reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Ja ide szisiaj na sushi, nie mam zamiaru rezygnować z pysznego jedzenia :)
Co z tego, że w PL wszystki państwowo można załatwić, jak wszystko załatwiam prywatnie... Gin prywatnie i badania, pediatre też mamy ze swoim gabinetem, tu prblemu nie ma, bo byłam z młodym u lekarza ze 2 razy, nie widze potrzeby chodzenia do lekarza jak dziecko zdrowe...
Mi kazała tylko folik brać, przyjść w 8tc i wtedy USG i skierowanie na badania. Następna wizyta koło 20 maja...

reklama
K8libby ja wiem,że prywatnie w Pl wszystko załatwisz ;-) W zasadzie w wiekszych miastach w Uk też...
tylko widzisz, wszystko sie komplikuje, jak dziecko ma jakiś problem. Raczej chyba nikt ze zdrowym
dzieckiem do lekarza nie chodzi, a znowu jak jest coś na rzeczy, to i prywatni lekarze bywają zawodni:baffled:

Aha i jeśli sushi zawiera surową rybę, to bym odpuściła....mimo mojego lajtowego podejścia;-)

nanowi witaj :)

k8libby surowa ryba odpada niestety tak jak mieso ;)

ja dzis kupilam sobie sokowirowke i bede pila codziennie soczek warzywny albo owocowy mmmm pycha.

Magda ja zawsze pilam soki swieze kupowane typu 1 dniowe a teraz z racji ze musze duzo lezec a m niestety nie ma czasu codziennie biegac do sklepu to poprostu sama zaczne tworzyc. jak masz jakies smaczne polaczenia to czekam na przepis

Smerfetka mój ulubiony to ananas, ogórek świeży i kolendra, a do tego kruszony lód:happy2: Lubię też
z pomidorów, limonki, selera naciowego i marchwi. Moje dziewczynki najlepiej lubią z buraków, jabłek
i cytryny, a na lato hitem jest melon, mięta i mango z kruszonym lodem. Oczywiście klasyka też, czyli
marchew, jabłko i seler, albo mix seler korzeniowy, buraki, pietrucha i marchew do tego oraz biała kapusta.
Bomba witaminowa! :-)

Ja za to mam super przepis na green smoothie robiony w blenderze :) pycha

ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Ewelinka, powinno być coś widać, ale Magda ma rację - jeśli jednak nie będzie, to będziesz się zamartwiać :sorry2: Może jeszcze postaraj się wytrzymać jakiś czas? Ja czekam razem z Tobą, bo mam wizytę 25. dopiero :tak:

Smerfetka, mniam mniam :-D Zazdroszczę, uwielbiam świeżo wyciskane soki :tak:

Czarna, mogę się spytać?: Twój mąż jest Amerykaninem? :sorry:

A ja dziś na poprawę humoru poszłam sobie na zakupy i wróciłam z lustrem oraz farbkami :-D Potem spędziłam kilka godzin na malowaniu ramy, ale mi się wesoło zrobiło bez powodu :-D:-D:tak:

Przeczytałam taki artykuł o kobiecie, która była w ciąży urojonej z... pięcioraczkami! :szok: I się tak zastanawiam: jeśli jakimś cudem udało jej się utrzymać to urojenie przez dziewięć miesięcy i nadchodzi data "porodu" - co ona rodzi? :baffled::shocked2::-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry