reklama

Holandia

Zdjęcia z grilla:
1. Maja "pędziwiwatr|"...:-D
2. Maja w górę, spodnie w dół....:-D:-D:-D:-D
3. Maja kucharka...:-D
4. Majcia kierowca...:-D
5.Oli brudasek...:-D
6. Maja na hustawce...:-D

Dobrej nocki Kobitki!:-D:tak:;-):-D:tak:;-):-D:tak:;-)

reklama
a ja dziś kochane cierpię na bezsenność. jest wpół do drugiej. Mam do mam i nie tylko pytanie, a w sumie to proszę o poradę, dziś podczas załatwiania się poczułam dziwne rozszerzenie troszkę nawet zabolało, wyplułam dużego skrzepa miał ok 3 cm, tak w ogóle nie mam co jest dziwne bo zawsze miałam, krwawienie to teraz takie rzadkie się zrobiło jakby się z wodą wymieszało. Czy któraś z mam miała coś podobnego, aż się boję iść do lekarza bo czuję zę coś jest nie tak.

Anetko w sumie to dobrze że Twój synuś lubi słuchać muzyki, wiadomo dzieciom lepiej się narządy słuchowe i nie tylko rozwijają. A co do kolacji do widzę ze nie tylko ja dogadzam mężowi, też dostał kurczaka :). a co do nocnika to się zgodzę z Agasta można kupić go w hemie,

pauka, kochana zapomnialas wkleic zdjec albo ja ich poprostu nie widze :confused:
robale, przykro mi ale ja nic takiego nie mialam i nie wiem zabardzo co mam ci doradzic, chociaz na twoim miejscu nie czekalabym do wizyty u gina w PL tylko poszla tu...
a co do spania to ja bylam zawsze nocny marek, ale jak juz zasnelam to spalam jak kamien a teraz sie nie da i obawiam sie ze to sie juz nie zmieni

Dzień dobry ja już na nogach,
Ann ja tez bym tu poszła ale widzisz ja nawet anfielskiego nie znam, a mój mąż yo woli abym do polskiego poszła, nawet prosiłam go to nie, zawsze słyszę dwa tygodnie wytrzymasz. dziś rano wstałam i normalnie musiałam sie zatrzymać bo czułam że mi ponad pół minuty leci. Kurde ja tego męza mojego za bety wezme i niech jedzie za mną, bo heśli sprawdzą się moje przeczycia to o dziecko chodzić będzie. Ale pewnie najierw sie naslucham że siedzę na forum i później mam problem, a przecież to ja chcę nie.

Witajcie:tak::tak::tak::tak::tak:
Właśnie Oliwierek siedzi na nocniku i słucha Hallo dziadku:tak::tak::tak: On lubi piosenki Lilly:tak::tak::tak::tak:
Robale nie wiem czy dobrze robię Ci to pisząc, ale mogło to być samoistne poronienie :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Najlepiej powtórz dziś test.
Ja mojemu mężusiowi dogadzam kulinarnie:tak::tak::tak::tak::tak:, a później zmuszam, aby robił pompki:-D:-D:-D:-D
Pauka ja również zdjęć nie wiedzę:-D:-D:-D:-D, przyznaj się ile wypiłaś;-);-);-):-D:-D:-D

Anetko też biorę to pod uwagę choć głośno tego nie mówię. Powiedziałm mężowi o tym że chcem do lekarza isć i co usłyszałam wytrzymasz. ALe jestem dobrej myśli. Jedno dziecko straciłam drugiego nie wyobrażam sobie starcić.

Dzień odberek.
U nas dziś noc bez boduki :-):-):-):-):-):-):-)
Claudia dała wkońcu mamie pospać, wiedziała, że jestem padnięta. Albo stwierdziła, że nie może w nocy tak szaleć, bo później mama wyjżdża na cały dzień z domu :-D:-D:-D:-D
W każdym bądź razie o 19:45 była już w łóżeczku i wstała o 7:34 :tak::-):tak:

Pauka ja też żadnych zdjęć nie widzę :-D
Aneta grający nocnik to chyba najlepiej w pl kupić, bo tu nie dość że strasznie drogie (fisher price), to jeszcze ciężko dostać.
Robale ja bym na twoim miejscu nei czekała do wyjazdu do pl. I nie bardzo rozumiem znieczulice twojego męża i gadanie typu "wytrzymasz jeszcze 2 tyg". Przecież tu może chodzić o wasze dziecko! a tym bardziej, że raz juz poroniłaś nie czekałabym za cholere!

Ale cóż faceci juz tacy są. Ja zawsze marzyłam o tym, by każdy facet choć raz miał okres i urodził jedno dziecko - wtedy by wiedzieli jak sie dla nich męczymy :-D

Arnold jeszcze śpi, bo o 1 wrócił z urodzin znajomoego - ja już po całodziennym wypadzie nei miałam siły z nim iść, więc buszyję sobie po necie i czekam aż wstanie :-)

dzien dobry w deszczowe niedzielne przedpoludnie!

No Robale ja nie wiem co to jest ale posluchaj dziewczyn i idz do lekarza (one dobrze doradzaja-wierz mi bo saam nie raz ich slucham), a poza tym to dzieki za zaproszenie do przyjaciół.

haha ja tez wczoraj piekłam kurczaka:-D

reklama
mam zakaz myślenia w ten sposób, mąż twierdzi że nie mogę cały czas żyć przeszłością. Mówi że będzie dobrze, to że raz poroniłam nie oznacza że teraz też muszę. Jeśli się potwierdzi najgorsze mogę tylko mieć pretensje do siebie,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry