reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

KOTA padłam!!!! Ale muszę powstać i iść się umyć.

AGAPA a masz niech Ci będzie, smacznego.
2138f23e.jpg

NETKA żadna imprezka, imprezka miała być ale ospa pokrzyżowała nam plany. Wpadnie tylko chrzestna Melki.

reklama
kota czy Twoi teściowie próbują rywalizować z ciotką Sosnowiczanki ?? :-)
a Ty zła kobieto-synowo lepiej zadzwoń i ładnie podziękuj :-)

Netka zdrówka dla Was. niech się żadna z Was chorobie nie da!!!
u rodziców M, wrócili z sanatorium. póki co to byliśmy tam dwie godziny ale Młody już załapał się na wafelka ;-/
jutro obiad u nich i już się boję...

idę poćwiczyć!
spokojnej nocy

INKA skończyłaś i zaczełaś dzień.
Rozumię, że Aleks wcale nie je słodyczy i ciasteczek tak???

Ja też Was witam. Jem z Wami śniadanko, mały pobudkę o 6 zrobił, zaraz pójdzie spać, dzieci z tatą zostaną a ja jadę do kościoła, potem zrobimy obiadek a o 15 kawka i tort, chciałam ukryć torta przed Melą by zobaczyła dopiero o czasie ale nie było szans bo zajrzała do lodówki, zachwycona jest, juz doczekac się nie moze kiedy zje.

Witam i ja! U na święto, bo mały pospał do 7.30, co w niedzielę się nie zdaża;-) Musze mu zajrzeć w paszczę jakoś, czy coś wylazło, bo wczoraj był okropny.
Za oknem biało:wściekła/y:

Kota- padłam....
Dorotar- udanego popołudnia w takim razie...ależ bym zjadła torta:-p

Netka - nie ma sprawy! zdrówka dla Ninki i Ciebie!!

Miłej niedzieli!

Dorota tort obłędny! Świetny! Mniam i jeszcze o smaku tiramisu!!! Narobiłaś mi ślinotoku.
Inka oj tam wafelek...jeden a tyle radośći!

U nas całą noc gorączkowała Ninka. Koszmar. Syropy, czopki, nawet plastry na czoło zbijające temperaturę... Jestem wyczerpana.
Kota haha kuźwa, a sobie teściowa też kupuje takie ubrania? Mogła wyprać chociaż! ;)) I jestem przekonana, że to paka dla Hani, teściowa szykuję Młodej wyprawkę za Ciebie.

Dorotar Młody dostaje jakieś słodkości ale bardzo rzadko. Są to najczęściej ciasteczka pieczone przez moją mamę- czyli wiem co je. A "teściowie" pchają w niego wszystko, takie słodycze których ja sama bym nie zjadła.
Nie chcę z nimi walczyć ale staram się jak mogę tłumaczyć grzecznie.

Netka zdrowia dla Ninki. Jakby temp nie schodziła to spróbuj okłady zimne.
Oby szybko przeszło!

Milva dobra i 7:30, u nas 7:00 i nie ma spania.

Witam. Pogoda u nas paskudne, brzydko i deszczowo. Mlody zjadl kaszke, siedzi na nocniku. A mnie sie nic nie chce....

Kota czyzby twoi tescie znali się z moją ciocią??? Chociaz przepraszam, ciotka przynosi rzeczy male, uzywane ale chyba zawsze wyprane...

Dorotar ale piękny tort!

Inka o tak, Kota powinna jeszcze wysłać 100 zl, co by na dobrą synową przystało :D

Milva u nas tez swieto, mlody wstał o 9.10. No ale usnął po 23...:baffled:

Netka zdrówka dla Ninki, ta temperatura to moze na ząbki?

reklama
Karolcie złapało jakieś okropne choróbsko ;/ nie dosyć, że z nosa leje się "woda", to biedna zaczęła kaszleć i jutro pewnie dalej do lekarza. Jakoś kiepsko zaczął nam się ten rok pierwsze angina później oskrzela, uczulenie, wysoka tem. to teraz jeszcze coś;/

Kota
- widzisz jakich masz dobrych teściów, pamiętają o Was i paczki wysyłają ;p

Netka- zdrówka dla niuni

Do góry