reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

na dobranoc pokaże Wam jakie marchewki posiada moja siostra w ogrodzie :-)
1237027_689474321080854_971502678_n.jpg

Załączniki

• 1237027_689474321080854_971502678_n.jpg
    1237027_689474321080854_971502678_n.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Nic ciekawego, bo tylko spożywka ;-) Udało się jednak usunąć Nelly ząbka nim wyszliśmy do sklepu, więc troszkę odetchnęłam...Wiecie, niby to nie problem, ale ona coraz mniej jadła, potrafiła połykać wszystko bez gryzienia, a potem bolał ją brzuch. Wiecznie płakała przy myciu zębów i po prostu chodziła głodna....szkoda mi jej było :sorry2: Pogadałyśmy, poszła z tatą do łazienki i ząb w zasadzie prawie sam wypał. Teraz tak śmiesznie sepleni, ale na szczęście delikatnie:happy2:

Agrafko wyszło mi z głowy,że jedziecie już w poniedziałek. Super! Mam nadzieję,że odpoczniesz i naładujesz bateryjki :-) A marchewa czaderska:-D Na jakiś konkurs idealna :-p:rofl2:

Qraa oj ja jestem bardzo rozkojarzona w ciąży...Może nie w tej chwili, ale pamiętam jak w poprzednich popełniałam takie cudaczne rzeczy,że sama się z siebie śmieję do dziś. Chowałam chleb do lodówki, a potem awanturę mężowi robiłam,że cały zjadł :-D Albo kiedyś robiąc ciasto, zamiast wsypać cukier do białek, to wsypałam do garnka z olejem po frytkach :szok::-D No i wiele, wiele innych rzeczy mniej lub bardziej dziwnych. To chyba normalne ;-)

Oomamba ja w sumie wiem wiele o Świadkach Jehowych i może dlatego tak bardzo ich nie rozumiem...mój mąż mówi w sumie, to co idealnie oddaje prawdę o nich "zniszczyli mu całe dzieciństwo" :nerd: Najtrudniej będzie mi dzieciom wytłumaczyć kiedyś, czemu babcia nie dzwoni na urodziny, albo czemu tej babci nie robimy laurek na Dzień Babci. :blink:Super,że maluszek już tak pięknie daje znać o sobie. U mnie rusza się sporo, ale chyba jest jakoś inaczej ułożone, bo tak dziwnie czuję:sorry2:

Dziewczyny nie nadrobilam ogólnie mam takie wahania nastroju ze sama nie wyrabiam ze sobą. :no:
Mitemil samych radosci w życiu :) 16 mam usg 20 tyg. Dam wam znać co i jak . Pozdrawiam

Dzień dobry :)
Czy bo bezalkoholowym piwie można mieć kaca? ;) Tak się od rana czuję, pewnie to efekt wczorajszego "maratonu" przez pół miasta. Chyba jeszcze nie odpoczęłam. Za to upewniłam się, że nie nadaję się teraz na wakacje z upałami :(
Na dziś brak jakiś szczególnych planów poza wyjściem do fryzjera :) Od roku nic nie robiłam z włosami... zawsze jakoś brakowało na to czasu. A potem duże lody :D Więcej do szczęścia już nie trzeba!

Miłego dnia!

Witajcie!

Mitemil- duuużo zdrówka i spełnienia marzeń Kochana :* :-D

Oomamba
- ech obkupiłam się. Kupiłam m.in.: dywan, półki na ścianę, bibeloty, narzutę na łóżko, gazetownik, lampkę, kwiaty i pełno innych pierdów, które baaardzo cieszą moje oko. :-D

Dzisiaj znowu nie będę miała czasu, aby popisać z Wami, bo robię pod wieczór grilla dla znajomych, którzy koniecnie chcą opić mojego magistra, skoro ja nie mogę go należycie uczcić, hihi.

Buziaki dla Wszystkich :**

Magda z uk-ja tylko slyszlalam jak dziecko dostalo ochrzan bo bylo glodne i zaczelo jesc bez modlitwy. Albo jak rodzice skazywali syna na smierc bo nie wyrazali zgody na transfuzje krwi . Co do tskich rzeczy nie jestem tolerancyjna. Dobrze, ze Nelly poZbyla sie zabka, bo sie biedna meczyla :-(
Anula- udanej imprezki
Witam sie z rana, lece na zakupy i na przeglad dovlumpa. Milego dnia buziaki

hej dziewczyny:-)
A ja sie dzis bawie:-)ide na 40lecie do tesciow. Zaraz zmykam do fryzjera,pozniej makijaz i jestem gotowa,ale impreza dopiero na 17ta.Mam nadzieje ze troche tam pobede i nie zmecze sie tak szybko by pojsc do domku.
życze milego weekendu kochane.

Ulenka ja tez :) a tesciowa robi pyszne skrzydelka takie jak z kfc. Mniaaam
Wracam szczesliwa z lumpa.
Kupilam mezowi kurtke zimowa Marka Spensera za 13zl i koszulki po 2.5zl z metkami. A mojemu okruszkowi kombinezon za 5 zl i Damianowi polar za 2 zl kocham takie zakupy :-)

reklama
Hej

w Gdansku dzis pogoda kanapowa... zimno, pada...

dzis na obiad spaghetti tylko musze ruszyć tylek do sklepu ;-)

Ula ale fajnie masz. Ja uwielbiam takie imprezy ;-) udanej zabawy

Agrafko super ze udało się zdobyć takie cuda ;-)

Anula no to udanej imprezki i Tobie życzę. Oby pogoda zaczęła bardziej sprzyjać :-)

Buziaki ;**

Do góry