reklama

Holandia

kinia teraz pewnie wypoczywasz po tym intensywnym miesiacu ;D ;D ja moze w niedziele pojade z przyjaciolka nad morze na 3 dni, zobaczymy jeszcze jaka bedzi epogoda. wyjazd z moim mezem chyba teraz nie wypali pbo dostal jakies super zlecenie i chodzi caly podekscytowany, musial teraz niestety wyjechac, a jak on moze to ja mam egzaminy:(
paulina na holenderskiego trenera stan male biedne kraje( bo chca sie jak najlepiej pokazac) to polske tez pewnie stac, pod uwage tzreba brac tez zystki, przeciez za kazdy wygrany mecz dostaja kase.
mnie od paru dni okropnie bola nogi, caly czas mi puchna i sa okropnie ciezkie, ledwo chodze, pogoda mnie dobija bo jeden dzien upal a nastepny zimno:(

reklama
Hej "holederki" ;)
Kinga- wszystkie fotki przejzalam i zapisalam na kompie, musze mojemu pokazac co to jest polskie wesele ;D
a fotki macie wspaniale, widac ze zabawa sie udala. Czekam na opis calosci. I zycze powodzenia w staraniach :-*
Natalia- zycze tobei wyjazdu nad mozr i naj naj pogody, szkoda tylko ze z mezusiem nie uda Wam sie razem wyskoczyc.
Co do druzyny to masz racje, bo fakt stac a z wygranymi kasa plynie, ale oni maja chyba zbyt duza dume w majtasach aby obcokrajowca na trenera wziasc ;) A na nozki polecam chlodny prysznic i polezec z nimi-uniesionymi na okolo 15 cm.

ostatnio wieczorami do mojej wanny plynie tylko zimna woda...i po tych chlodnych kapielach jest mi duzo lepiej, kupilam sobie dzisiaj jednak jeszcze tabletki na wszelki wypadek, mieszkam blisko glownej ulicy handlowej na ktorej sa dwa sklepy z naturalnymi kosmetykami, zdrowa zywnoscia itp, jeden jest duzy drugi malutki, w tym duzym obsluga jest beznadziejna, babki sa tak opryskliwe i nie mile ze odstraszaja klijentow, poszlam do tego malego i gadam z przemila babka ktora we wszystkim swietnie doradzi, nie wciska najdrozszych rzeczy i byle czego i mi opowiada ze byla dzisiaj u niej klijentka ktora najpierw poszla do tego duzego, chciala cos na odchudzanie, rok temu urodzila dziecko strasznie przytyla i nie moze schudnac, poprosila o jakies herbatki tabletki itp, a babka jej poradzila zeby wczesniej wstawala, na co ona powiedziala ze ma male dziecko i wtaje bardzo wczesnie, a babka jej na to: od koryta wczesniej wstawac!!!! wyobrazacie sobie jak mozna tak do klijenta powiedziec, bylam w szoku!!!! i wiem ze te kobiety do wszytskich sie tak odnosza!!! a ten sklep jest tam od kad pamietam...ciekawe jakim cudem sie utzrymuja...

Natalia ciesze sie ze juz lepiej z nozkami, moje mi daja popalic ze hoho-radosci ciazowe ::)
To co opisalas to przypomina mi namysl od razu polski sklep, gdzie pol wiekowa babeczka stara sie jak za wszelka sile pozyskac klienta i wcisnac produkt poprzez swe historyjki. Az smiechu warte ze sa takie osoby co lubia takie plotkaniny w sklepach ::)
Pozdrawiam

u mnie ostatnie pare dni same tragedie :( moj kuzyn mial bardzo ciezki wypadek, lezy w szpitalu od gory do dolu w gopsie, jego rodzina nie chce powiedziec dokladnie co i jak, mysle ze jest bardzo zle a oni nie chca nas martwic, szczescie w nieszczesciu bo facet z ktorym sie dezyl i ktorego podobno byla wina poniosl smierc na miejscu :(
dzisiaj w nocy moja mama dostala telefon ze zamordowano jej kuzynke z gdanska, jeszcze nie wiadomo dlaczego, co i jak, tragedia jednak okropna :(
moj ojciec podono oddal do sadu mojego niemeza ze ten go straszy :o trwaja teraz chyba 3 rozne sprawy ktore zalozyl moj ojciec przeciwko mojje mamie...jak ten czlowiek sie nudzi, a mnie to przestalo juz bawic...nie wiem jak to zalatwic
zaczyna mnie to wszystko jzu dobijac...i wkurza mnie ten swiat na maxa!!

Natalia bardzoCi wspolczuje, wiem jak sady sie odbijaja na rodzinie. Mojej mamy syn z I malzenstwa byl taki madry ze tez ja po sadach ciagnal, i nie bylo to za wesole. zycze Tobie aby kazda z tych spraw wyszla na korzysc Twa, mama i meza. A tatko niech se pojdzie w sina dal..... A ten wypadek, zabojstwo-kurka jak to dodac to wyglada jakby nad Twa rodzina wisiala jakas klatwa ( nie bierz Tego do serca). Widac jak to wypadki po ludziach chodza, a ja myslalam ze ostatnie przeszlo 10 lat to tylko w mej rodzinie byly skandale i historyjki do prasy. Trzymaj sie kochana, i wpadaj na forum czesto-tutaj sie mozesz nam wyzalic :-*

Hejka kobitki ;)

No Kinius jak to dluga kazesz nam czekac na streszczenie weseliska?
Natalia- mam nadzieje ze nastroje lepsze juz panuja w domku.
Pola-wruilas juz z wakacji, dawaj fotki, zapewne jestes brazowiutka.

Pozdrawiam

reklama
wczoraj mialma dwa egzaminy i poslzy swietnie, dzisiejsze dwa poprawka na wrzesien:( i jeden super:) te z poprawka to moja wina bo stanowczo za malo nad tym siedzialam...no ale pogoda i te sprawy...
niestety wczoraj rozniez sie dowiedzialam ze u mojej tesciowej wykryli raka, tak wyszlo ze wstepnych badan, oby te dokladniejsze wykazaly cos innego:( ....na prawde ostatnie dni same tragedie:( dzisiaj kolega mnie odwozil ze skzoly i wjechala nam na ulice dziewczyna jadaca rowerem. jechala najpierw na chodniku i puzniej nie patrzac wjechala na jezdnie, ale nie tak ze chciala z boku jechac tylko przejechac jakos po skosie, kolega ledwo wychamowal, doslownie centymetrow brakowala a ta jeszcze pretensje miala!!!
jutro jade nad morze:) z przyjaciolka na 3 dni, mam nadzieje ze ochlone troche od tych wszystkich wiadomosci:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry