• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hey Natalya,

no to widze ze mily czas mieliscie, fajnie ze utrzymujecie kontakt tak dobry z ex meza, nie kazda kobieta by byla taka wyrozumiala i chetna na znajomosci. Co do wolnego to jak najbardziej wykorzystajcie ten czas i nacieszcie sie soba, oby Wam tylko pogoda dopisala. U nas jest teraz 20-24 i zapowiadaja do 30 w nastepnym tygodniu i to ciepelko pujdzie na Polske ;)
Co do tych pudelek to jak najbardziej chetnie podeszlam, nigdy nie wiadomo co mozna dostac i zawsze koszt jakis z glowy. Obecnie czekam an przyjazd mych rodzicow, wraz z calym zestawem ubranek, ksiazek, gazet itp. do malenstwa i mamusi ;) wtedy sie rozeznam co sama musze pokupowac, ale jak znam ma mame to na pierwszy miesiac wyprawka ubranek jest gotowa ;D
Wczoraj mialam miec zareczyny w gminie, i wyobrazcie sobie ze z papierami nam namieszali, i troche pomylki moj kochany popelnil i wsio w dup*...musze teraz czekac az mamcia przesle mi reszte potrzebnych dokumentow i na nowo zalatwiac, wiec jak sie uda to na koniec czerwca bede mezatka a jak nie to lipiec-nie zakladam opcji ze mama nie zalatwi mi dokumentow ::)

A ktos wie kiedy Kinia nasza swiezo poslubiona ma wracac? Oj tam pewnie rowno sobie z Jerrym uzywaja na miodowo ;D

reklama
Czesc Dziewczeta
Oj, zaczęło się lato, zaczęło. Ja powoli dochodzę do siebie-zdrowie wraca,choć katar i ból głowy wciąż dokuczają, jednak przy takiej pogodzie na pewno pójdą precz ;) Z tymi pudełkami-gratisami, to jest tutaj dobrze. Zawsze to coś i to za darmo. Lubię promocje i gratisy-a kto ich nie lubi ;)
Paulina-miło jak rodzinka odwiedza, prawda?
To Wy się biedactwa musicie w gminie zaręczać? A nie można od razu slub i już? Masz już kreację?
Jutro pilkarski dzień, a jak mecz, to wszystko idzie precz! Trzymam kciuki za naszych, choć w duchu cieszę się, że mam do kibicowania również opcję holenderską-zawsze to dłużej potrwa...
Ja też jestem ciekawa kiedy Kinga wróci. Jakoś cicho...
Uściski

Hejka Pola,

*fajnie ze zdrowiejesz,
*te zareczyny to cos normalnego, minimum 2 tygodnie przed data slubu sklada sie papiery i podpisy,
ja wlasnie rozmawialam z rodzicami i mamcia nie moze mi zalatwic papierow z gminy, bo musez je sama z mym Emielem podpisac, jednak dopiero na koniec lipca moge jechac do Polski bo wtedy moj ma wakacje, a wczesniej sie nie da, gdyz juz wykorzystalismy wolne jak sie przeprowadzalismy :( Wiec wizja slubu odchodzi na plan do jakiegos sierpnia.
Ja na poczatku nie bylam zadowolona aby sie chajtac z brzusiem a teraz jak juz czlowiek sie szykowal na wszystko to nici z planow, przy mych szalejacych hormonach to tragedia :-[ Ale dam rade.
* Co do pilkui to nie jestem fanem ale teraz na emigracji szybciej pokibicuje bialo-czerwonym i troszke oranje ;)

ogladacie mecz?? ja juz nie moge!!! jak oni w taka wielka dziure jaka jest bramka trfic nie moga to juz wobrazam sobie co sie dzieje z tymi mniejszymi dziurkami ;D
my po 21 jedziemy na tydzien na urlop!!!!!! moja mama ma wolne 2 tyg i powiedziala ze na tydzien chce wziasc malego do siebie, tak wiec bez stresu we dwojke gdzies zaszalejemy, jzu przegladam oferty zeby znalesc cos ciekawego i odliczam dni:)

Ogladalam mecz i tylko niepotrzebnie sie stresowalam, zal kiedy ma sie malo aktywna druzyne narodowa, sadze ze niejeden podworkowy dzieciak ma wiecej checi.
Fajnie macie z urlopami, najpierw Kinia, potem jedzie Pola a potem Ty Natalya.....ja dopiero na koncu bo gdzies w okolicach 24 lipca wybieram sie do Polski. I juz sie nie moge doczekac rodziny, znajomych, spacerkow nad jeziorkiem....i wreszcie zabiore mego do Torunia i Golubia-Dobrzynia ( do tej pory zawsze cos nam zmienialo plany).
pozdrawiam w ten upalny wieczor ;)

A ja sama nie wiem, czy na szczęście czy nie z racji podróży nie zobaczę tak przeze mnie oczekiwanego meczu z Niemcami. Naszych chłopców trzeba wymienic na młodszych, aktywniejszych, zmienić trenera, a wogóle to zacząć treningi jak w Holandii-od dziecka.
Męża koleżanki z pracy mąż (strasznie to skomplikowane) jest trenerem piłki nożnej dzieci w wieku 7-10 lat. Trenuje tam tez jego 6-letni syn. Ostatnio na takim treningu był przedstawiciel z Rotterdamu i zaprosił małego (ponoć ma niespotykany talent) aby ten trenował pod okiem fachowców Feyenord. Tutaj to się w takim wieku zaczyna, a nie 10 lat później jak u nas.
Dobra, biore się za sprzątanie przedwyjazdowe.
Pozdrawiam gorąco i do napisania po powrocie.
Kinga-odezwij się. Co z Tobą?

paulina ja z bydgoszczy to po sasiedzku:)
moj niemaz stwierdzil ze polska powinna miec holenderskiego trenera to im lepiej bedzie szlo:) no ale fakt ze holenderscy trenerzy duze sukcesy odnosza:)
ciekawe kiedy kina wroci bo nas w niepewnosci trzyma:)

Hej,
Nadia jak by nie patrezc to prawie sasiadki jestesmy na tych Kujawach :)
Co do trenera z holandii to nie bedzie raczej ich w Polsce stac na to, wiec dlugo jeszce nie odniesiemy sukcesow ;)
A Kinia, jak by nie patrzec ma miesiac miodowy, i do konca jescze dosyc czasu, dlatego juz sie nie dziwnie ze napawaja sie soba w tym miesiacu ;D Mam nadzieje ze im pogoda i samopoczucie dopisuje. A jak wroca to my juz kinie przycisniemy aby opisala wsio i fotki pokazala.
Ja bylam wczoraj na usg polowkowym w szpitalu, i normalnie to nie mowia co bedzie za plec( takie cosik tylko prywatnie), ale ze ja taka mila i fajna to pani doktor potpatrzylamiedzy nozkami WARGE ;D i powiedziala ze na 90% to dziewczynka.
Tak sie cieszylam z tej wiadomosci, bo jednak mnie moje matczyne przeczucie nie oklamalo.
Pozdrawiam i zycze "pozytywnego" meczu naszej reprezentacji ;)

hejjjjj jestem !!! czytalam wszystkie posty jakie napislayscie pod moja nieobecnosc.Ladnie mnie obgadywalyscie ;D
Kochane laseczki wszystko wam opowiem w ten weekend i dostarcze fortki :D
Powiem jedno bylo SUPER !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry