał a ja grzałam tyłek do 10,20 śpiąc :-)
Wstałam to M pojechał na zakupy a ja siedziałam z Maciulkiem i nagle młody do mnie przybiega i mówi KUPASIA ja się patrzę o co chodzi a tu kupa w pampku.

łysa zdrówka kochana !!!

agapa kuruj się i zdróweczka.

violett oby szybko minęło Fabiankowi to zapalenie ucha.

Żaby napisać tego posta musiałam się zaszyć na schodach bo mój mały terrorysta tłucze w laptopa i w ogóle dzisiaj nie chce się sam bawić i nawet bajki ma w nosie zaraz mu wysypie klocki co bym miała co sprzątać to się może zajmie dłużej.

Hej.
Emilka, Amelka, Kalinka całusy na roczek dla Was slicznotki :**

Goscie w domu to i czasu mało na siedzenie na forum.
Teraz chlopaki poszli grac w pilke, dzieci bawia ie klockami, siostra P siedzi przy drugim kompie wiec wpadlam:)

Dorota my mielismy isc na imprezke no ale choroba dzieciakow nie wyglada i spedzamy sylwestra z nasza dwojka i polsatem:)

Nastazja a co lekarze mowia na taki ciagly spadem Twojej wagi?? robilas wszystkie badania??

Milva u nas tak Marika kiedy wyrzucila telefon, cale szczescie ze zadzwonil bo tak to by polecial do smieci.

Inka mam nadzieje ze juz odejdzie ta zla passa od was.
Musze tez przeczytac ta ksiazke 50 twarzy Greya.

Freyia gratuluje zabka

Emilka, Kamilka - STO LAT!!! i buziaczki od Elenki :-)

Mła -
dlatego ja podjęłam decyzję, że urodzinek absolutnie w domu wyprawiać nie będziemy. w sumie to i tak innej opcji nie było, bo 18 dorosłych i 6 dzieci bym i tak nie pomieściła...

Milva - polecam urodzinki na sali zabaw, ale takiej jakiejś fajnej z przyzwoitą kawiarnią dla dorosłych, my właśnie na takiej mieliśmy i wszyscy goście mega zadowoleni :-)

Freiya - gratki dla Emilki :-)

Violett - biedny Fabianek, trzymamy kciuki, żeby szybciutko wyleczył te uszka :-)

zabcia - he he...moja terrorystka robi to samo z moim komputerem ;-) a najchetniej to zamyka klapke i juz ;-) i mowi "ma" (co znaczy nie ma) PS> jaki z tego Maciusia mądry chłopczyk, cudo :-)

łysa - dużo, dużo zdrówka!

A Elenka pobiła dzisiaj rekord w spaniu, obudziła się grubo po 8, choć słyszałam ją o 6, ale troszkę się pokręciła i z powrotem zasnęła :-) rano dostała kaszkę i dała dalej poleżeć rodzicom w łóżku, podnieśliśmy się przed 10 dopiero :-) W ogóle ostatnio rano E. sama ładnie się bawi (tzn. najczęściej wywala wszystko z mojego portfela i torby ;)) i daje nam troszkę poleżakować :-)

A ja dziś pod wieczór jadę do CH, bo mam bon podarunkowy do YES. Dostałam w prezencie na urodziny od brata ponad pół roku temu i tak jakoś czasu nie było, żeby coś sobie sprawić, a że ważny tylko do końca roku, więc trza wykorzystać :-)

a_gala- to pochwal się co wybrałaś potem!!
Rzeczywiście chyba na przyszły rok pomyślę o sali zabaw, albo wyjedziemy sami- najlepiej na tydzień haha

Kusicie tą książką;-) ale na razie nie ma kasy na nic ...

Bartkowi kupilam dziewczęcą małą kuchenkę z kubeczkami do zabawy, bo on chyba kucharzem będzie:-p i siedzi i nalewa z czajnika do kubeczkow i kaze pic- padam ze śmiechu:-D

Załamac sie można ;( ulamala mi sie dwójka ktora mam dorabiana :-( nie dość ze kasy brak to na moich lekach to jest problem z dentysta, czekam na skierowanie do szpitala :-( niech ten rok juz sie skończy :-(

Maciuś od ponad godziny śpi więc pewnie zaraz zrobi pobudkę.

Milva słodko to musi wyglądać Bartuś serwujący napoje :-) Jaką tą kuchenkę kupiłaś bo u nas też młody strasznie pcha się do kuchni i garów więc może i ja mu zakupię coś takiego :-)Nas Maciuś karmi tym co ma do jedzenia podchodzi pcha na siłę do buzi i mówi MNIAMI

A co do wyrzucania do kosza to młody już od jakiegoś czasu to robi i wyrzuca nie tylko śmieci ale też lecą zabawki itd. tym sposobem straciliśmy kilka smoczków bo je wcięło gdzieś. A jak wrzuci cokolwiek to bije sobie brawo no i w ogóle co nie zrobi to biję sobie brawo :-)

Ale mam lenie dzisiaj znowu przesiedzę dzień w domu bo pada i wieje a nie chce mi się łazić z wózkiem i parasolem.

łysa tule bardzo mocno Cię kochana i niech te cholerstwa od Was już odejdą !!!!

reklama
A ja tak z innej beczki... chodzi mi o włosy, a właściwie ich odbudowę i pielęgnację. Jestem farbowaną blondynką od 4 lat, włosy są traktowane rozjaśniaczem i farbą średnio co 6-7 tygodni (w salonie fryzjerskim). Okazem zdrowia to niestety nie są, w ostatnim czasie ich stan się pogorszył. Koleżanki-fryzjerki jakie kosmetyki polecacie? Uwielbiam kosmetyki davines, ale niestety ich cena powala przy dłuższym i regularnym stosowaniu. Aktualnie używam szamponu, odżywki, maski allterra z rossmanna, na początku efekty były, ale teraz widzę, że już nie dają rady...

Do góry