reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Cześć! Ja mam dziś potworny humor:no: sama nie wiem czemu, ale normalnie jakiś dół mnie dopadł straszny.
Wczoraj dostałam@ - lekkie krwawienie, a dziś nic! Jajnik mnie lewy napieprza niesamowicie-albo torbiel na nim , sama nie wiem co myśleć teraz...

Jednak czytanie na kompie zupełnie nie dla mnie, poczekam aż wpadnie mi w ręce książkowy Grey .

reklama
WITAM WAS MOJE PIĘKNE!!

Dziś jednak najpiękniejszą z DAM jest Karolinka obchodząca okrągły roczek! Wszystkiego najlepszego Skarbie!!!Spełnienia marzeń-jak się pierwsze pojawią!

15912686-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer.jpg
Kota gratki za moderatora ;) Tylko nie zaniedbuj nas ;)Bo będzie foch.

Ja od 8 na nogach, już posprzątałam wc i łazienkę. Z Niną to trudne, ona się plącze pod nogami i wszystko chce wziąć do buzi. P śpi. Wczoraj ja do 11 spałam, dziś jego kolej. Na zwolnieniu jest z powodu palca. Miał nastawianego ;))
Ogólnie to ma poligon liczący 322dni. Zajebiście nie? Odliczamy weekendy i święta i wszystkie inne dni to POLIGON. A więc może wracać do domu różnie, spać w polu i sranie i pierdzenie... mam dość:wściekła/y::wściekła/y:bla bla...
No i urlopu w sierpniu nie będzie miał tylko chyba w marcu ;:)(
A już miałam plany!!!!

Milva współczuję ;)Ja przez @ też miałam taki humor, że zabijałam wzrokiem.

Trzeba iść sprzątać dalej. Aktualnie ja sprzątam pokoik Niny a ona w sypialny wywala moje wszystkie kosmetyki. Nie wspomnę już o tym, że połowa szminek jest zjedzona albo powkładane paluchy w nie.... cienie to samo. Ile razy zabezpieczę to i tak dojdzie....wlezie na chama, ryczy a i tak idzie w to samo miejsce ;) Torba!

Hey.
Siedze jeszcze w pizamie, pokoj sprzątnięty, dzieciaki się hmmbawia tzn Marika ie bawi grzebykiem od lalki a Fabian chce jej zabrac i chodozii ryczy. |Zaraz go chyba poloz spac bo wstal przed 7.
P poszedł na zakupy.
\Lysa zdroweczka dla Zuzi. Niech Was już te chorobskaopuszcza.
Maxwell i dla Was zdroweczka duzo duzo :*
Sosnowiczka ja tez czytam tylko jak dzieci już spia, wiecnadal jestem przy 1 czesci, wczoraj wzielam się za czytanie ale dalam radetylko jeden rozdzial bo mnie mega Glowa bolala, ale dzisiaj już skoncze 1 czesci zaczne 2;)
Karolka buziaki dla Ciebie;*

Witam :-)
Pospałam z Maciusiem do 9.10 i odkąd wstałam to mi się nic nie chce robić, dałam młodemu jeść wypiłam kawkę i siedzę a Maciuś ogląda bajkę, je chrupki i bawi się samochodzikami czasem jeszcze tańcząc a wszystko siedząc na sofie :-)
Za niedługo muszę skoczyć do centrum wybrać pieniądze na mieszkanie i iść kupić podstawowe zakupy w polskim sklepie, a potem pewnie połażę po sklepach o ile Maciuś pozwoli.

Dziewczyny co myślicie o takich plecaczkach ze smyczami dla maluchów. Bo tak się zastanawiam czy za jakiś czas niedługi nie zainwestować w takie coś.
Plecak ze smyczą ŻÓŁWIK LittleLife cena 105.00 PLN
kid1.jpg
STO LATEK DLA ROCZNEJ KSIĘŻNICZKI KAROLINKI :-)
80119_roczek.jpg

BUZIACZKI DLA 13 MIESIĘCZNEGO KACPERKA :-)

Ostatnia edycja:
zabcia ja mysle ze to niepotrzebny a drogi gadzet, tzn wydaje mi sie ze czulabym sie jak bym psa proawdzila;/ jakos nie wyobrazam sobie dziecka ze smycza.

Violett dzięki za odpowiedź, zapytałam po to na forum żeby albo się do tego przekonać albo zrezygnować.

A myślałam nad czymś takim bo Maciuś ucieka strasznie, ale mam nadzieję że to niedługo minie.

Kota no to masz szczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zabcia ja tez bym dziecka na smyczny nie prowadzala, a mam cos podobnego, dostalam od mojej ukochanej cioci :)

Alan zaliczyl spacer z babcią, ja chwile bylam w pracy. Jak M wróci trzeba jechac na jakies zakupy. Mam w planach ugotowac dzis bigos :)

SOSNOWICZANKA mój K jak w dzień sylwestra usłyszał piosenkę Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Official Video Clip - YouTube to po prostu mało orgazmu nie dostał i non stop słuchał jej na kompie. ha ha myślałam, że padnę.
Dziękuję.

MAXELL widze, że i Was choroby nie opuszczają, zdrówka.

KOTA gratulacje nowej fuchy.

KAROLCIU WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO NA DALSZE LATA ŻYCIE, BUZIACZKI.

NETKA czyli co mąż Ci ucieka na prawie cały rok???

ŻABCIA ja tam jestem przeciwna takim cudom jak smyczki dla dzieci.
Moja Mela była strasznym oszołomem, że tak powiem i od 10 miesiąca życia nie jeździła w wózku ale nigdy bym nie założyła jej czegoś takiego. PILNOWAĆ PILNOWAĆ I JESZCZE RAZ PILNOWAĆ. Takie jest moje zdanie.

Kacperek ze zdrówkiem lepiej, teraza go usypiam już drugi raz będzie spał, rozwaliły mu się rytmy spania prze te chorobę.
Nocka u nas nie za ciekawa, tzn. pół nocy przespaliśmy super a drugie pół Mela się obudziła, chciała niby kupkę, wziełam ją na nocnik, zrobiła tylko siku, położyłam ją na łóżku i po chwili zaczeła wymiotować, zgoniąłam K po miskę do łazienki, zwymiotowała trochę, zmieniłam jej piżamkę i już przysypiała gdy znowu zaczeło nią rzucać nie wiem co było, dwa razy wymiotowała a potem poszła spać, to mały zaczął stękać i płakać.
Dziś chyba Kacperek spróbuję na noc dać do jego łóżeczka, nie dostaje już piersi to nie musi z nami spać, choć trochę mi smutno ale wiem, że muszę to zrobić, by przynajmniej samej wygodnie się wyspać.
Przez zawirowania w nocy Kacperek wstał o 7.30 podrzuciłam go mamie i sama poszłam dalej spać, przed 9 usnął babci i w taki oto sposób pospaliśmy dziś do 10, Mela nawet ciut dłużej, aż ją budziłam.

reklama
Dzięki dziewczyny :-) Tak więc zrezygnuję z tego gadżetu :-)

Ale mam cholernego lenia nic mi się nie chce :zawstydzona/y:

Dorotar a mój K wręcz przeciwnie nie lubi tej piosenki bo uważa że jest taka denna :-D a ja z Maciusiem ją uwielbiamy i słuchamy :-)

Do góry