0202oliwcia
Fanka BB :)
Kobietki co tam u Was ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz prawa,raz lewa no chyba że mi się zapomni to daje jak chce. Ja biorę do października i do końca maja, był czas że 2xdziennie brałam, co tak mała igła ci zrobi? Nie panikuj na zapas.... No chyba że siniaków sobie narobisz. Ale są jeszcze rece i nogi, jest gdzie kłuć [emoji19]Odświeże trochę temat :-) czy macie jakiś sposób na zastrzyki. Kiedyś brałam 20szt i raz z jednej strony pępka raz z drugiej i jakoś poszło. Teraz tych zadtrzykow będzie 8 miesięcy,całą ciąże,trochę mnie to przeraża. Czy macie jakiś patent na to? Np cztery dni z jednej strony a potem cztery z drugiej i ta jedna strona odpoczywa???? Cokolwiek jakieś pomysły? :-)
![]()