reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej laseczki, kciuki za wizyty dzisiajesze. Ja dzisiaj 12h w pracy i oktutnie mi sie nie chce [emoji23] najchetniej poszłabym spać.
To prawda, ze na niektorych USG nie slychac serduszka tylko je widac? Czy to zalezy od etapu ciazy ?
U mnie nie puszczał ,tylko mogłam zobaczyc. Też mam aplikacje Hi Mommy ale coś mi źle liczy te dni , trochę opóźnienia jest .

reklama
Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]
A to ja wręcz przeciwnie. Mi zawsze ciaza służy ,zero krostek , twarz gładka,włosy ładne ,paznokcie mocniejsze - nie łamią się. Pod tym względem mogłabym być cały czas w ciąży [emoji4][emoji6]. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,wiem że to stres ,ja mam zawsze ciśnienie podwyższone [emoji16]

Jestem po wizycie. Muszę dalej przez to plamienie leżeć. Zakaz wychodzenia z domu i brać te leki na podtrzymanie. Widziałam mały zarodek i mała kropka którą pewnie jest serduszkiem :) jestem w 6t4d :) za dwa tygodnie teraz wizyta. Jeszcze mi karty ciazy nie założyli :) za dwa tyg pierwsze badania krwi i moczu :) A Wy też musicie zrobić badania na grupę krwi ?

A to ja wręcz przeciwnie. Mi zawsze ciaza służy ,zero krostek , twarz gładka,włosy ładne ,paznokcie mocniejsze - nie łamią się. Pod tym względem mogłabym być cały czas w ciąży [emoji4][emoji6]. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,wiem że to stres ,ja mam zawsze ciśnienie podwyższone [emoji16]
To właśnie mi się zdaje że zbrzydlam[emoji3]do tego włosy na nogach szybciej mi rosną i są ciemniejsze [emoji23]

Jestem po wizycie. Muszę dalej przez to plamienie leżeć. Zakaz wychodzenia z domu i brać te leki na podtrzymanie. Widziałam mały zarodek i mała kropka którą pewnie jest serduszkiem :) jestem w 6t4d :) za dwa tygodnie teraz wizyta. Jeszcze mi karty ciazy nie założyli :) za dwa tyg pierwsze badania krwi i moczu :) A Wy też musicie zrobić badania na grupę krwi ?
Super cieszę się za 2 tyg zobaczysz serduszko[emoji3]tak, obowiązkowa jest grupa krwi jak nie znasz.chodzi o jakiś tam konflikt jakbyś miała minus a ojciec plus

Ja grupę krwi określoną miałam przy pierwszej ciąży - to konieczne[emoji846]

reklama
To właśnie mi się zdaje że zbrzydlam[emoji3]do tego włosy na nogach szybciej mi rosną i są ciemniejsze [emoji23]
Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.

Do góry