reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Melduję się i ja.
Słyszałam bijące serduszko!! NIESAMOWITE!!

Maluszek jest jeden i ma 0,65cm. Zagnieździł się prawidłowo.
Jest dokładnie 6t2d czyli tak jak w suwaczku :)
Wszystko u niego dobrze, pozdrawia Was!! :biggrin2:

Mam brać Duphaston mimo dobrych wyników, lekarz powiedział że to nie zaszkodzi.
Acard odstawić, bo przechodzi do płodu.

Dostałam skierowania na miliona badań, mam się wyrobić w 2 tyg.
Następna wizyta 25.04. - jeszcze w tym m-cu.

Jestem przeszczęśliwa! :-) :-) :-)

Katjana GRATULUJĘ :) Wiem jak się czujesz, emocje niesamowite!

Ostatnia edycja:
To dziwni ci lekarze :) ja za tydzień wizyta i następna pewnie dopiero koło 20 maja :) badań będę miała mniej, bo cytomegalie mam przeciwciała, hiv robiłam, grupe krwi tez mam.

Katjana, widzisz? Nie było potrzeby zmartwień :-) Gorące gratulacje :tak:

Fimka, Tobie również gratuluję ;-) Super się czyta takie relacje z wizyt :tak:

Chyba już się weekend zaczyna, bo coraz mniej postów :sorry2:

Ponowię pytanie: co z administratorką forum, bo jestem do tyłu w temacie?

Mialam dzis krew pobierana i moja gin zadzwonila do mnie ok 8 wieczorem ze beta ponad 6000 na 5 tydz :-) takze jestem spokojniejsza i ciesze sie ze nie musialam czekac do poniedzialku na wizyte :)

Perrie a co ma byc z admin forum? Bo chyba ja nie w temacie?

Tak wiec spokojnie ide spac :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry