U nas mega przyrost 

Napisz mi proszę czy z uwagi na wcześniactwo macie zaleconą suplementację żelazem ?W poniedziałek waga 2255 g. Byłyśmy tez w szpitalu od środy i dziś już w domku. Mała miała niedokrwistosc i bezdechy 3x w ciągu 2 dni i zdecydowali się na przetoczenie krwi. Niebo a ziemia teraz. Mała nie jest blada,bardziej aktywna i chętniej jena razie nie są to zawrotne ilości ale na raz jest to już 70-90 ml gdzie jeszcze tydzień temu było 40-60. Waga dziś przy wypisie 2470 g także mega przyrost w ciągu tych kilku dni. W poniedziałek mamy kontrole u neonatologa na zaspie oraz dodatkowa morfologię.
Psychicznie jak miałam z nią zostać w szpitalu to tragedia,jeszcze było wątpliwe czy wyjdziemy bo miała katarek i jakieś zmiany na płucach,jak to usłyszałam to aż się popłakałam z bezsilności. Koniec końców wyszło ze zmiany są od urodzenia i żadna infekcja się nie rozwija wiec dziś był wypis i od razu ulga
Trzymam kciuki żeby coś ruszyłoNo i czekam na zdjęcie tego małego królewicza

polecam stosować plasterki na blizny po cc
 polecam stosować plasterki na blizny po cc 

W niedzielę ściągamy szwy. Ale mnie ta rana swędzi
 W niedzielę ściągamy szwy. Ale mnie ta rana swędzi 
 niestety skurcze po indukcji są okropne, nie ma między nimi przerw więc był podduszany non stop. Kończę swoją karierę porodową, moje ciało ewidentnie się do tego nie nadaje.
niestety skurcze po indukcji są okropne, nie ma między nimi przerw więc był podduszany non stop. Kończę swoją karierę porodową, moje ciało ewidentnie się do tego nie nadaje.