reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć Dziewczyny. Ja przez weekend walczyłam z truskawko-poziomkami. Masakra. 12 kg miałam i wyszło mi 33 słoiki 0,5L. Na zimę jestem zaopatrzona [emoji23] Teraz czekam na porzeczki. Będzie galaretka do zimowej herbaty.
Dziś popołudnie zaplanowane, bo mamy zakończenie sezonu koszykarskiego u młodszej córki i jest mała impreza. Potem idziemy do mojej przyjaciółki, która też jest w ciąży.
Miłego dnia.

reklama
Witam się niedzielnie :) u nas dzisiaj rocznicowy grill, start imprezy o 16 :) będę pierwszy raz robić szaszłyki tak typowo grillowane na grillu, moze będą jadalne :D no i dzisiaj oficjalnie ogłosimy, że powiększy nam się rodzina :)

Hej [emoji4] ja dzisiaj wracam do domu, wiec czeka mnie kilka godzin jazdy, mam nadzieje ze jakos dam rade w tym upale [emoji4] odpoczelam, opalilam sie i teraz bede leniuchowac dalej w domu [emoji12] milego dnia [emoji8]

Hej wszystkim[emoji5] u nas dzis piekna pogoda[emoji5] coreczka dala mi sie wyspac. Po poludniu mamy festyn to sie przejdziemy z Mezem[emoji5] u mnie tez ciaza przebiega bezobjawow. Zupelnie inaczej niz poprzednia. Tamta caly czas wymiotowalam, a teraz mam mdlosci jak za duzo zjem.
Milej niedzieli zycze[emoji5]

I ja witam wszystkich niedzielnie [emoji3] wstałam z bólem zatok niestety [emoji29] ale mam nadzieję że je jakoś ogarnę szybko. Ja do południa w domku a po obiedzie jedziemy nad wodę i przy okazji pogrilujemy trochę [emoji6] oby tylko nie padało. Miłego dnia [emoji9]

I ja witam wszystkich niedzielnie [emoji3] wstałam z bólem zatok niestety [emoji29] ale mam nadzieję że je jakoś ogarnę szybko. Ja do południa w domku a po obiedzie jedziemy nad wodę i przy okazji pogrilujemy trochę [emoji6] oby tylko nie padało. Miłego dnia [emoji9]
Na zatoki polecam oklady z goracej soli! [emoji4] przetestowane kilka dni temu [emoji16] poczytaj więcej w internecie, tylko pamietaj zeby po takich okladach juz nie wychladzac zatok (najlepiej przed snem po prostu) [emoji4] udanego dnia w takim razie [emoji8]

Na zatoki polecam oklady z goracej soli! [emoji4] przetestowane kilka dni temu [emoji16] poczytaj więcej w internecie, tylko pamietaj zeby po takich okladach juz nie wychladzac zatok (najlepiej przed snem po prostu) [emoji4] udanego dnia w takim razie [emoji8]
Dzięki [emoji6] ja z zatokami mam problem od dawna i niezawodnym sposobem u mnie jest fixsin. Jedno, dwa płukania i jest lepiej [emoji4]

@Kokoszka356 dziekuje [emoji8]
To jeszcze przedstawię Wam jeden piekny widok i juz nie zameczam moim urlopem [emoji16]
Dziewczyny, ja oprocz ciągnięcia od czasu do czasu w dole brzucha (i to tez przy gwałtownych ruchach) nie mam w ogole objawów. Nawet mdłości ustaly.Zobacz załącznik 868026
Piękny widok [emoji4] uwielbiam Sniadrwy [emoji4]

A ja od paru dni mam okropnie chwiejne nastroje [emoji848] aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i zaczynam się izolowac bo wszystko i wszyscy w okol mnie denerwują. Co chwila chce mi się płakać- łzy same mi się Cisna , za chwilę sama z siebie się śmieje , a za 15 min jestem wściekła. Jak chora psychicznie..no już nie wyrabiam [emoji52][emoji52][emoji52]

reklama
A ja od paru dni mam okropnie chwiejne nastroje [emoji848] aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i zaczynam się izolowac bo wszystko i wszyscy w okol mnie denerwują. Co chwila chce mi się płakać- łzy same mi się Cisna , za chwilę sama z siebie się śmieje , a za 15 min jestem wściekła. Jak chora psychicznie..no już nie wyrabiam [emoji52][emoji52][emoji52]
Rozumiem Cie, ja tez wpadam w takie stany skraje. Ostatnio mąż mnie wkurzył bo szukał szpachelki i sapał pod nosem, ze nic w tym domu nie można znalezc to od słowa do słowa wpadłam w taką furie, że trzaskałam wszystkim, szafą, drzwiami, zawinełam torebke i wyszłam wściekła z domu. Teraz myśle sobie, że to musiało mega śmiesznie wyglądać z boku [emoji14]

Do góry