natalya
Fan(ka)
kinia teraz pewnie wypoczywasz po tym intensywnym miesiacu ;D ;D ja moze w niedziele pojade z przyjaciolka nad morze na 3 dni, zobaczymy jeszcze jaka bedzi epogoda. wyjazd z moim mezem chyba teraz nie wypali pbo dostal jakies super zlecenie i chodzi caly podekscytowany, musial teraz niestety wyjechac, a jak on moze to ja mam egzaminy
paulina na holenderskiego trenera stan male biedne kraje( bo chca sie jak najlepiej pokazac) to polske tez pewnie stac, pod uwage tzreba brac tez zystki, przeciez za kazdy wygrany mecz dostaja kase.
mnie od paru dni okropnie bola nogi, caly czas mi puchna i sa okropnie ciezkie, ledwo chodze, pogoda mnie dobija bo jeden dzien upal a nastepny zimno
paulina na holenderskiego trenera stan male biedne kraje( bo chca sie jak najlepiej pokazac) to polske tez pewnie stac, pod uwage tzreba brac tez zystki, przeciez za kazdy wygrany mecz dostaja kase.
mnie od paru dni okropnie bola nogi, caly czas mi puchna i sa okropnie ciezkie, ledwo chodze, pogoda mnie dobija bo jeden dzien upal a nastepny zimno