Karoolka92
Zaciekawiona BB
Ja biorę Acard przy staraniach i heparyny wynik 0.00 czy to możliwe, czy błąd laboratorium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem po dwóch poronieniach. Brałam już w czasie starań acard 150. I heparynę od pozytywnego testu.Hej dziewczyny!
aktualnie jestem po dwóch poronieniach z dodatnim pierwszym testem na antykoagulant tocznia oraz niedoborem białka S. Badania do powtórzenia w grudniu oraz wizyta u hematologa.
Już wiem ze w razie ciąży dostanę Neoparin 60 mg oraz acard 75 mg. I moje pytanie brzmi- od kiedy dostaliście heparynę? Od testu ciążowego czy potwierdzenia przez lekarza? Na moje pytanie lekarza czy to nie za pozno od potwierdzenia na usg (2x poronienie w 6 tyg) lekarz odpowiedział ze nic na to nie poradzi. Czy acard na tyle na samym początku rozrzedzi krew? Bierzecie 75 czy 150 mg?
Jestem teraz w 3 ciąży. 25 TC. Pracowałam do wczoraj. Dzięki pracy nie myślałam o możliwości komplikacji i straty.A od razu idziesz na zwolnienie lekarskie jeśli pracujesz? Bo wydaje mi się ze to ciąża zagrożona juz
I wszystko w porządku z ciąża? Nie było jakiś większych powikłań? Najbardziej boje się ze heparyna sobie nie poradzi i po raz 3 mogę znowu w 6 tyg poronicTeż jestem po dwóch poronieniach. Brałam już w czasie starań acard 150. I heparynę od pozytywnego testu.
brałam w sumie od 3 msc jak się dowiedziałam o komplikacjach i wszystko z dzieckiem okejHej dziewczyny!
aktualnie jestem po dwóch poronieniach z dodatnim pierwszym testem na antykoagulant tocznia oraz niedoborem białka S. Badania do powtórzenia w grudniu oraz wizyta u hematologa.
Już wiem ze w razie ciąży dostanę Neoparin 60 mg oraz acard 75 mg. I moje pytanie brzmi- od kiedy dostaliście heparynę? Od testu ciążowego czy potwierdzenia przez lekarza? Na moje pytanie lekarza czy to nie za pozno od potwierdzenia na usg (2x poronienie w 6 tyg) lekarz odpowiedział ze nic na to nie poradzi. Czy acard na tyle na samym początku rozrzedzi krew? Bierzecie 75 czy 150 mg?
Tak jest ok.I wszystko w porządku z ciąża? Nie było jakiś większych powikłań? Najbardziej boje się ze heparyna sobie nie poradzi i po raz 3 mogę znowu w 6 tyg poronic![]()
Hej dziewczyny!