reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Czesc:)
Wlasnie zawitalam do domu uspic Alanka ... M nie dał rady..
Zaraz zmykam spowrotem do pracy.

majeczka super ze @ przyszła :)

2701 jak przeczytalam slowo szkarlatyna to mnie dreszcze przeszly. Dobrze ze nie. Trzymam kciuki za Karolcię.

Kupinosia masz na mysli maskę mleczną z kallosa??? NA allegro tą litrowa za 10 zl idzie kupic;) Calkiem fajna jest, choc ja z tej firmy wole placentę (z lozysk roslinnych zdaje sie)

reklama
NETKA gratuluję pracy.

SOSNOWICZANKA fajną wycieczkę miałaś w pracy.

VIOLA a to nie wszędzie składa się podania do przedszkola w marcu???
Ja zapisałam Melę do laryngologa co CZD ale tam na czerwiec, ale znalazłam u siebie laryngologa dziecięcego i 18 marca już wizytę mamy, a 29 kwietnia kolejna wizyta u neurologa w CZD.

KUPINOSIA maska mleczna jak dla mnie rewelacja, sama używam.

Jadę z Melą zaraz do lekarza bo krost coraz więcej.
Nie wiem czy sie dostaniemy bo pediatry nie ma-urlop a lekarz od dorosłych przyjmuj dzieci tylko 8 do 12, byłam rano pytać czy mnie przyjmą ale pielęgniarki powiedziały, że nie. Ale ja i tak jadę będę tam siedzieć do ból. Kurna przecież nie każdy ma możliwość przyjechać do południa tak?

Witajcie,
Dziś byłam z mamą na zakupach, choć bałam się po ostatniej scenie w tesco. Adaś niestety nie akceptuje wózków sklepowych i po 5 minutach wychodzi, a jak chodzi sam, to oczywiście nie mogę nad nim zapanować i jest ryk , kładzenie się na ziemi, gryzienie i rwanie włosów.:szok: A dziś spakowałam mój super wózek do auta i całe zakupy przesiedział bez jęknięcia. A jak przy kasie się już nudził to dostał butelkę i był spokój. W nagrodę za to że był taki grzeczny przewiózł się a raczej pobujał w autku ;)
M. w pracy, Adaś z dziadkiem na spacerze, a ja leżę i oglądam rozmowy w toku..

KUPINOSIA byłam u lekarza no i mamy ospę. Panna panikara, ona nie chce być w białe plamki i płacz wielki.
W niedzielę urodziny, trzeba gości odwołać, będzie tylko tort dla domowników i chrzestna wpadnie tylko.

Kupinosia, ja mam i używam maskę mleczną z Kallosa i mam też Placentę, o której pisała Sosnowiczanka. Obie są ok, mleczna (Latte) pięknie pachnie, aż chce się ją zjeść. Ceny masek są śmiesznie niskie, a faktycznie dużo dają włosom, ja polecam obie. Może je też tuningować od czasu do czasu, ja lubię sobie czasem wymieszać z jakimiś proteinami, czy olejkiem przed nałożeniem na głowę, ale same też dają radę.
14054_250.jpg14505_250.jpg

mój Q dziś od 6.30 rano nie spał w ogóle!! 3 razy próbowałam go na drzemkę położyć, a on nie chciał, nie marudził w ogóle, był mega fajny do wieczora, M. teraz poszedł go już położyć, ale nie było widać zmęczenia po małym zbóju! mam nadzieję, że będzie dobrze spał cała noc :)

Witam się wieczornie.
Mlody już spi bo byliśmy po poluidniu na placyku zabaw i był piechotka wiec się umęczył biedaczystko, wiec szybka kapiel jedzonki i spi. Cale szczescie ze możemy wychodzic na dwor przy zapaleniu ucha bo bym chyba zwariowala.

Dziewczyny widze światełko w tunelu dotyczące Fabiankowych uszek. Dzisiaj moja sis skontaktowala się ze swoja klientka która jest pediatra prywatnym i ona jej powiedziala ze w Warszawie jest klinika która jest odziałem tego szpitala w Kajetanach do którego jestesmi zapisani na wrzesien. Zadzwonilam do tej przychodni i wolny termin pod ko0niec marca wiec pojdziemy;)

2707 zdrowka dla malej.
Dorota wspolczuje ospy, zaraz pewnie mlody zalapie od Meli.

Dorotar- o masakra!, to będziesz miała urwanie głowy z tą ospą, pewnie mały tez złapie- współczuję! A te bliźniaki juz do ciebie przychodzą?

Violett- super!

Kupinosia - jaki kolorek masz teraz na głowie? Dawaj fotę!

ehh na razie koniec z super pogoda, u nas już wieje okropnie i zapewne przywieje zimno brrr
jutro idziemy na te urodziny, ale na razie nie chce mi się...jestem już ledwo przytomna o tej godzinie, a trzeba będzie tam trochę posiedzieć...chyba stara jestem:-p
spokojnych nocy i do jutra!

VIOLA super, że uda się coś wcześniej z Fabianka uszkami.

Co do ospy u Kacpra to sie okaże. Trochę też obawiamy się o moją sis, 18 lat prawie a nie miała żadnej żakaźnej choroby wieku dziecięcego. Jak by złapała to by "wesoło" było. Jak była młodsz moja mama specjalnie wysyłała ją do sąsiadek-kolezanek jak chorowały i nic nie złapała.

MILVA no wesoło będzie z ospą. Bliźniaki jak się dogadamy to od maja dopiero.

Ostatnia edycja:
reklama
Też się kładę.. M. już śpi , Adaś śpi, a ja oglądam House'a.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.. :*

Milva- też mnie załamuje prognoza pogody. Adaś jak nie wyjdzie z domu to żyć nie daje, a tu znowu zima się szykuje.. :( Aha i uwierz mi nie jesteś stara, ja też tak mam, czasem idę spać już o 19 razem z moim synkiem.

Do góry