Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też będziemy mamami, damy radę! Po prostu nam nie przyjdzie to tak łatwo... Ale miłość będzie bezgranicznaPowodzenia dziewczyny.
Wczoraj byłam u siosyry i tak jak myślałam jest w ciąży.9 tydzień ,pokazywała mi zdjęcie z usg ,taka mała fasolka ,maleńkie rączki i nóżki .......
też chcę
![]()

Oby się udało jak najszybciejWitaj kochana. W takim razie życzę Ci abyś szybko ujrzała na teście dwie kreski. Ja się staram od dwuch lat i nadal nic.
Tak około 26-28 dni. Praktycznie zawsze @ o czasie. Chciałabym żeby ciąża była od razu ale naczytalam się jak długo ludzie się starają i bardzo się boję że też będę musiała czekać.Dobrze zrobiłaś że już zapisałas się do ginekologa. On napewno będzie wiedział jakie badania zrobić przed następną ciaza choć życzę Ci abyś nie musiała robić kontrolnych badań przed ciaza tylko żebyś zaszła od razu. A jak długie masz cykle ?
No to rzeczywiście nie wesoło!To masz regularne miesiączki. Ja to inna bajka. Bo ja choruje i to nie na jedną chorobę A teraz już od pół roku miesiączka mi się spóźnia miesiąc w miesiąc. TSH I prolaktyne mam w normie A miesiączka się miesiąc w miesiąc spóźnia. Nie znam powodu bo nigdy tak nie miałam. Myślę że jak z pierwszą ciaza zaszłas szybko to teraz też problemu nie będzie ale tak na wszelki wypadek porob badania te ważne do zajścia w ciążę i jej utrzymania i w między czasie się starać. Może będzie niespodzianka szybciej niż myślisz czego ci życzę. A jeśli chodzi o mnie to bardzo dużo nocy miałam przeplakanych, rozczarowań i szczerze mówiąc mam już dość ale dla dziecka się nie poddam. Właśnie czekam do 9 maja na wizytę do endokrynologa mam poznać wszystkie wyniki które mi zrobili i w maju mam się rejestrować do ginekologa ponieważ on też chce widzieć moje wszystkie wyniki i chce zrobić następne kontrolne USG.