reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Maciuś jeszcze nie śpi tylko szaleje ja przegięłam delikatnie z porządkami i mnie brzuch pobolewa no ale nie mogę całe dnie siedzieć i nic nie robić bo mi się chłop zajedzie.

agapa dobrze że temperatura u Mikusia spadła oby już nie wróciła.

reklama
hej hej

Phelania, brzucho już mam okrągły, fakt, i zaczęło się kopanie po żebrach, to bolesne kopanie eh... niecierpliwie codziennie sprawdzam na iPhonie, czy już może podświetliłaś alarmowy wątek i wracają wspomnienia z grudnia :) choć pogoda w sumie grudniowa;))

dziewczyny, które mają smartphony, chciałam Wam polecić super aplikację Video Touch Lite, jest dostępna wersja darmowa nieco okrojona, ale i tak fajna, dziecko dotyka obrazka ze zwierzątkiem lub pojazdem i wyświetla się fajny filmik tematyczny, każdy obrazek ma przypisane 3 filmiki, więc nie jest nudno. Kuba jest zachwycony :)

Inka, fajny ten MacLaren :tak:

Nastazja, ja ostatnio też myślę o nowym łóżeczku dla Q, turystyczne raczej nie wchodzi u nas w grę, bo młodemu tak się zdarza po przebudzeniu wierzgać na leżąco, że się łóżeczko turystyczne kilka razy po prostu złożyło, gdyby nie było na dnie materaca, pewnie by walnął dupskiem o podłogę :/ ja myślałam o takim: KRZYŚ B SPRĘŻYNY Łóżko Łóżka dla dzieci *GLIWICE* (3139713234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tylko pomalowałabym je na biało, bo niestety nie mają takiej opcji kolorystycznej w sprzedaży :(

zabcia, a Ty sie mala oszczedzaj!! Szczegolnie na poczatku!! Ja niestety tez teraz przeginam, wlaczylo mi sie "wicie gniazda"...

Ostatnia edycja:
Cholera miałam iść spać ale mnie złapał cykor .... jakieś zjeby tłukły się kubłami na śmieci a że mam okno salonowe obok chodnika praktycznie o mały włos nie dostałam zawału a jeszcze do tego tv zaczęło szaleć myślałam że ktoś kable pod oknem rusza i w strachu przerażona zadzwoniłam do M i powiedziałam żeby szybko wracał po pracy bo się boję.

Na szczęście Maciuś śpi na górze już miałam w planie do niego uciec i zamknąć się w pokoju i siąść pod drzwiami na prawdę jestem cykor ale to takie miłe wspomnienie z początku pobytu w UK jak mieliśmy wjazd do domu i mój K oberwał.

kota ja się oszczędzam ile mogę bo nawet dużo nie sprzątam tyle o ile bo mi się nie chce nic w tym domu robić skoro za 2 mies kończy nam się umowa i nie możemy już tu mieszkać. Tyle co pranie tyle że latanie po schodach bo na raz za ciężkie by było. No i to wieszanie prania to syzyfowa praca przy Maciejku ja wieszam on ściąga i wiesza że wszystko się tarza po dywanie.

Hej Lalki
A gala Gratki dla Eleny-wyprzedziła Ninkę, sądzę, że Moja pójdzie na końcu i będzie to spektakularne... haha każdy zapamięta, że poszła ostatnia!
Agapa zdrowia dla Mikiego!Biedny!
Poczytałam Was pi razy oko, bo czasu nie mam... na nic ;( wczoraj inwentaryzację miałam do 1 w nocy.... od 10 do 1 w nocy w pracy...dziś znów na 10 do 18 i tak codziennie. Makabra!
Viola super, że poszłaś do pracy, kobiecie trzeba takiego wyjścia z domu ;)Choćby dla przewietrzenia głowy!
Maleństwo przykre, że babcia się tak zachowuje... myślę, że ludzie dziwaczeją na starość!
Kupinosia jak się o coś szczerze modli i prosi Boga, przyjmuje wszystko z pokorą....i jak się jest przede wszystkim dobrym człowiekiem... to Bóg dopomaga i ja myślę, że kiedyś Twoje i M marzenie o ślubie się spełni.
Sosnowiczanka ;* -ja też się Tobą interesuje-żeby nie było ;P

Lalki uciekam, już nie dam rady więcej nadrobić. Tęsknię za Wami!!!
Venus pomodlę się w intencji zdrowia dla Mamy Twojej, będzie dobrze!

Zabcia, ja mialam z praniem taki sam problem, wiec wrzucam w dzien rzeczy do pralki, czesto Kubin mi pomaga, lubi to, wlaczamy pranie i jak sie skonczy, to tylko uchylam drzwiczki, a M. wywiesza, jak wraca z pracy ;) przez noc wszystko wysycha,

dzień dobry
ja juz od 7 w pracy. póki co cicsza i spokój więc mogę Wa poczytać.
jutro też pracuję więc tylko niedziela pozostaje mi wona.

miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej, od 4 nie śpię, Bart się kręcił i też nie spał. Właził na mnie i znowu do siebie i tak do 7 ...pewnie niedługo będzie chciał spać, a potem do wieczora nie wiem jak wytrzymamy:baffled:
Śnieg sypie, normalnie brak słów ... nic się nie chce.

Do góry