reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Netka czytaj szybciucho, ja jestem na 60 stronie :-) czytamy tym samym tempem bo ja tez dzis rano skonczylam pierwsza czesc. Nie moge przestac myslec o tej ksiazce! Duzo tez podobna do mojej poczatkowej znajomosci z A. moze dlatego ;-)

@@@@ jest dzis masakra!!! Leje sie ze mnie az sie wystraszylam ale to pewnie przez Leki :-( brzuch mam caly obolaly Od zastrzykow :-(

reklama
Masakra jakas. Dwie godziny próbuje uspic Alanka... Nic z tego, marudzi, poplakuje, Uspokaja sie dopiero gdy wlaczam mu myszke miki... Przed chwilą dostał czopek, moze pomoze, bo nie wiem jak jutro pojdę do pracy...

Jako ze juz po północy, czyli dzis syleester :Venus 100 lat dla naszego Sylwestrowego Mikołajka!!!!!!!!!!!

Venus najlepszeggo dla Was...

Dziewczynki mam pytanie i prosbe,macie namiary albo wiedize słyszałyscie,widziałyscie...
Poszukuje płyt do cwiczeń Ewy Chodakowskiej,bo zaczynam ćwiczyć:):)skalpel i te inne:) POMOCY!!

Hej Laseczki

Mikołajku kochany!Wszystkiego co najlepsze, dużo radości i miłości!
tn_DSC02908.JPG

Łysa ja też jestem już przy 4 rozdziale. Fak ciekawi mnie kim jest laska, która zaczepiła Anę po wyjściu z pracy(jak szła do Baru)
Sosnowiczanka ja czytam na wszystkim na czym się da, jestem z takiej rodziny, że muszę czytać, prześcigamy się w czytaniu. Mój brat dzięki temu nosi okulary ;)Od szkoły średniej... Wczoraj czytałam np. na telefonie ;)) Ja mam bardzo dobry wzrok ;D Widzę nawet jak maczkiem jest napisane, z bardzo daleka.

Szkoda, że kolejna część ma 400stron. To jak nowelka.
Szkoda, że dziś idę na Sylwestra i nie będę mogła czytać.
Nie chce mi się iść. Organizacja słabo wypaliła. No ale... będzie około 30 osób w lokalu. Każdy coś niesie. Mi robi teść kotlety ;) Musiałam Go zatrudnić ;D co by się nie nudził. Nina zostaje z moimi rodzicami a my jedziemy 30km za miasto ;)
NIE CHCE MI SIĘ SZYKOWAĆ...bLE!

Witajcie moje kochane.
100 lat dla Mikołajka od Mikołajka i cioci Agatki :*

Mi w uchu zrobiła się jakaś mega krosta. Boli jak ch....a. Nawet jestem spuchnięta k/o ucha. Trochę ropy mi wycieka, gorzej słyszę, ach muszę to przeczekać.

Ja czytam już druga cześć :-) jestem na 196str :-)
Jak skończyłam pierwsza to pojechałam wczoraj do biedronki i kupiłam druga. A czy trzecia faktycznie ukaże sie dopiero 9stycznia????

Violett ja na iPhone mam aplikacje bb ake tez mogę normalnie z przeglądarki czytać.

Mikołajku nasz kochany wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzin !!!

sie napisałam i młoda kompa wyłączyła
kota- nie szczepie i nie szczepiłam
lysa- wspołczuje @
agapa- oby to dziadostwo szybko Ci zeszło
sosnowicznka- tak z kompa też nie lubie czytać,bo męczy
Netka- zabierz ze sobą książke i zabarykaduj sie z nią w wc ;-):-)

Ja sylwusia spędze tak jak lubie czyli z książką w łóżku. :-) Przysłaniam sie małymi dziećmi i znajomi przestali już nas namawiać na sylwestrowe bale i w ogóle na wieczorne wyjścia. Oby już tak zostało.:-p

Zeszły sylwestrowy dzień był dla mnie wstrząsający. Dostałam hemoroidów, b bolesnych z bólu i rozsądku przełamałam wstyd i poszłam z tym na pogotowie. Wypiąć tyłek do lekarza to mega upokorzenie. Chirurg mnie załamał mówiąc żebym nie liczyła na to że samo sie wchłonie. Lepiej nie czekać i zoperować a ja w domu miałam 10 dniowe maleństwo na piersi :szok: Poszłam na góre pogadać z oddziałowymi pielęgniarkami. One mnie uspokoiły że hemoroidy to przypadłosć co drugiej kobiety w ciąży bądź po porodzie i spokojnie żeby popróbować z maściami...Nie zdążyłam wyjść ze szpitala zadzwonił mój lokator z Wawy (wynajmuję kawalerkę) że zalali mieszkanie sąsiadowi. Jak sie potem okazało 3 razy pod rząd ale przemilczeli wcześniej...Moja intuicja niesamowita nakazała mi ubezpieczyć mieszkanie. Polisa wygasła we wrześniu, przypomniałam sobie nagle ,więc 19 grudnia ubezpieczyłam chatę, 20 grudnia poszłam rodzić a 26 czy 27 grudnia doszło do szkody. To sie nazywa fart ! Wszystko sie dobrze pokończyło ale ostatni dzień ubiegłego roku do łatwych nie należał

Udanego wskoku do 2013 roku !!! Dobrej zabawy i samych radości w Nowym Roku !!!

Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka!

Netka, Łysa
druga część jest DUUUŻO lepsza od pierwszej, chociaż oczywiście podobają mi się obie ;-) Ja już kupiłam trzecią część w przedsprzedaży w księgarni internetowej, wysyłka 9 stycznia bo właśnie wtedy wychodzi, więc się zgadza, Inka ;-)

Łysa gdybyś chciała: http://ksiazka.co.uk/index.php?s=karta&id=9788375085969
Zamówiłam sobie też "Dotyk Crossa" I "Edukację Kopciuszka" - obie w tym samym stylu, co Grey, tyle że inne fabuły... :-p Ponoć tego Crossa bardzo chwalą i za treść i za styl w jakim jest napisany :tak:

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka, nie wiem dlaczego u nas refundują meningokoki, w przychodni jest wywieszona kartka, że od 2006r miasto refunduje wszystkim tą szczepionkę, tak czy siak bez względu na to i tak zamierzałam Kubę na meningo zaszczepić.
Ospę sobie odpuszcamy.

Izi, treningi Ewy Chodakowskiej są też na jej kanale na YouTube, nie musisz mieć płyt :) a jeśli bardzo chcesz, to widziałam, że na allegro ludzie sprzedają.

reklama
Jestem dopiero na 75 stronie... czasu brak. Byłam na paznokciach, Ninka już u moich rodziców, małe zakupy jeszcze i ... mam czas dla siebie i na szykowanie. Koło 18 wychodne...

Do góry